Προς το περιεχόμενο

Προταση για μπουκαλετο!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και εχω γιορτη σημερα λεω να βγω να κερασω. Θα ειμαστε 3,4 ατομα. Σκεφτομαι για μικρολιμανο ιστιοπλοικο. Τι προτεινετε; Κατι καλοκαιρινο. ΣΚεφτομαι ειτε για martini ( κοκκινο; ), ειτε για vodka. Επισης ειχα δει μια παρεα που πηρε μπουκαλι βοτκα και μια κανατα με κατι κοκκινο μεσα και το συνδιαζε. Χυμος ηταν;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επισης ειχα δει μια παρεα που πηρε μπουκαλι βοτκα και μια κανατα με κατι κοκκινο μεσα και το συνδιαζε. Χυμος ηταν;

Χυμός βατόμουρο ήταν και γίνεται σαν Ursus η Vodka, με την προσθήκη του ;)

Δημοσ.

Απο ποτα δε θα σου πω.. αλλα ο Ιστιοπλιοκος ειναι λιγο fail. Ο κοσμος που μαζευει ειναι πολυ φλωρολελε ρε παιδι μου.. τα παιδια με τα γκαφρα, τα πουκαμισακια τα λευκα με τις δαντελες και τις μερτσεντες.

Δημοσ.

Γενικά όλα τα μπουκάλια το ίδιο τα χρεώνουν οπότε αν δεν είναι 40% alc. δίνεις αρκετά λεφτά για λίγο ποτό. Φυσικά αν δε σε πειράζει μπορείς να το κάνεις.

Δημοσ.

Κράτα τα χρήματα σου (είτε τα δούλεψες, είτε στα έδωσαν) και επέλεξε μια διαφορετική μορφή διασκέδασης που και θα πληρώσεις ότι πάρεις...

Δημοσ.

Γιατι ετσι δε θα πληρωσω οτι παρω; Αφου μπουκαλι θα ανοιξω, δε θα μου φερουν ποτο. 2,3 μπουκαλακια σκεφτομαι, απλα θελω ιδεες!

Εχουμε και λεμε, martini κοκκινο, vodka με χυμο βατομουρο, τιποτα αλλο;

Δημοσ.

Βότκα και 2-3 διαφορετικοί χυμοί θα ήταν καλή λύση, ο καθένας πίνει ο,τι γεύση θέλει και κοινό το κλάσιμο απ΄το οινόπνευμα.

Δημοσ.

οχι absolute,smirnoff,finlandia,serkova παντως.

protip : οταν λεμε μαρτινι υπαρχει η μαρκα του vermouth και υπαρχει και το cocktail που εχει μεσα vermouth.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...