Προς το περιεχόμενο

Lifting..στον υπολογιστη !

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το...μηχανηματακι που φαινεται στην υπογραφη !!! Γενικα για office/internet ειμαι ικανοποιημενος,αλλα μιας και που πηρα το καινουριο μονιτορ τα χριστουγεννα που μας περασαν,αναρωτιεμαι,τι μπορω να αλλαξω ,χωρις υπερμετρο κοστος,ωστε να παιζω κανα GTA IV..? καλα οχι και 101% στα γραφικα,αλλα εστω να μπορω να αγγιξω το 80% ?

Να πω οτι,νταξει,παιζω μεν,δε λεω,απλα,προσωπικη μ γνωμη, θεωρω οτι κατι πρεπει να αλλαξει !!δεν ειμαι φανατικος του φανατικου gamer..απλα στον ελευθερο μ χρονο θελω να παιζω κανα τετοιο παιχνιδι..ευχαριστω !

Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι καραμουφα και για να παιξεις καλα πρεπει να εχεις εναν 4πυρινο και μια καλη καρτα γραφικων οποτε θα πρεπει να πληρωσεις ;)

Δημοσ.
γενικα,για παιχνιδια ειναι καλο το συστηματακι..??

την ίδια κάρτα γραφικών έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ότι παιχνίδι έχω τρέξει

Δημοσ.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το GTA IV είναι εκτός των άλλων περισσότερο cpu depended game και χρειάζεσαι 4πήρυνο επεξεργαστή για να το τρέξεις καλύτερα. Πάντως αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις μείνε όπως είσαι, η κάρτα σου και το σύστημά σου το σηκώνει με κάποιες παραχωρήσεις βέβαια. Κατά τα άλλα αν επιθυμείς να κάνεις σώνει και καλά lifting τότε θα σου συνιστούσα να πάρεις κανένα Q9550 used με καμμιά 120 - 140 ευρά και μία 5770 η οποία είναι ότι καλύτερο στα λεφτά της. Καθαρίζεις λοιπόν με καμμιά 250αρα πάνω-κάτω. Πουλάς και τα δικά σου και μικραίνεις τη διαφορά. Καινούργιο quad δεν αξίζει να πάρεις με τίποτα...! ;)

Δημοσ.

καμια καλη καρτα γραφικων για το παρων συστημα μου????εκτος απ αυτη που προαναφερθηκε...γυρω στα 150 ευρω...πανω κατω !?

βασικα για να σας το κανω πιο ευκολο,

1.ποια ειναι η καλυτερη καρτα γραφικων για το συστημα μου

2.ποια ειναι η καλυτερη value for money για το συστημα μου

3.αν θελετε και εχετε πολλες αποψεις/επιλογες,αριθμησε ως 1,2,3 κοκ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...