LamboLighting Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Συγνώμη αλλά είμαι καινούριος εδώ και δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να ρωτίσω. Έχω ένα PSP εδώ και χρονια (από όταν πρωτοκυκλοφόρισε νομίζω). Στο συγκεκριμένο έχω βάλει Custom Firmware. Το προβλημά μου είναι ότι ένας φίλος μου προσπάθησε να βάλει μια πιο κενούρια έκδοση και χάλασε. Έψαξα πολύ στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα τίποτα. Όταν το ανοίγω ανάβει το πράσινο φωτάκι και το φώς γύρω από την οθόνη αλα δεν μου δίνει εικόνα. Όταν παω σε Recovery Mode ανοίγει. Δοκίμασα την τρίτη επιλογή που λέει να κάνει boot από /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP βάζοντας μέσα στον φάκελο αρχεία που λέγανε στο ίντερνετ ότι θα το κάνουν unbrick αλλά τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να δουλέψει? Απ'ότι άκουσα άμα το επιστρέψω στην Sony δέν θα το φτοιάξουν λόγο Custom Firmware.
ghostgr_a_n Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μπορεις να το φτιαξεις με pandora και magic memory stick.
Flying_Dutchman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Για διαβασε εδω http://www.pspgr.net/ μπορει τα παλικαρια εκει να σου βρουν και πανδορα (αν τελικα χρειαζεται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.