Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχουν αρχίσει να τρέμουν όλοι τους πλέον, μετά από αυτά που ξεστόμισε...

Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο, θα χυθεί άπλετο φως και άλλα τέτοια ωραία...

4944844460maurogialourouc1.jpg

Ως λίγο μεγαλύτερος, εγώ αυτά τα ακούω από τα τέλη της δεκαετίας του '70. Ούτε άπλετο φως είδα ποτέ, ούτε κόκκαλο, αλλά ούτε καν το μαχαίρι.... Αντε κανα μικρό φακουδάκι και ένα μικρό σουγιαδάκι.. :mad::mad:

Χώρια που οι φωτογραφίες του Google, δεν είναι και από τις "πιο φρέσκες".......

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καιρός ήταν όλες αυτές οι πισίνες......να γίνουν κλειστές χαχαχαχα να αποκτήσουν μια περγκολίτσα, ένα σκέπαστρο ρε παιδί μου

Δημοσ.
χαχα ναι οκ το google earth εχει φωτογραφίες απο το 2007 χα0χ0αχ0α

Σε ορισμένες περιοχές, έχει φωτογραφίες το 2001-2003, Πάρος για παράδειγμα..

Δημοσ.

οτι ναναι οι δηλωσεις, τιποτα δεν προκειται να γινει, να μας κοροιδεψουν θελουν για ακομα μια φορα...

Δημοσ.
Τελικά πώς θα γίνει ο Έλληνας να αποκτήσει καλύτερη εμπιστοσύνη στον Έλληνα;

Είναι πολύ απλό:

1) Θα σταματήσουν να διερωτώνται "ηλιθίως" που πήγαν τα λεφτά..!

2) Να βάλουν μία ελεγκτική εταιρεία, να ελέγξουν όλους τους υπουργούς και γ.γραμματείς της τελευταίας 30ετίας, σε σχέση με τις αποδοχές τους, πως απέκτησαν 10πλάσια-20πλασια και 30πλάσια, περιουσία σε γη-ακίνητα-μετοχές κλπ. και βέβαια σε σχέση με επιχειρηματίες που τους τα διοχέτευαν για ξέπλημα.

3) Στους κλέφτες και μιζαδόρους να κάνουν ότι έκανε η αρχαία Αθήνα. Δήμευση των περιουσιών τους.

Τέλος, άν δεν ξέρουν, ας φωνάξουν εμένα να τους υποδείξω καμμιά 20 τέοιους....

Και επιτέλους ας απομακρίνουν τους εφοριακούς από τις επιχειρήσεις, προκειμένου το "πακέτο", μεταξύ κράτους-εφοριακού να μοιράζεται 50-50.

Δημοσ.
Σε ορισμένες περιοχές, έχει φωτογραφίες το 2001-2003, Πάρος για παράδειγμα..

Ντάξει μωρέ λεπτομέρειες....:lol: Έχω την υποψία ότι τους βάζουν έτσι για να κάνουν κάτι και να πληρώνονται για να χαζεύουν την Ελλάδα πως ήταν πριν κάποια χρόνια :X AWESOME DUDE !!!! :whistle:

Δημοσ.
Είναι πολύ απλό:

1) Θα σταματήσουν να διερωτώνται "ηλιθίως" που πήγαν τα λεφτά..!

2) Να βάλουν μία ελεγκτική εταιρεία, να ελέγξουν όλους τους υπουργούς και γ.γραμματείς της τελευταίας 30ετίας, σε σχέση με τις αποδοχές τους, πως απέκτησαν 10πλάσια-20πλασια και 30πλάσια, περιουσία σε γη-ακίνητα-μετοχές κλπ. και βέβαια σε σχέση με επιχειρηματίες που τους τα διοχέτευαν για ξέπλημα.

3) Στους κλέφτες και μιζαδόρους να κάνουν ότι έκανε η αρχαία Αθήνα. Δήμευση των περιουσιών τους.

Τέλος, άν δεν ξέρουν, ας φωνάξουν εμένα να τους υποδείξω καμμιά 20 τέοιους....

Και επιτέλους ας απομακρίνουν τους εφοριακούς από τις επιχειρήσεις, προκειμένου το "πακέτο", μεταξύ κράτους-εφοριακού να μοιράζεται 50-50.

Πράγματι αν γίνουν αυτά θα ανέβει ο φόβος του Έλληνα για τις συνέπειες των πραξεών του, εξαιτίας του φόβου θα ανέβει το ποσοστό τήρησης των νόμων, και τέλος η εμπιστοσύνη του Έλληνα προς τον Έλληνα. Γιατί είναι κρίμα θετικοί Έλληνες να απελπίζονται και αντί να προσφέρουν αυτά που θέλουν και μπορούν να αδρανοποιούνται και να γίνονται νεκρά σώματα. Έχει κουράσει αυτή η διάχυτη απαισιοδοξία, Χρειαζόμαστε αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση.

Δημοσ.

Επ' ευκαιρία του threat αυτού, χάζευα στο YouTube, την ταινία του Μαυρογιαλούρου. Ταινία του '60 και όμως είναι τόσο επίκαιρη...

Θα ήθελα να ήξερα, γιατί οι πολιτικοί "όταν τους φτύνουν νομίζουν πως ψιχαλίζει.."

Δημοσ.
Δείτε αυτό βρε παιδιά..:

http://www.youtube.com/watch?v=39gZ60W-SMI&NR=1

και πέστε μου είναι επίκαιρο ή όχι..??

Δεν είναι καθόλου επίκαιρο. Απλά η βιομάζα των ελληνάρων δεν έχει αλλάξει καθόλου και ισχύουν ΑΚΟΜΑ τα ίδια.

Δημοσ.
Δείτε αυτό βρε παιδιά..:

http://www.youtube.com/watch?v=39gZ60W-SMI&NR=1

και πέστε μου είναι επίκαιρο ή όχι..??

Ειναι επικαιρο γιατι ενω απο το 60 εχουν αλλαξει τοσα πραγματα π.χ. τεχνολογικα,οι πολιτικοι μας στην ουσια ειναι ιδιοι...

Ολοκληρες οικογενειες εχουν φαει απο το πολιτικο συστημα της χωρας μας!!!

Δημοσ.
Δεν είναι καθόλου επίκαιρο. Απλά η βιομάζα των ελληνάρων δεν έχει αλλάξει καθόλου και ισχύουν ΑΚΟΜΑ τα ίδια.

Aρα.......................

Είναι επίκαιρο..!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...