kostas_tz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, είμαι κάτοχος ενός Vaio σειράς NW εδώ και 4 μήνες. Επειδή είχα αντιμετωπίσει κάποια crashes αποφάσισα να εγκαταστήσω ξανά τα Windows καθώς και τους αντιστοιχους Drivers που παρέχει η Sony για την ΑΤΙ 4570. Και ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα στον Event Viewer συνεχίζουν να εμφανίζονται δύο Errors στον Driver Atikmdag.sys τα οποία καταγράφονται την ώρα που ο υπολογιστής κάνει boot. Μετά απο πολλά πειράματα διαπίστωσα οτι το Error εξαφανιζεται αν εγκαταστήσω του αρχικούς (παλαιότερους) Drivers που έχουν ως Default τα Windows 7 για την κάρτα μου. ATI Mobility Radeon HD 4500 Series (WDDM) Μπορώ να χρησιμοποιήσω τους συγκεκριμένους Drivers? Ποιά θετικά - αρνιτικά μπορεί να προκαλέσει η χρήση τους?
kostas_tz Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Error 3/4/2010 10:50:54 πμ atikmdag 52236 CPLIB Error 3/4/2010 10:50:54 πμ atikmdag 43029 DAL Να και τα Errors.
Venisk Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Κατέβασε εδώ τους οδηγούς για την κάρτα σου..πρώτα να απεγκαταστήσεις του παλιούς..
kostas_tz Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Κατέβασε εδώ τους οδηγούς για την κάρτα σου..πρώτα να απεγκαταστήσεις του παλιούς.. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το Laptop είναι Vaio οπότε δέχεται μόνο τους Drivers που παρέχει η Sony οι οποίοι βγάζουν και το πρόβλημα. Μόνο τους παλαιότερους της Microsoft μπορώ να εγκαταστήσω οι οποίοι εξαλίφουν και το πρόβλημα.
Venisk Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Το Laptop είναι Vaio οπότε δέχεται μόνο τους Drivers που παρέχει η Sony Όχι ρε φίλε..κατέβασε τους drivers από την ati..λες να μην ξέρει η εταιρία που την φτιάχνει και να ξέρει η sony?... ξανάμπες στο link που σου έδωσα.. ποιος στο είπε αυτό? Αν έχει 32bit λειτουργικό
kostas_tz Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Όχι ρε φίλε..κατέβασε τους drivers από την ati..λες να μην ξέρει η εταιρία που την φτιάχνει και να ξέρει η sony?... ξανάμπες στο link που σου έδωσα.. ποιος στο είπε αυτό? Αν έχει 32bit λειτουργικό Ως λογική και εγώ την ίδια είχα αλλά αν παρατηρίσεις σε όλα τα Release Notes υπάρχει η εξής παρατήρηση: The following notebooks are not supported in this release: * Any notebook launched after this driver release. * Switchable Graphics enabled notebooks using Intel chipsets. * Toshiba notebooks (please check with your notebook OEM for driver support for these notebooks) * Sony VAIO notebooks (please check with your notebook OEM for driver support for these notebooks) * Panasonic notebooks (please check with your notebook OEM for driver support for these notebooks) Μολις λοιπόν πάς να εγκαταστήσεις τους εκάστοτε Drivers σου βγαίνει ένα αντίστοιχο pop up
Venisk Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Παράξενοι κατασκευαστές.. Ποιο φορητό έχεις?μπήκες στην sony να κατεβάσεις drivers?..
dewn735 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το Laptop είναι Vaio οπότε δέχεται μόνο τους Drivers που παρέχει η Sony οι οποίοι βγάζουν και το πρόβλημα.Μόνο τους παλαιότερους της Microsoft μπορώ να εγκαταστήσω οι οποίοι εξαλίφουν και το πρόβλημα. Όντως ισχύει ρε παιδιά αυτό; Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κανένας άλλος; Να μη ψαχνόμαστε κι άδικα!
kostas_tz Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Παράξενοι κατασκευαστές..Ποιο φορητό έχεις?μπήκες στην sony να κατεβάσεις drivers?.. Έχω το VGN NW21EF/S με την Mobility HD4570 η Sony παρέχει στο Site της του Drivers που είχε οταν πήρα το PC, οπότε γιαυτό έκανα και την ερώτηση κατα πόσο με επιρεάζει ένα Downgrade των Drivers, και εγκατάσταση των Driversτης Microsoft, που δεν βγάζουν και το πρόβλημα Atikmdag στο Log.
kostasfalcon Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Το δικο μου προβλημα παλι ειναι οτι εγκατεστησα τους νεους drivers απο το site της ati (εχω το acer ferrari one 200 μην την 3200) και δεν μου ανοιγει το ccc λεγοντας μου τι δεν ειναι active η gpu! Εκανα unistall και μετα εν νεου install αλλα παλι τα ιδια. Με τους 10,2 μου ανοιγε κανονικα, τους οποιους οταν ξαναπερασα μου βγαζει πλεον παλι το ιδιο μυνημα προβληματος με το παραπανω που ανεφερα.....εχω win 7 64bit
kostas_tz Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Το δικο μου προβλημα παλι ειναι οτι εγκατεστησα τους νεους drivers απο το site της ati (εχω το acer ferrari one 200 μην την 3200) και δεν μου ανοιγει το ccc λεγοντας μου τι δεν ειναι active η gpu! Εκανα unistall και μετα εν νεου install αλλα παλι τα ιδια. Με τους 10,2 μου ανοιγε κανονικα, τους οποιους οταν ξαναπερασα μου βγαζει πλεον παλι το ιδιο μυνημα προβληματος με το παραπανω που ανεφερα.....εχω win 7 64bit Kατέβασε το Driver Sweeper (http://www.guru3d.com/category/driversweeper/) Εγκατέστησέ το. Κάνε απεγκατάσταση του CCC κανονικά απο το Control Panel των 7. Restart σε Safe Mode... τρέξε το Driver Sweeper και κάνε Clean του ΑΤΙ drivers. Restart και εγκατέστησε τους Drivers και το CCC που σου έτρεχε σωστά.
kostasfalcon Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Kατέβασε το Driver Sweeper (http://www.guru3d.com/category/driversweeper/)Εγκατέστησέ το. Κάνε απεγκατάσταση του CCC κανονικά απο το Control Panel των 7. Restart σε Safe Mode... τρέξε το Driver Sweeper και κάνε Clean του ΑΤΙ drivers. Restart και εγκατέστησε τους Drivers και το CCC που σου έτρεχε σωστά. Αυτη ακριβως την διαδικασια ακολουθησα - εχω το driversweeper.....αυτο με εκαψε μαλλον.,....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.