Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 9.4 και εγκατασταση Kubuntu

Patatuis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Νεος στο Ubuntu μετα απο χρονια Windows και πριν απο 2 χρονια μεχρι σημερα Mac...

Εγκατεστησα μαμισιο Ubuntu 9.4 και εκανα ολα τα updates τωρα σκευτομαι να βαλω το Kubuntu αλλα σκευτομαι αν θα μαμισει το συστημα ολη η φαση με το extra γραφικο περιβαλλον και ολα ταλλα..

Αυτα!

Το συστημα μου ειναι λαπτοπ Toshiba A305-S6858

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν θα εχει καμια επιπτωση.

ΔΕΝ θα κανεις νεο partition κλπ για να το εγκαταστησεις απο την αρχη, θα κανεις ενα απλο

>sudo apt-get install kubuntu-desktop

και τερμα. Θα εγκατασταθουν ολα τα παρελκομενα του kubuntu στην υπαρχουσα εγκατασταση που εχεις.

Και αν μπορεις αναβαθμισε σε 9.10.

Οχι δεν θα εχει καμια επιπτωση.

ΔΕΝ θα κανεις νεο partition κλπ για να το εγκαταστησεις απο την αρχη, θα κανεις ενα απλο

>sudo apt-get install kubuntu-desktop

και τερμα. Θα εγκατασταθουν ολα τα παρελκομενα του kubuntu στην υπαρχουσα εγκατασταση που εχεις.

Και αν μπορεις αναβαθμισε σε 9.10.

Thanks φιλε.

Νομιζω 9,10 πρεπει να εχω γιατι εχω κανει ολα τα updates :-)

Θα κανω συντομα την εγκατασταση και θα σου πω λεπτομεριες...

Κανα καλο Must Have για Linux εχεις κατα νου?:-D

Καλημερα,

Για να μην ανοιγω νεα θεματα....Μηπως εχει καταφερει κανεις εγκατασταση itunes 9.0.2 μεσο wine?...

Βασικα μου κανεις την εγκατασταση αλλα βλεπω μονο to quicktime. iTunes πουθενα...

Κανεις που να τα καταφερε?

Καλημερα,

Για να μην ανοιγω νεα θεματα....Μηπως εχει καταφερει κανεις εγκατασταση itunes 9.0.2 μεσο wine?...

Βασικα μου κανεις την εγκατασταση αλλα βλεπω μονο to quicktime. iTunes πουθενα...

Κανεις που να τα καταφερε?

Patatuis το itunes μέχρι πριν λίγο καιρό που έψαχνα, δύσκολο να τρέξει σε λίνουξ. Τι ακριβώς το θες; Για iphone; (Δεν βρίσκω άλλο λόγο :ΡΡΡ)

Τελικά πως τα πήγες; Εγκατέστησες kubuntu;

Patatuis το itunes μέχρι πριν λίγο καιρό που έψαχνα, δύσκολο να τρέξει σε λίνουξ. Τι ακριβώς το θες; Για iphone; (Δεν βρίσκω άλλο λόγο :ΡΡΡ)

Τελικά πως τα πήγες; Εγκατέστησες kubuntu;

Yup για iphone...κατι λενε για την 7,2 αλλα το iphone εχει την 3 επανω οποτε...

δλδ την κατσαμε??

Μια χαρα με kubuntu αλλα εχω να πω πως η ταχυτητα επεσε καπω μετα την εγκατασταση(γνωμη μου) :-D

Τι λενε???:-)

Θέλουν 8πύρηνους επεξεργαστές και crossfire/sli κάρτες γραφικών....

Αυτά τα KDE χρυσά καλά αλλά αν δεν γίνουν λίγο πιό ελαφριά κάποια στιγμή...

Patatui, τα 10.04 θα έχουν καλύτερο support για iphone. Εγώ τώρα τα τρέχω και το Amarok μου διαβάζει κανονικά τα κομμάτια που έχω μέσα και επίσης μπορώ να κάνω και browse με τον dolphin σε κάποιους καταλόγους. Ψάχτο λίγο και κάνε υπομονή :Ρ

• Moderators

Μην κουραζεσαι αδικα με τον συνδιασμο wine και itunes οσον αφορα το sync για iphone.Δοκιμασε ειτε dual boot ειτε καποιο virtual machine με windows.

Τι λενε???:-)

θέλει και ...

keyra-ass.jpg

---------- Προσθήκη στις 14:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:21 ----------

Πολύ καλό επεξεργαστή εννοώ πονηροί και αρκετή μνήμη :P

Μην κουραζεσαι αδικα με τον συνδιασμο wine και itunes οσον αφορα το sync για iphone.Δοκιμασε ειτε dual boot ειτε καποιο virtual machine με windows.

Thanks παιδια αυτο θα κανω....

Φιλε Jastonas ελα ομως που πρεπει να κανω restore to iPhone....αρα παμε για Virtual....

Κανα SW για Virtual? που αν γινεται να μην πρεπει να βαλω windows cd μεσα γιατι δεν εχω μαζι μου τωρα!

---------- Προσθήκη στις 14:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:23 ----------

θέλει και ...

keyra-ass.jpg

---------- Προσθήκη στις 14:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:21 ----------

Πολύ καλό επεξεργαστή εννοώ πονηροί και αρκετή μνήμη :P

χαχαχα

2Ghz dual και 4GB δεν το φτανει ?

και εγώ είχα ταλαιπωρηθεί πολύ. Η καλύτερη λύση είναι virtual machine...

• Moderators

Κανα SW για Virtual? που αν γινεται να μην πρεπει να βαλω windows cd μεσα γιατι δεν εχω μαζι μου τωρα!

virtual box,vmware καθως και μερικα αλλα που ευδοκιμουν σε linux.Για εγκατασταση windows ομως θα πρεπει να χεις το cd/iso αναγκαστικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...