sixlibixlis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα!!! Θα ήθελα να εγκαταστήσω στο iMac μου τα Widows 7!!! Στο site της apple όμως λέει ότι το boot camp είναι για vista & XP!!! Μπορώ να εγκαταστήσω τα windows 7??? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα!!! Θα ήθελα να εγκαταστήσω στο iMac μου τα Widows 7!!! Στο site της apple όμως λέει ότι το boot camp είναι για vista & XP!!! Μπορώ να εγκαταστήσω τα windows 7??? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! http://support.apple.com/kb/HT3986 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Κανε ένα full update ( αν δεν κανείς συχνά ) κ άνοιξε το bootcamp κανονικά. Λιγότερο από μισή ώρα υπόθεση είναι η εγκατάσταση. Έτσι εχω dual boot σε MacBook pro snow & 7 ultimate. Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixlibixlis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Κανε ένα full update ( αν δεν κανείς συχνά ) κ άνοιξε το bootcamp κανονικά. Λιγότερο από μισή ώρα υπόθεση είναι η εγκατάσταση. Έτσι εχω dual boot σε MacBook pro snow & 7 ultimate. Sent from my iPhone using Insomnia.app Το έκανα φίλε μου και εγώ τώρα έχω dual boot με ένα μικρό προβληματάκι!!!...Δεν έχω ήχο στα windows και δεν λειτουργούν τα πλήκτρα για αυξομείωση ήχου, φωτεινότητας κτλ στο ασύρματο πληκτρολόγιο!!! Επίσης στο device manager των windows δείχνει ότι δεν έχει εγκατασταθεί η camera και το bluetooth!!! Εγκατέστησα και το τελευταίο update των drivers για boot camp αλλά τίποτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Θα πρέπει πρώτα να βάλεις bootcamp drivers από το dvd του snow και μετά να κατεβάσεις το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixlibixlis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Θα πρέπει πρώτα να βάλεις bootcamp drivers από το dvd του snow και μετά να κατεβάσεις το update. Αυτό έκανα φίλε μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ποιο imac έχεις? το wireless είναι της apple ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Το έκανα φίλε μου και εγώ τώρα έχω dual boot με ένα μικρό προβληματάκι!!!...Δεν έχω ήχο στα windows και δεν λειτουργούν τα πλήκτρα για αυξομείωση ήχου, φωτεινότητας κτλ στο ασύρματο πληκτρολόγιο!!! Επίσης στο device manager των windows δείχνει ότι δεν έχει εγκατασταθεί η camera και το bluetooth!!! Εγκατέστησα και το τελευταίο update των drivers για boot camp αλλά τίποτα!!! Έχεις βάλει ελληνικά windows. Για να γίνει σωστή εγκατάσταση των drivers πρέπει να εγκαταστήσεις τα αγγλικά windows και να κάνεις αναβάθμιση στο bootcamp 3.1 αφού έχεις περάσει τους drivers πρώτα από το DVD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixlibixlis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 ποιο imac έχεις? το wireless είναι της apple ? Το καινούριο με τις 21 ίντσες και το ασύρματο πληκτρολόγιο της apple που περιέχει η συσκευασία!!! ---------- Προσθήκη στις 17:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:57 ---------- Έχεις βάλει ελληνικά windows.Για να γίνει σωστή εγκατάσταση των drivers πρέπει να εγκαταστήσεις τα αγγλικά windows και να κάνεις αναβάθμιση στο bootcamp 3.1 αφού έχεις περάσει τους drivers πρώτα από το DVD. Μάλλον αυτό είναι φίλε μου!!! Εγώ έβαλα τα Ελληνικά!!! Θα κάνω μία προσπάθεια και βλέπουμε!!! Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastor94 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 με τα ελληνικα windows 7 υπαρχει προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.