Lucifer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 το γκομενάκυ εννοεί. Πάντως δε ρώτησα για να κάμω τον έξυπνο ε, απλώς άλλα μου έλεγε άλλο γκομενάκυ προ χρόνων.
Lucifer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ένα γκολ, δεκαπέντε τσουκαλάδες να πρήζουν παπάρια; no thx.
apd453 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ζητούσε ούζα έτσι ξερά? Αυτά είναι.......αυτά, αυτά....
Lucifer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δε ζητούσε ούζα, αλλά ήταν της άποψης ότι η έννοια της αποκλειστικότητας σε όλους τους τομείς θα είχε εκλείψει και τέτοια, αλλά γενικά εγώ με το αμάξι, τα σιντί και τα θηλυκά μια κτητικότητα την έχω.
Teaser Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 αλλά γενικά εγώ με το αμάξι, τα σιντί και τα θηλυκά μια κτητικότητα την έχω. είσαι εξουσιαστής και μοναχοφάης
Nomedor Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Eπειδη πιστευω ακριβως το αντιθετο, και μαλλον οτι το συστημα αυτο ειναι κατασκευασμα αδυνατων, θα μπορουσες να μας ορισεις το αδυναμος και το δυνατος? πχ τρανό παράδειγμα τα 3 χτυπήματα της Γαλλίας έναντι στην πειρατεία, και αυτό είναι το πιο απλό παράδειγμα. Μα έφερα ήδη παράδειγμα, δεν σου φτάνει; Η Αμερική πχ είναι τρελό παράδειγμα που σου καταργεί όλα τα δικαιώματα ανά πάσα ώρα και στιγμή απλά λέγοντας ότι είσαι τρομοκράτης χωρίς να χρειάζεται να το αποδείξει, μπορεί να σε βασανίσει, φυλακίσει και άλλα πολλά έτσι απλά χρίζοντας σε τρομοκράτη. Το σύστημα ήταν κατασκεύασμα αδυνάτων που όμως το φέρνουν στα μέτρα τους κάθε μέρα και πιο πολύ.
ksaplostra Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 σε ποιά πράξη Luxx; έχουμε αναρχία στην ελλάδα και δεν το κατάλαβα; ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ στην αναρχία δεν υπάρχει βία, στην αναρχική κοινωνία δεν υπάρχει βία στον αναρχισμό υπάρχει με προυποθέσεις ,ΑΛΛΑ υπάρχει Τι απο το αναρχικό παρελθόν σε κανει να είσαι τοσο αισιόδοξος για το μέλλον; γουεικ απ.
insomniaK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ενώ το παρόν γεμίζει τον κόσμο αισιοδοξία. κιπ ζλήπινκγ...
apd453 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Όλες οι θεωρίες είναι σωστές. Στην πράξη είναι που χάνεται η μπάλα.
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Οταν βλεπεις ( το ειδα με τα ιδια μου τα ματια ) 12χρονο να πεταει μολωτοφ στα ΜΑΤ σε αποσταση 2 μετρων, τοτε δε χρειαζεται να πεις τιποτα αλλο.
insomniaK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ούτε καν για το περιεχόμενο του θέματος που γράφεις...
Garnele Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Και συν τοις άλλοις, τι διάολο έκανες δίπλα σε ένα ματατζή και ένα δωδεκάχρονο με μολότοφ; Δημοσιογράφος είσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.