Toufas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 η stolichnaya ειναι ανωτερη απο την absolute. οποιος λεει το αντιθετο να του καει το video
Luxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Λοιπον αποφασισα τελικα. 2 μπουκαλια absolut με βατομουρο και λεμονι και 1 μπουκαλι jose cuervo κιτρινη για σφηνακια!
minarokeftes Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 η stolichnaya ειναι ανωτερη απο την absolute. οποιος λεει το αντιθετο να του καει το video +50000000 και με red bull πινω ενα μπουκάλι!
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Mezcal#The_worm Δεν το πιστευω πως εχω πιει τα 15 μπουκαλακια που μου εφερε μια φιλη απο το Μεξικο νομιζοντας πως "Πω πω αυτη ειναι τεκιλα" Λολ εχει να πεσει κραξιμο οταν την δω παλι! Thanks για την διευκρινηση Toufas.
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 αλατι και λεμονι φερνουν στα σοβαρα μπαρ μαζι με την τεκιλα; γτ εχω δει και κατι γελεια επαρχιακα μπαρ που στην βαζουν απλα στο ποτηρι
Toufas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 δεν ειναι ολες οι τεκιλες για αλατι και λεμονι, οπως δεν ειναι ολες για να τις πιουμε παγωμενες.
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 οοοο τουφας πως καταφερνεις να τα κανεις ολα παντα πιο περιπλοκα
minarokeftes Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Τούφα μιας και την παλεύεις αρκετά, Jose Cuervo κίτρινη με τί συνοδεύεται σε σφηνάκια?
Toufas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 αυτο ειναι απο ενα μαγαζι που δουλευα περσυ τα απο κατω που λεει ειναι σε τι μοιαζει η γευση της, οχι με τι παει.
kaiowas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Κλασσικη Αγγλια, 3-6 pounds για 25ml....jeez. Θες ενα student loan για να μεθυσεις. Τι sipping να κανεις με 25ml, ουτε το χειλος βρεχεις. Καλα εκανες και εφυγες Τουφα. Гια την Ruski Standard συμφωνω, αν και η πλατινουμ ειναι πολυ καλυτερη απο την απλη και δεν εχει τοοοσο μεγαλη διαφορα απο την κανονικη στην τιμη. Για τους εξπερ της βοτκας προτεινω Beluga.
Freakster Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 μιας και ο Luxx θα είναι ιστιοπλοικο τώρα και θα πίνει στην υγεια μας οπότε, το thread έφτασε στο τέλος του.. Αντιαλκοολικοί δεν υπάρχουν; μόνο αντικαπνιστές; μη το κάνεις αυτό στη ζωή σου, δε το χρειάζεσαι μη το δοκιμάζεις καν φιλε εγώ το κοψα πριν δυο χρονια και απο τοτε ουτε εντριβες με οινοπνεμα δε κανω εγώ ούτε κολώνια! win! νεράκι και πάλι νεράκι!!
Luxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Πηγα αλλα ψιλοξενερωσα. Τελικα πηραμε μια absolut και σεικερ καμικαζι. Το αστειο; Του λεω ενα σεικερ καμικαζι μου λεει : Κανατα; ( ελεος ρε Αθηναιοι!! ) και εγω ακουω σαλατα ( γμσ τα ημουν και εγω.. ) και του λεω οχι σαλατα το ποτο! Και μου φερνει ενα ποτο.. Του το λεμε το παιρνει πισω και μας φερνει την κανατα.. Στο τελος μας χρεωσε 12 ευρω επιπλεον δε ρωτησα γιατι ( λογικα για το ποτο που μας πηρε πισω..; 145 ευρω ο λογαριασμος του εδωσα 150 και εφυγα. Δε ξαναπαω.
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 την επομενη φορα, παρε οσα ποτα θες απο το σουπερμαρκετ και χυμους και στο σπιτι. με τα ιδια λεφτα θα εχεις και μεζεδακια λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.