Προς το περιεχόμενο

αναρχία

xampa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αντρικό αστείο ήτανε,μη στραβώνεις...

Πολλές φορές άμα κάτι το χρησιμοποιούν πολλοί,θεωρείται "κοινό",τα αρσενικά το λένε παρτούζα.

...να μου επιτρέψεις γέρο μου, αλλά άσχετα αν η @@sos@@ εκπροσωπεί στα μάτια, στη θέληση ακόμη, ή και στην απλή παρανόηση πολλών εκ των μελών του φόρουμ, "τα τσούρμα με τα κωλόπαιδα που τα σπάζουν και προσβάλλουν εθνικά σύμβολα, και που τυχόν ζούνε είτε άμεσα, είτε έμμεσα υπό την σκέπη των πλούσιων γονιών τους, κι ανώριμα πιπιλάνε κι αναμασάνε μαλακίες που είτε διαβάζουν είτε τους τις ταΐζουν εγκάθετοι, αργυρώνητοι, ηλίθιοι, μην τελικά διαφέροντας καθόλου από τους φασίστες στους οποίους λένε πως εναντιώνονται", κάθε άλλο παρά αυτό κάνει ή είναι (έχει άλλωστε ξεκαθαρίσει, σε διάφορες περιπτώσεις, τη δική της θέση και στάση, είτε για θεωρία πρόκειται, είτε για πράξεις).

Για την ακρίβεια, κι ενώ -κατά δηλώσεις της- κρατάει ισορροπίες και "παίζει τίμια", μάλλον δεν έχει αντίστοιχη αντιμετώπιση. Και μιλάμε για "τον δρόμο" ε.

Αλλά ας αφήσουμε τον δρόμο, κι ας πάρουμε τί έχουμε κατά βάση δει στο φόρουμ -όχι μόνο στο θρεντ δηλαδή- να αντιμετωπίζει : χλεύη, απαξίωση, πρόκληση ακόμα, από γράφοντες κάθε ηλικίας και πνευματικού επιπέδου, είτε κατά περιπτώσεις, είτε και κατ' εξακολούθηση, είτε έμμεσα, είτε ακόμη και πιο άμεσα. Ο λόγος για ολ' αυτά, κυρίως η διαφωνία τους. Είτε ιδεολογική, είτε...φιλολογική, κι εννοώ την ροή της κουβέντας.

Δεν τους αρέσουν οι θεωρίες της->δεν τους αρέσει ο τρόπος που χειρίζεται την κουβέντα της->δεν τους αρέσει ο "τρόπος γραφής" της->άρπα κι ένα μπινελίκι ή μια χοντρή σπόντα, εκεί που μιλάμε σοβαρά.

Την ίδια στιγμή η ίδια, δεν έχει χλευάσει, δεν έχει έχει απαξιώσει, δεν έχει προκαλέσει.

Και για όσους διαβάζουν το παρόν και ενοχληθούν, η πραγματικότητα έχει ως εξής :

Αν η ίδια έχει δεχθεί τα προηγούμενα 9 στις 10, 1 στις 10 θα πετάξει το ΠΟΛΥ καμμιά σπόντα, δίκην "εξυπνάδας", κι αυτό ως απάντηση, μιας και δεν ψάχνει να τσιγκλίσει κανέναν - όχι τουλάχιστον με κάτι άλλο παρά με την διαφορετικότητα των ιδεών της, οι...οποίες, συνοψισμένες ορίστε ποιές είναι, εδώ που τα λέμε : αντίδραση στον κάθε είδους κρατικό έλεγχο/φασισμό, ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη, σεβασμός στη φύση, σεβασμός στα βασικά πανανθρώπινα δικαιώματα, ισορροπία στη ζωή. Δεν τη θυμάμαι ποτέ να μιλάει για γουρούνια μπάτσους, για βρωμιάρηδες πολιτικούς, για πισωγλέντηδες δικαστές, για τομάρια σαρκοφάγους, για ανεγκέφαλους ρατσιστές - και κυρίως να μιλάει έτσι, απευθυνόμενη σε συνομιλητές της.

Προς τί λοιπόν το τόσο ζόρι απέναντί της; Συνδυασμός τριών -κυρίως- λόγων : Το "ουτοπικό" αυτών που ευαγγελίζεται, η "ξεροκεφαλιά" της, και το ότι δεν "παίζει την κουβέντα", όπως αυτοί θα θέλανε (= δεν τους κάνει ο "αντάρτικός" της τρόπος. Το ότι δεν παίζει με τον κανόνα που περιμένουνε, και ξεγλιστρά - κι ας "παίζει τίμια" που λέγαμε = χωρίς χτυπήματα κάτω απ' τη ζώνη).

Καλή λοιπόν και άγια η @@sos@@, σύμφωνα με όσα είπα παραπάνω - αλλά έχει κι αυτή κάποια πράγματα που δεν τα μπορεί με τίποτα. Και τα έχει κι εδώ, γιατί πάνω απ' όλα τα έχει "χορτάσει" στο "δρόμο". Καλή ώρα τα σεξουαλικού περιεχομένου αστεία και σπόντες (μη συζητήσουμε βέβαια αν ποτέ η ίδια έκατσε ποτέ να εικοτολογήσει για το πόσο τυχόν μικρή μπορεί να την έχει ο Χ συνομιλητής της, ΕΣΤΩ για να ξεσκάσει πάνω στην κουβέντα βρ' αδερφέ), όταν έχουν να κάνουν με το θέμα. Σε πολύ τραχύτερο βαθμό βεβαίως τα έχει ζήσει στον "δρόμο" που λέγαμε, σε επίπεδο κανονικών προσβολών, "επιθέσεων", και από φορείς εξουσίας παρακαλώ, όχι από απλά τσογλάνια.

...Γι' αυτό λοιπόν γέρο μου, μπορεί ΚΑΙ εγώ να καταλαβαίνω τη χαριτωμενιά του λεκτικού παιχνδίσματος που είπες, και να την περνάω στο ντούκου, αλλά με την καμμία όμως δεν θα της έλεγα το "έλα μωρέ τώρα...", γιατί έχει κάθε λόγο να μην το δει "απ' τη μεριά του αρσενικού".

Επίτρεψέ μου λοιπόν τουλάχιστον εσύ, γιατί είμαι σίγουρος ότι η @@sos@@ δεν πρόκειται.

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Wash, ανάμεσα στα threads και τα posts που κάνει υπάρχει το όριο που διαχωρίζει το σοβαρό απο τη γελοιότητα. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω (το λιγότερο) το στυλάκι: "Μια αναρχία θα μας σώσει απο το σάπιο σύστημα", "δεν καταλαβαίνεις τον σκοπό της αναρχίας" και τσουπ λίγο η φιλοζωία, λίγο το να λίγο τ' άλλο.

Προσωπικά δεν την έχω χλευάσει σε κάτι, καταλαβαίνεις με τι σκεπτικό το γράφω.

Δημοσ.

η γελοιοτητα οπως και πολλα αλλα πραγματα εξαρτωνται απο την οπτικη του παρατηρητη

και σε καθε περιπτωση τα ματια μας βλεπουν καθε μερα τις απειρες μλκες εδω μεσα

γιατι ειδικα λοιπον στην sos?

Δημοσ.

Προσωπικά κυρίως για το υπεροπτικό στυλάκι της. Δεν γουστάρω να μπαίνω κάθε μέρα στο Μπλά-Μπλά και να διαβάζω threads-προκυρήξεις.

Δημοσ.

...Τηλέμαχε, χωρίς να θέλω να κάνω αυτό που υποστήριξα στο προηγούμενο ποστ πως γίνεται προς άλλον, αλλά με πικρό (άρα κατά βάση καλοπροαίρετο) σαρκασμό, θα σου απαντήσω ως εξής :

Νομίζω οι περισσότεροι κινούμαστε στο ίδιο φάσμα απόψεων με τον Midi. + συμφωνώ απόλυτα με το post του.

"...να παίρνεις τα χάπια που θα σου δώσω πριν απ' το φαγητό και να ξανάρθεις να σε δω μετά από δυο βδομάδες."

Δημοσ.

Τι "τρελό" και "άρρωστο" είχε το παραπάνω ποστ ώστε να χρήζει ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης?

Είναι ψέμματα πως οι περισσότεροι έχουμε εκνευριστεί απο αυτή την κατάσταση?

Δημοσ.
Προσωπικά κυρίως για το υπεροπτικό στυλάκι της. Δεν γουστάρω να μπαίνω κάθε μέρα στο Μπλά-Μπλά και να διαβάζω threads-προκυρήξεις.

να δεχτω οτι εχει υπεροπτικο στυλακι (ειχε παλιοτερα) ειναι η μονη με υπεροπτικο στυλακι εδω μεσα?

thread προκυρηξεις δεν βλεπω εκτος αν εννοεις εκεινο με την σφαγη του πασχα το οποιο συντηρουν αλλοι και οχι η sos πλεον

μηπως ειναι λιγο trendy το να την πεφτουμε στην sos?

μηπως βγαζουμε τα κομπλεξ και τα απωθημενα μας στο διαφορετικο?

Δημοσ.

τι σημαινει αυτο?

Αυτό έχει να κάνει με τις αρχές και τις βάσεις που χρειάζεται μία κουβέντα για να εξελιχθεί σε σημείο που θα κερδίσουν κάτι όσοι συμμετέχουν, έστω και αν δεν υπάρξει κάποιο αποδεκτό από όλους συμπέρασμα. (συνήθως δεν υπάρχει, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό).

Δεν ξέρω πόσο εγωιστικό φαίνεται αυτό, δεν θέλω να υποβαθμίσω την συγκεκριμένη κουβέντα, άλλωστε κάποια πράγματα που έχουν ήδη γραφτεί έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρων, μ'αρέσει και την παρακολουθώ.

Αλλά (αν και μπόλικες φορές παραλίγο να μπω) κρατήθηκα έξω από τον χορό επειδή:

οπως νομιζεις αλλα ξερωγω στα @@ σου τι λενε

δεν μπορώ να γράψω στα παπάρια μου όσα μου λένε, με σταδιακά συμπτώματα την αύξηση της πίεσής μου, την προσπάθεια απάντησης, την παταγώδη αποτυχία της, την απογοήτευση και τέλος την αποχή.

Τώρα αν αναρωτιέσαι ακόμα για ποιο λόγο π.χ απάντησα στον midi συγκεκριμένα ή ειρωνεύτηκα τον Luxx παραπίσω, δε μπορώ να απαντήσω.

Ή μάλλον μπορώ, αλλά θα είναι δικαιολογία.

Δημοσ.

Εντάξει Million, τότε μάλλον εγώ είμαι παράξενος που δεν θέλω να βλέπω ενα θρέντ με θέμα "αναρχία" γεμάτο μπουρδολογίες, προσωπικές επιθέσεις και δηθενισμούς.

Δημοσ.
Αυτό έχει να κάνει με τις αρχές και τις βάσεις που χρειάζεται μία κουβέντα για να εξελιχθεί σε σημείο που θα κερδίσουν κάτι όσοι συμμετέχουν, έστω και αν δεν υπάρξει κάποιο αποδεκτό από όλους συμπέρασμα. (συνήθως δεν υπάρχει, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό).

Δεν ξέρω πόσο εγωιστικό φαίνεται αυτό, δεν θέλω να υποβαθμίσω την συγκεκριμένη κουβέντα, άλλωστε κάποια πράγματα που έχουν ήδη γραφτεί έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρων, μ'αρέσει και την παρακολουθώ.

Αλλά (αν και μπόλικες φορές παραλίγο να μπω) κρατήθηκα έξω από τον χορό επειδή:

δεν μπορώ να γράψω στα παπάρια μου όσα μου λένε, με σταδιακά συμπτώματα την αύξηση της πίεσής μου, την προσπάθεια απάντησης, την παταγώδη αποτυχία της, την απογοήτευση και τέλος την αποχή.

Τώρα αν αναρωτιέσαι ακόμα για ποιο λόγο π.χ απάντησα στον midi συγκεκριμένα ή ειρωνεύτηκα τον Luxx παραπίσω, δε μπορώ να απαντήσω.

Ή μάλλον μπορώ, αλλά θα είναι δικαιολογία.

βασικα αδερφε την μερα που δεν θα μπορεις να πεις αυτα που θες και νοιωθεις μαλλον θα ειναι η μερα που θα πρεπει να φυγεις απο το φορουμ

προσωπικα την βλεπω και για εμενα να πλησιαζει αλλα εως τοτε αρνουμαι να κανω τουμπεκι

---------- Προσθήκη στις 03:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:50 ----------

Εντάξει Million, τότε μάλλον εγώ είμαι παράξενος που δεν θέλω να βλέπω ενα θρέντ με θέμα "αναρχία" γεμάτο μπουρδολογίες, προσωπικές επιθέσεις και δηθενισμούς.

και εσυ αδερφε,σε αυτη την ζωη υπαρχουν τα παντα

Δημοσ.
βασικα αδερφε την μερα που δεν θα μπορεις να πεις αυτα που θες και νοιωθεις μαλλον θα ειναι η μερα που θα πρεπει να φυγεις απο το φορουμ

προσωπικα την βλεπω και για εμενα να πλησιαζει αλλα εως τοτε αρνουμαι να κανω τουμπεκι

(ξεφεύγουμε τελείως offtopic, αλλά ας ξεκαθαριστεί και αυτό)

Ο ουσιαστικός λόγος που ασχολούμαι προσωπικά με το forum είναι το τεχνολογικό κομμάτι του, και το επίπεδο που διατηρεί σε αυτό τον τομέα.

Κυρίως λόγω της φύσης της δουλειάς μου (που θα αλλάξει πολύ σύντομα γιατί παρατράβηξε το αστείο), ξεκίνησα να χαζεύω στο μπλαμπλα για να σκοτώσω την ώρα μου.

Μετά ήρθε η συνήθεια που έγινε κατάρα, και κάποια άτομα μετρημένα στα δάχτυλα που ξεχωρίζω-εκτιμώ-διασκεδάζω και μ'αρέσει να επικοινωνώ.

Δημοσ.

washcloud. Ξέρεις τι σκέφτομαι. Κάνοντάς το στην άκρη, αμφότεροι, διαφωνώ με το ποστ. Ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω σε επίπεδο κινήτρου, σε επίπεδο απόδοσης όμως, η κοπελιά δεν παίζεται. Καλός ο ρήγας στο "γράφει αντάρτικα και εκτός νόρμας" αλλά ο άσσος μου λέει μάλλον το ανάποδο, ποστ λες και μιλάει αρθογράφος του ριζοσπάστη για την κοκακόλα και στην ταμπακιέρα, μηδέν ινδικό. Όποτε κάποιος (και 'γω παρεάκι) έχει αποπειραθεί να ζητήσει επεξηγήσεις απ' τη σος (και αν το 'χει κάνει προκλητικά, σχώρνα με, αλλά νομίζω μετά από δηλώσεις "αανατρεπτικές" περί βίας, φωτιάς και επανάστασης δεν περιμένεις ανταπάντηση με τσάι και βεντάλιες) ως ανταμοιβή βρήκε μόνο ένα σπόηλερ με ένα smiley, ένα σακούλι αποσιωπητικά και κάποια φράση-υπογραφή στις γραμμές του "δεν έχεις καταλάβει" "το 'χεις πάρει λάθος" και τέτοιες αρχιδιές (με το συμπάθειο). Και τώρα ντάξει, μπορεί ο τάδε χρήστης να 'ναι χρυσαυγός, ο παραδίπλα του πελάου και του ουρανού κτλ, αλλά ρε πούστη μου, πόσοι είμαστε έτσι; Και σόρρυ κι όλας, απ' όσους έχω δει να απαντάνε, ΕΝΑΣ χαζός δεν είναι, ούτε τους έχω κόψει για συντηρητικούς κωλόγερους. Και μέσα κι εγώ, θέλω να ακούσω και να γίνει κουβέντα, αλλά αν έχω να επιλέξω ανάμεσα σε μια γραμμή που θα μου λέει "δεν καταλαβαίνεις" και 5 παραγράφους λες και διαβάζω αφίσα-μήνυμα στη Σολωμού, ε το χέζω ρε φίλε. Αν ήταν έτσι τα αντάρτικα, ο Κανάρης δε θα ήταν μπουρλοτιέρης, φαρσέρ θα ήταν.

Δημοσ.
Τι "τρελό" και "άρρωστο" είχε το παραπάνω ποστ ώστε να χρήζει ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης?

Είναι ψέμματα πως οι περισσότεροι έχουμε εκνευριστεί απο αυτή την κατάσταση?

..το ΔΙΚΟ σου ποστ, από μόνο του, δεν είχε αυτά που ανέφερες.

Για σκέψου λίγο όμως, πού κολλάει το σχόλιό μου........

...όσο για την τελευταία σου πρόταση εδώ πιο πάνω, εγώ να σε ρωτήσω, τί ακριβώς είναι αυτό που σε "εκνευρίζει"; Το ότι σου λέει "ρε τί σας νοιάζει για τα ζώα; Φέρτε μου ένα να σας το σφάξω εδώ και τώρα να σας λιγδώσω τ' άντερο"; Το ότι σου λέει "δεν έχουν καμμιά δουλειά ΟΛΟΙ (...μα όλοι όμως...) οι νηστικοί όλου του κόσμου στη χώρα μου - γι' αυτό να φύγετε εσείς από τον Άγιο (...πρέπει να ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ στο τρίξιμο τα κόκκαλα τ' Αγίου...) Παντελεήμονα (..."πανθ' ελεήμων"....ο τα πάντα ελεήμων.............χα............ΧΑ.....)"; Το ότι σου λέει "οι άνθρωποι χωρίζονται σε περισσότερο έξυπνους και λιγότερο έξυπνους, γι' αυτό οι περισσότερο έξυπνοι να βγάζετε περισσότερα λεφτά, ενώ οι λιγότερο έξυπνοι να βγάζετε λιγότερα"; Το ότι σου λέει "κύριε, εδώ έχουμε δημοκρατία, το οποίο σημαίνει είσαι ελεύθερος να πας να παίξεις στην κάλπη την κολοκυθιά του είτε τον έναν, είτε τον άλλον"; Το ότι σου λέει "κύριε, δημοκρατία επίσης σημαίνει ότι έχουμε νόμους, και οι νόμοι προβλέπουν βουλευτική ασυλία, οι νόμοι προβλέπουν εισαγγελική αυτοβουλία, οι νόμοι σημαίνουν δημοσιοταξική κατά το δοκούν καταστολή"; Αν ολ' αυτά είναι που σ' εκνευρίζουν,,,με το δίκιο σου - μόνο που δεν είναι αυτά που λέει αυτή......

Την έχεις δει ποτέ να λέει "ελευθερώστε τον αστυνομικό που βρήκε τον μπελά του, επειδή ο νεαρός Γρηγορόπουλος βρισκόταν εκεί που δεν έπρεπε";

Την έχεις δει ποτέ να λέει "σταματήστε να αμαυρώνετε τον ομαλό πολιτικό βίο της χώρας, με ψευδείς κατηγορίες υπεξαιρέσεων";

Την έχεις δει ποτέ να λέει "βαρέστε τον Γλέζο, για να μην υποδαυλίζει τους νέους";

Την έχεις δει ποτέ να λέει "δουλέψτε για να έχετε παιδεία, περίθαλψη και σύνταξη, και μην τα περιμένετε όλα από το κράτος";

...Την έχεις δει ποτέ να λέει "είμαι γαμάτη, και όλοι εσείς τυριά";

...Νέο παιδί είσαι και 'συ -όπως κι αυτή- γι' αυτό αναρωτήσου μπας και πρέπει να σ' εκνευρίζει το ότι δεν τα λες ακριβώς όπως αυτή.

---------- Προσθήκη στις 05:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:50 ----------

...ρε συ Lucifer, μόνο δύο πράμματα :

Όταν εσύ τυχαίνει να είσαι ένας από τους οποίους της έχουν φερθεί ελάχιστα προκλητικά, τί σκατά πρέπει εγώ τώρα ν' απαντήσω; Καλή έκπληξη και αυτή.

Και τ' άλλο, το να δίνεις πάτημα έτσι, στον κάθε κάγκουρα που δεν θα το χειριστεί όπως εσύ κι ένας-δυο άλλοι, με την κουβέντα δηλαδή και με το επιχείρημα, αλλά θα κρατήσει τον αφορισμό για το καλημέρα, ε τί να σου πω αν το βλέπεις για καλό.

Άντε να πω είναι γαμώ τις ώρες και νομίζεις πως διαβάζουμε μόνο εγώ και 'συ εδώ μέσα.

Ή μπας και θες ν' αρχίσω να λέω ΚΑΙ εγώ, ό,τι τυχόν αρνητικό της βρίσκω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ βλέπω δύο-τρεις σελίδες με θέμα την υπεράσπισης μιας χρήστριας. Περιττή, off-topic και εν δυνάμει προβληματική για τη συνέχεια της συζήτησης (της όποιας συζήτησης).

Σε κάθε περίπτωση, όποιος θεωρεί ότι ένας χρήστης (ο ίδιος ή άλλος) δέχεται ανοίκεια επίθεση, στέλνει αναφορά στους συντονιστές. Αν θεωρεί ότι οι συντονιστές είναι αυτοί που αδικούν το χρήστη, στέλνει αναφορά στο διαχειριστή.

Λοιπόν, στο εξής ό,τι άσχετο με τη συζήτηση διαγράφεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Και τ' άλλο, το να δίνεις πάτημα έτσι, στον κάθε κάγκουρα που δεν θα το χειριστεί όπως εσύ κι ένας-δυο άλλοι, με την κουβέντα δηλαδή και με το επιχείρημα

Ούτε το επιχείρημα πιάνει και δεν είναι λίγα τα θέματα που το αποδεικνύουν. Ούτε η ορθολογική κουβέντα, ούτε η συζήτηση όταν μπλέκουν 35 τελείες και 15 αοριστίες μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...