fromstars Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μου έχει ξεμείνει μια κονσόλα XBOX παλιά (όχι το 360) και αναρωτιέμαι αν μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να βρω τίτλους για αυτή (παλιούς εννοείται) και που. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Εγώ μόνο για ενοικίαση βρίσκω πλέον για το XBOX1. Άντε και 2-3 τίτλους που έχουν ξεμείνει απο το stock. Γενικά είναι πολύ δύσκολο πλέον να βρείς παιχνίδια για το Xbox, απο την στιγμή που οταν ακόμα ήταν στα πάνω του, οι τίτλοι του ήταν δυσεύρετοι.
fromstars Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Εγώ μόνο για ενοικίαση βρίσκω πλέον για το XBOX1. Άντε και 2-3 τίτλους που έχουν ξεμείνει απο το stock. Γενικά είναι πολύ δύσκολο πλέον να βρείς παιχνίδια για το Xbox, απο την στιγμή που οταν ακόμα ήταν στα πάνω του, οι τίτλοι του ήταν δυσεύρετοι. Κοινώς να κρατήσω την κονσόλα μόνο για αναπαραγωγή DVD:lol: Σ' ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία!
StavrosD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Στο ebay. Αν έχεις κάνει softmod μπορείς να εγκαταστήσεις και το XBMC, με διαφορά ο καλύτερος media player για την εποχή του, μόνο HD video δεν παίζει και αυτό επειδή δεν αντέχει ο επεξεργαστής του ΧΒΟΧ.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μπορείς βέβαια με softmod να το μετατρέψεις και σε εναν ωραιότατο emulator.
fromstars Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μπορείς βέβαια με softmod να το μετατρέψεις και σε εναν ωραιότατο emulator. Παιδιά συγχωρήστε μου την άγνοια αλλά τι είναι το Softmod και τι το emulator
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Παιδιά συγχωρήστε μου την άγνοια αλλά τι είναι το Softmod και τι το emulator Τροποιείς την κονσόλα έτσι ώστε να παίζει παιχνίδια απο SNES, Megadrive, Amiga κτλ. Ο XMBC που αναφέρθηκε πιο πάνω σου επιτρέπει να παίζεις διάφορα αρχεία βίντεο και MP3 στην κονσόλα.
speedy23 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Λιγο απαρχαιωμενο το θεωρω πια για media player εκτος και αν δεν εχει κατι αλλο στο σπιτι του για να δει τις ταινιες(xvid,divx). Σταυρο,ξεχασες τα απειρα κολληματα(ειτε σε βιντεο ειτε στους υποτιτλους) που ετρωγε οταν προσπαθουσαμε να δουμε ταινια?
StavrosD Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 To συγκεκριμένο που κόλλαγε είχε ελαττωματικό DVD, και δεν έπαιζε HD επειδή δεν αντέχει ο επεξεργαστής . Τα υπόλοιπα μια χαρά παίζουν. Το softmod έχει και ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα, όχι το ότι μπορείς να παίξεις αντεγραμμένα παιχνίδια από DVD, αλλά και από τον σκληρό δίσκο. Έτσι ακόμα και αν σου χαλάσει η κεφαλή του DVD θα μπορείς να περνάς τα παιχνίδια , τις ταινίες και τα Audio CD σου στον σκληρό δίσκο του μέσω δικτύου και να τα παίζεις κανονικά. Προσωπικά έχω βάλει σκληρό δίσκο 250GB και ότι original παιχνίδι για XBOX έχω είναι εγκατεστημένο σε αυτόν. Με ένα ωραίο μενού διαλέγω ποιο θα παίξω και έτοιμος. To XBMC είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες, ακόμα και για Windows.
Sir Pretender Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Και φυσικά μπορείς πάντα να περάσεις μια βόλτα απ' το eBay...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.