Προς το περιεχόμενο

WinXp δε βλεπει Σκληρο δισκο...

devill0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα....Εχω εναν Η/Υ με winXP και εχει πανω ενα σκληρο δισκο 80GB και προσφατα αγορα εναν seagate 500GB.Τον συνδεσα κανονικα αλλα το pc δε τον βλεπει αλλα στο bios τον βλεπει και συνεχεια μου πεταει το μυνημα οτι βρεθηκε καινουργιο υλικο και οταν παω να κανω την εγκατασταση δεν γινεται....Εκανα update το bios αλλα και παλι τιποτα,η μιτρικη ειναι asus p5gd1 PRO..

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι ο δίσκος πρέπει να διαμορφωθεί πρώτα.

Από την διαχείριση δίσκων, δεξί κλικ, δημιουργία πρωτεύων διαμερίσματος και μετά διαμόρφωση σε ntfs.

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει κι εγώ πριν από κάνα μήνα... 500άρης σκληρός, τον έβρισκε το BIOS, αλλά τα XP αρνιόντουσαν πεισματικά. Αφού πέρασα κάνα μισάωρο ανάμεσα σε My Computer, device management και disk management, όπου και δεν εμφανιζόταν πουθενά... τσουπ! να σου τος ξαφνικά ο σκληρός στο disk management.

"Ωραία" σκέφτομαι, κάνουμε format και όλα καλά. Αλλά... που; Η επιλογή για διαμόρφωση του δίσκου ήταν απενεργοποιημένη!! :cry:

Αφού πέρασε άλλο ένα μισάωρο με διαδοχικές επανεκκινήσεις και διάφορα κοσμητικά επίθετα, στο τέλος βαρέθηκα και το μόνο που έκανα ήταν ένα βαριεστημένο και επαναλαμβανόμενο "κλικ - κλικ" πάνω στον δίσκο που είχε βρεθεί, αλλά δε μπορούσα να διαμορφώσω.

Μάντεψε φίλε μου τι έγινε... Μετά από καμιά εκατοστή "κλικ - κλικ" κι ενώ ήμουν έτοιμος να πετάξω το γ@@@μηχάνημα από το παράθυρο (σημειώστε ότι ήταν του αφεντικού μου!!) ξαφνικά, εμφανίζεται ένα μήνυμα που έλεγε "Προετοιμασία δίσκου;" Ούτε κουβέντα παραπέρα, πατάω με τη μία το ΝΑΙ και μετά από δυο λεπτά είχα ένα νέο 500άρη σκληρό εγκατεστημένο!!

Ηθικόν δίδαγμα: Υπομονή (φέεετα, που λέει και η διαφήμιση) και μπορεί να τον βρει από μόνο του!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...