Προς το περιεχόμενο

αναρχία

xampa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το γκομενάκυ εννοεί.

Πάντως δε ρώτησα για να κάμω τον έξυπνο ε, απλώς άλλα μου έλεγε άλλο γκομενάκυ προ χρόνων.

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε ζητούσε ούζα, αλλά ήταν της άποψης ότι η έννοια της αποκλειστικότητας σε όλους τους τομείς θα είχε εκλείψει και τέτοια, αλλά γενικά εγώ με το αμάξι, τα σιντί και τα θηλυκά μια κτητικότητα την έχω.

Δημοσ.
αλλά γενικά εγώ με το αμάξι, τα σιντί και τα θηλυκά μια κτητικότητα την έχω.

είσαι εξουσιαστής και μοναχοφάης;)

Δημοσ.
Eπειδη πιστευω ακριβως το αντιθετο, και μαλλον οτι το συστημα αυτο ειναι κατασκευασμα αδυνατων, θα μπορουσες να μας ορισεις το αδυναμος και το δυνατος?

πχ τρανό παράδειγμα τα 3 χτυπήματα της Γαλλίας έναντι στην πειρατεία, και αυτό είναι το πιο απλό παράδειγμα.

Μα έφερα ήδη παράδειγμα, δεν σου φτάνει;

Η Αμερική πχ είναι τρελό παράδειγμα που σου καταργεί όλα τα δικαιώματα ανά πάσα ώρα και στιγμή απλά λέγοντας ότι είσαι τρομοκράτης χωρίς να χρειάζεται να το αποδείξει, μπορεί να σε βασανίσει, φυλακίσει και άλλα πολλά έτσι απλά χρίζοντας σε τρομοκράτη.

Το σύστημα ήταν κατασκεύασμα αδυνάτων που όμως το φέρνουν στα μέτρα τους κάθε μέρα και πιο πολύ.

Δημοσ.
σε ποιά πράξη Luxx; έχουμε αναρχία στην ελλάδα και δεν το κατάλαβα;

ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ

ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

στην αναρχία δεν υπάρχει βία, στην αναρχική κοινωνία δεν υπάρχει βία

στον αναρχισμό υπάρχει με προυποθέσεις ,ΑΛΛΑ υπάρχει

Τι απο το αναρχικό παρελθόν σε κανει να είσαι τοσο αισιόδοξος για το μέλλον;

γουεικ απ.

Δημοσ.

Οταν βλεπεις ( το ειδα με τα ιδια μου τα ματια ) 12χρονο να πεταει μολωτοφ στα ΜΑΤ σε αποσταση 2 μετρων, τοτε δε χρειαζεται να πεις τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Και συν τοις άλλοις, τι διάολο έκανες δίπλα σε ένα ματατζή και ένα δωδεκάχρονο με μολότοφ; Δημοσιογράφος είσαι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...