profivark Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Καλημέρα παίδες. Έχω ενα πρόβλημα με το lap top μου(AMILO pro v3505 fujitsu siemens).Μου βγάζει την κλασσική ανόητη blue screen με κάτι κωδικούς που σε εμένα είναι ακαταλαβίστικοι.Για μεγαλύτερη ακρίβεια σας παραθέτω μερικά απο αυτά που μου γράφει: Check with your hardware vendor for any BIOS updates.Disable Bios memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components,restart your computer,press f8 to select advanced startup option,and then select safe mode. Technical information: ***stop: 0x0000007E (0xC0000005,0xF76AE061,0xF7BAF528,0xF7BAF224) *** iastor.sys - address F76AE061 base at F75DB000,datestamp 434d5ede έχω δοκιμάσει να μπω με safe mode με αλλά τίποτα. Βασικά μπήκα και στο BIOS αλλά δεν μπορώ να κάνω disable αυτό το shadowing απο το ΒΙΟS.τι μου προτείνετε να κάνω????
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Το iastor.sys απ οτι βλεπω εχει σχεση με καποιο driver της intel. Δεν σημαινει πως φταιει αυτος 100% αλλα ειναι μια καλη ενδειξη.Δοκιμασε να ανανεωσεις οτι software σχετικο με intel εχεις.Στο βγαζει συχνα η ειναι η πρωτη φορα?
profivark Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Πρωτη φορα μου το έβγαλε χτες.Αντε και κατεβαζω drivers.....πως να κανω install drivers αφου δεν με αφηνει να κανω τιποτα??? Βασικά το βραδυ προσπαθησα να κανω recovery αλλα μου ελεγε οτι δεν βρίσκει εγκατεστημένο σκληρό :whistle:
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 A δεν μπορεις να μπεις καθολου?Σε safe mode δοκιμασες?Επισης:Καθε φορα βγαινει η bsod με το ιδιο μηνυμα λαθους?
profivark Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Έχω δοκιμάσει να μπω με safe mode....safe mode with network....safe mode with commant αλλά κάθε φορά μου βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα λάθους.σε κάτι forum διάβασα οτι δεν πρέπει να σβηστεί το αρχείο iastor.sys γιατι περιέχει πληροφορίες για τον HDD. Συνεχίζω και δεν βρίσκω λύση.:cry::cry:
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 σε κάτι forum διάβασα οτι δεν πρέπει να σβηστεί το αρχείο iastor.sys γιατι περιέχει πληροφορίες για τον HDD. Συνεχίζω και δεν βρίσκω λύση.:cry::cry: Δεν ειπαμε να το σβησεις.Ενα update θα ηταν επιθυμητο εαν υπαρχει κατι τετοιο.Με live cd δοκιμασες?
profivark Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 το ξερω οτι δεν ειπαμε να το σβήσουμε...απλα εδω στα Technical information στην blue screen μου έβγαζε αυτο το πρόβλημα *** iastor.sys - address F76AE061 base at F75DB000,datestamp 434d5ede live cd?????
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 το ξερω οτι δεν ειπαμε να το σβήσουμε...απλα εδω στα Technical information στην blue screen μου έβγαζε αυτο το πρόβλημα*** iastor.sys - address F76AE061 base at F75DB000,datestamp 434d5ede Γι αυτο σου ειπα πως μιλαμε για καποιο driver της intel και πως ενα update ισως και να βοηθουσε. live cd????? Ναι,πx το ubuntu για να μπεις και να δεις αν διαβαζεις κανονικα τον σκληρο ή αν τα χει φτυσει.
profivark Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 βασικά μολις κατέβασα απο το site τις fujitzu κάτι drivers τα οποια ειναι για τον hdd και περιεχουν μεσα αυτο το αρχειο.Η απλη απορια μου ειναι τωρα....ΠΩΣ θα κανω install τα αρχεια που κατεβασα στο αλλο μου υπολογιστη
Benton Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Το iastor.sys ειναι ο driver για τον sata controller(οταν ειναι σε AHCI)...ψαξε για καποιο update του intel storage manager για το pc σου...
profivark Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 εψαξα και κατεβασα 2 αρχεια αλλα δεν ξερω πως να τα περασω στον υπολογιστη εφοσον δεν μπαινει στο λειτουργικο των windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.