Προς το περιεχόμενο

Auto tune Asus

argyris22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθησα να κανω auto tune στον ι7 860(stock ψυχτρα) με μνημες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Dominator-GT-4GB-DDR3-1600-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-12800.htm,λειτουργικο windows 7 64bit ultimate ,και chip μητρικης P55 και μου το ανεβαζει μονο κατα 2% γυρω στα 2900,τι μπορει να φταει?ειχα διαβασει οτι με auto tune μπορει να παει και 3700

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

auto tune κτλ worthless . bios ftw.

επειδη δεν θελω να ασχοληθω με οverclocking,εχεις καμια ιδεα γτ δεν μου το ανεβασε παραπανω?μηπως φταιει η ψυχτρα ή εχει να κανει με της μνημες?

αφου δεν θελεις να ασχοληθεις γτ το ψαχνεις τοτε? δεν μπορω να ξερω γτ δεν ανηβηκε παραπανω .

για να μην κανω καμια μαλακια μεχρι να μαθω,προτιμω να γινει αυτοματα και σιγουρα,για DDRam frequency exei 2 επιλογες 1066 και 1333,γτ δεν εχει και για τις δικες μου που ειναι 1600?πρεπει να κανω κατι εγω?οταν λεει BCLK frequency με τι το πολλαπλασιαζουμε για να βρουμε ποσο τρεχει ο καθε core?

Αρχικά ψάξε στο google και μάθε τα βασικά για το overclock, δηλαδή κυρίως τις ορολογίες και τις βασικές ρυθμίσεις. Πρώτα η θεωρία και μετά η πράξη.

Αρχικά ψάξε στο google και μάθε τα βασικά για το overclock, δηλαδή κυρίως τις ορολογίες και τις βασικές ρυθμίσεις. Πρώτα η θεωρία και μετά η πράξη.

για αυτο ρωταω εδω μεσα,για να μην τρωω τις ωρες μου σα μαλακας,για 2 απλα πραγματα,εχω βαρεθει να ψαχνω για τα γαμοpc

για να μην κανω καμια μαλακια μεχρι να μαθω,προτιμω να γινει αυτοματα και σιγουρα,για DDRam frequency exei 2 επιλογες 1066 και 1333,γτ δεν εχει και για τις δικες μου που ειναι 1600?πρεπει να κανω κατι εγω?οταν λεει BCLK frequency με τι το πολλαπλασιαζουμε για να βρουμε ποσο τρεχει ο καθε core?

χωρις προσβολη αλλα γτ πηρες τοσο ακριβες μνημες αφου δεν σε ενδιαφερει το overclock ?

---------- Προσθήκη στις 15:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:46 ----------

για αυτο ρωταω εδω μεσα,για να μην τρωω τις ωρες μου σα μαλακας,για 2 απλα πραγματα,εχω βαρεθει να ψαχνω για τα γαμοpc

κανεις δεν τα βρηκε ετοιμα φιλε. κ δεν ειναι καθολου απλα . το overclock θελει πολυ διαβασμα κ πολυ δοκιμη μεχρι να βρεις τον χρυσο συνδιασμο .

Μα αν θες να ασχοληθείς με το overclock δεν είναι μόνο 2 πράγματα που πρέπει να μάθεις, είναι πολλά και δεν είναι δυνατόν να κάτσει κανένας να στα πει. Κάνε ένα search μάθε τα βασικά, και εδώ είμαστε για περαιτέρω συμβουλές. ;)

Μα αν θες να ασχοληθείς με το overclock δεν είναι μόνο 2 πράγματα που πρέπει να μάθεις, είναι πολλά και δεν είναι δυνατόν να κάτσει κανένας να στα πει. Κάνε ένα search μάθε τα βασικά, και εδώ είμαστε για περαιτέρω συμβουλές. ;)

αυτο σας λεω,δεν θελω να ασχοληθω με το overclocking,να το κανει αυτοματα η asus θελω,αλλα γτ το ανεβαζει μονο τοσο λιγο και αν μπορω να κανω κατι για να το ανεβασει παραπανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...