Snow Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Έχω vista και όλα το πρόβλημα φαίνεται να ξεκίνησε προ μηνών μετά από αναβάθμιση της Opera. Κατά διαστήματα οι browsers που χρησιμοποιώ (opera, chrome) κολλάνε (όσο κι αν παιδεύτηκα δεν βρήκα το γιατί). Αυτό όμως που με έχει κάνει να αγανακτήσω είναι το γεγονός ότι όταν κολλάνε δεν μπορώ να τα κλείσω από το task manager, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει λόγος ύπαρξης του μαμημένου του task manager Πείτε καμιά ιδέα γιατί έχω σκάσει.
micos000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Από τον task manager προσπαθείς να τα κλείσεις από την καρτέλα Εφαρμογές ή και από τις Διεργασίες; Δοκίμασε και από τα δύο. Αν μας έλεγες και το λειτουργικό, έτσι για να ξέρουμε για το μιλάμε.
dewn735 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Στο task manager θα πας στη καρτέλα που λέει διεργασίες (processes), θα βρεις αυτές που θες να κλείσεις, δεξί κλικ->End process tree
Snow Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Από τον task manager προσπαθείς να τα κλείσεις από την καρτέλα Εφαρμογές ή και από τις Διεργασίες;Δοκίμασε και από τα δύο. Αν μας έλεγες και το λειτουργικό, έτσι για να ξέρουμε για το μιλάμε. Το λειτουργικό είναι Vista Home Premium. Είτε από τη μία καρτέλα, είτε από την άλλη δεν κλείνουν! Έχω κάποιο (άγνωστο) πρόβλημα και κολλάνε όλοι οι browsers, αλλά δεν μπορώ να τους κλείσω με τίποτα. Κατέβασα ακόμα και το πρόγραμμμα Process Explorer αλλά ούτε με αυτό κλείνουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.