haris_216 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 κατ' αρχήν την καλημέρα μου σε όλους τώρα που ο κόσμος (τα αυτοκίνητά του δηλαδή) έχουν γεμίσει gps είναι εμφανές ότι άλλα (αυτοκίνητα) είναι προετοιμασμένα να τα δέχονται (ενσωματωμένες οθόνες, 2 din, κλπ) και άλλα αρκούνται στο...παρπμπριζ. ακόμα και για αυτά τα δεύτερα όμως, σε άλλα είναι πιο βολική η τοποθέτηση και σε άλλα όχι. κυρίως αναφέρομαι στον χειρισμό ο οποίος με την χρήση του touch screen απαιτεί την επαφή με την οθόνη και κατ' επέκταση (σε κάποιες περιπτώσεις) το "ξεβόλεμα" ή την μεγάλη απόσπαση της προσοχής του οδηγού. αν και όλοι ξέρουμε ότι θεωρητικά τουλάχιστον η ρύθμιση του gps (προορισμός κλπ) πρέπει να γίνεται εν στάσει, στην πράξη μάλλον αυτό δεν γίνεται αρκετά συχνά το ερώτημα λοιπόν είναι αν (αφού το gps είναι ουσιαστικά ένας μικρός υπολογιστής) υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί (ίσως μεσω του usb) κάποιοας μορφής mouse ή trackerball? αν και έψαξα λιγο στο ιντερνετ δεν έχω βρει κάτι, πράγμα το οποίο μου φάινεται περίεργο γιατί δεν μπορεί να μην το έχει σκεφτεί και άλλος πριν. μήπως δεν ψάχνω σωστά? καλημέρα και καλή μάσα (Πάσχα) να 'χουμε σε μια βδομάδα yiammyyy
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Το navibox (για οθονες 2din ή 1 din αναδιπλουμενες ) εχει κατι σαν τηλεχειριστηριο αλλα πιστεψε με δεν το εχω χρησιμοποιησει ΠΟΤΕ !!!! Ακομα και εν κινησει ειναι πιο ευκολο μεσω της οθονης αφης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.