liopyr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Google-άροντας το πρόβλημα, φαίνεται να μην είναι τόσο απλό, και μάλλον έχει να κάνει με κάποιο ζόρικο trojan/rootkit whatever. Ίσως αυτό το post λύσει και σε εσένα το θέμα. To gmer που προτείνεται είναι freeware μεν, αλλά δε βλέπω συμβατή έκδοση με win7. To Prevx 3.0 που χρησιμοποίησε ο από κάτω είναι συμβατό, και έχει trial έκδοση. Δοκίμασέ το.
micos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση του Ashampoo αν θέλεις να το δοκιμάσεις που δουλεύει και σε 7. Κατέβασε την από ΕΔΩ. Με παραξενεύει πάντως το μήνυμα. Αυτό συνήθως το βγάζει όταν δουλεύεις το nero απόμακρυσμένα.
elizadeath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 liopyr δοκίμασα το Prevx 3.0, βρήκε κάτι αλλά για να το καθαρίσει έπρεπε να αγοράσω license.Το έσβησα το αρχείο αλλά τίποτα,καμία πρόοδος. micos000 έχω δοκιμάσει κ άλλα για εγγραφή..τίποτα..
micos000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Άσε το PrevX, είναι απάτη. Ακόμα και για ασφαλή προγράμματα να του ρωτήσεις πάλι απειλή θα σου βρει.
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Εγώ μυρίζομαι πρόβλημα με ASPI Drivers Επίσης μπορεί να είναι ιός http://forums.afterdawn.com/t.cfm/f-156/nero_only_recognises_image_recorder-785919/ http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=10650 Remove it http://www.gmer.net/ ή με το avast που επίσης τον βρίσκει. *edit μάλλον ιός είναι.
elizadeath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ωραία..απ'ό,τι βλέπω καταλήγουμε ότι είναι ιός..Για τα Windows 7 το gmer δεν μου έκανε δουλειά Physics_Rulez.. Γενικά για τα 7 δεν βρήκα κάτι που να εξοντώνει rootkit..αν ξέρει κάποιος κάποιο άλλο.. Θενξ πάντως σε όλους που ασχολείστε!
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Τι έκανες τελικά; Δοκίμασε και με το avast
elizadeath Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Για φορματ το κόβω παιδιά..άρχισε να μου κολλάει κ τέτοια.. Ευχαριστώ όλους!!!
petros_samurai Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Για φορματ το κόβω παιδιά..άρχισε να μου κολλάει κ τέτοια..Ευχαριστώ όλους!!! Eλεος ρε παιδια,με την πρωτη αναποδια κανετε φορματ και μαματε τον δισκο,ειχα και εγω το ιδιο προβλημα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβασεις το Driver Genius Professional Edition και να κανεις σκαν,αφου το κανεις θα σου βρει ενα σορο οδηγους και πρεπει να τους κατεβασεις.Το προγραμμα αυτο δεν ειναι δωρεαν και οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να σου πω περισσοτερα,στειλε μου μηνυμα προσωπικο να σου πω που μπορεις να το βρεις.
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Τι θα πάθει ο δίσκος από το format;;; Θα κουραστεί παραπάνω...
elizadeath Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Eλεος ρε παιδια,με την πρωτη αναποδια κανετε φορματ και μαματε τον δισκο,ειχα και εγω το ιδιο προβλημα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβασεις το Driver Genius Professional Edition και να κανεις σκαν,αφου το κανεις θα σου βρει ενα σορο οδηγους και πρεπει να τους κατεβασεις.Το προγραμμα αυτο δεν ειναι δωρεαν και οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να σου πω περισσοτερα,στειλε μου μηνυμα προσωπικο να σου πω που μπορεις να το βρεις. όλοι οι drivers είναι up to date.. Το avast που έχω δεν μπορεί να κάνει update.
benign Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Κατεβασε το Microsoft Security Essentials.Πιστευω οτι θα στο λυσει το προβλημα.Το δοκιμασα εγω στο δευτερο PC μου ,πηγαινοντας επιτηδες σε dangerous sites και κατεβαζοντας εν γνωσει μου malware για να δω αν ειναι καλο. Δουλεψε μια χαρα.Ειναι δωρεαν.
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Κι εγώ το έχω στο Laptop με vista και δουλεύει αρκετά καλά. Υπάρχει για κατέβασμα από microsoft.
caldo69 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Γράφω εδώ για να μην ανοίξω κι άλλο νήμα με τον ίδιο τίτλο, μιας και έχω παρόμοιο πρόβλημα. Εγκατέστησα στο laptop μου windows 7 και δεν μπορώ να γράψω DVD's με ταινίες που θέλω γιατί μου βγαίνει μήνυμα οτι υπάρχει πρόβλημα στα δισκάκια. Έχω κανει πολλές δοκιμές, έχω εγκαταστήσει τα Convertxtodvd, Xilisoft & AVS για να κάνω μετατροπές και έχω δοκιμάσει με το DVDFab8, CloneDVD2, AVS να κάνω εγγραφή, αλλά κανένα απο τα τρία τελευταία προγράμματα εγγραφής δεν αναγνωρίζει τα DVD. Έχω δοκιμάσει με δισκάκια Verbatim και TDK και τα δύο 16χ και -R. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.