Προς το περιεχόμενο

Εφαρμογη Explorer.EXE

hristos 22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα...

Εχω ενα λαπτοπ με windows XP στο οποιο ολα τρεχουν κανονικα χωρις κανενα προβλημα..

Οταν ομως παω να ανοιξω οποιαδιποτε ταινια με οποιοδιποτε προγρμμα ειτε αυτο λεγετε Power DVD ειτε The Kmplayer ειτε με Media player μου κολλαει και μου βγαζει ενα μυνημα που λεει....Η εφαρμογη Explorer.EXE αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργεια της...Ζητουμε συγνωμη για την αναστατωση...μπλα μπλα...Αναφερετε στο Microsoft αυτο το προβλημα και λεει υπογραφη σφαλματος AppName explorer exe και ενα νουμερο σφαλματος...

Μετα κολλαει και πρεπει να πατησω alt ctrl del για να τερματισω τη λειτουργεια και να επανελθει

Ξερει κανεις τι ακριβως προβλημα εχω?

Εχω στειλει αναφορα στη microsoft.......αλλα μετα δεν ξερω τι να κανω...

Ευχαριστω

Δημοσ.

στο κανει ακομα κ οταν ανοιγεις φακελους με βιντεο? κοιταξε τις διεργασιες αν σου φορτωνει μια drwtsn.exe εκει πρεπει να ειναι το προβλημα .

Δημοσ.

οταν κρασαρει ο explorer τσεκαρε αυτο που σου ειπα .

edit εχεις βαλει το coreavc pro ?

Δημοσ.

Ναι εχει μια drwtsn32.εχε

Μηπως μπορεις αυτο να μου το κανεις πιο απλο?Τι ειναι το coreavc pro...προγραμμα player?

---------- Προσθήκη στις 13:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:56 ----------

Ναι εχει μια drwtsn32.εχε

Μηπως μπορεις αυτο να μου το κανεις πιο απλο?Τι ειναι το coreavc pro...προγραμμα player?

Εαν ναι οχι δεν το εχω βαλη...

Φορτωσα μολις πριν λιγο το DIVX και μονο αυτο τελικα ανοιξε της ταινιες....

Και το θεμα ειναι το εξεις....φορτωσε κατι condecs δεν ξερω τι κτλ......και τωρα μου παιζουν ολα τα player...χαχαχαχαχα....απιστευτο.....

Το προσπαθουσα εδω και δυο μερες εκανα τα παντα και δεν γινοταν τιποτα και μεσα σε λιγο....ολα ενταξη

Σε ευχαριστω πολυ για ολα p_under ....και για την αμεση υποστηρηξη σου......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :lol:

Δημοσ.

Το crash του explorer στους φάκελους με ταινίες οφείλεται κατά 99% σε codecs conflict.

Κάνε απεγκατάσταση ότι codecs έχεις βάλει και πέρασε το ffdshow tryouts μαζί με το haali media splitter και ίσως το vobsub να τελειώνεις.

Υπάρχει και η περίπτωση των all-in-one players όπως το KMPlayer και το vlc που παίζουν τα πάντα και δεν θέλουν κανένα έξτρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...