@@sos@@ Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 εσείς εννοώ η λίνα και εσύ, μαζί παίζουμε μπάλα, μην εξάπτεις τη φαντασία σου. Παντού παρτούζες βλέπεις... μαζί παίζουμε μπάλα(αργκό)<---------------γεγονός μην εξάπτεις τη φαντασία σου<--------------εικασία Παντού παρτούζες βλέπεις <-----------------εικασία εάν ενδιαφέρεσαι να κάνεις διάλογο και όχι να μας γράψεις τις αστρολογικές σου προβλέψεις ή άλλα μεταφυσικά επιχειρήματα, προτείνω να περιορίσουμε την κουβέντα πάνω στα γεγονότα...
aloenanick Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αντρικό αστείο ήτανε,μη στραβώνεις... Πολλές φορές άμα κάτι το χρησιμοποιούν πολλοί,θεωρείται "κοινό",τα αρσενικά το λένε παρτούζα.
frenzy Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 εάν ενδιαφέρεσαι να κάνεις διάλογο και όχι να μας γράψεις τις αστρολογικές σου προβλέψεις ή άλλα μεταφυσικά επιχειρήματα, προτείνω να περιορίσουμε την κουβέντα πάνω στα γεγονότα... Ποιόν διάλογο; Ρωτάς και απαντώ(γεγονός). Αυτό δεν είναι διάλογος, συνέντευξη είναι(γεγονός). Ότι έχω ρωτήσει εγώ το αγνοείς και θέτεις την επόμενη ερώτηση (γεγονός). Και τώρα με παίζετε εναλλάξ(γεγονός), απαντώ στη μία(γεγονός), εμφανίζεται η άλλη(γεγονός). Κι όταν πάω να απαντήσω και στις δύο μαζί(γεγονός) μου λες "ποιοί εσείς"(γεγονός). Την έννοια του στερεότυπου εγώ την έβαλα στην κουβέντα(γεγονός), εσύ μέχρι τώρα απλώς τη ζούσες(οδυνηρό γεγονός, θα πάθεις άρνηση τώρα). Δε λέω, διασκεδάζω(γεγονός), γι'αυτό συνεχίζω(γεγονός), αλλά δώσε κάτι τις να σχολιάσω κι εγώ. Ένα επιχείρημα, ένα αντεπιχείρημα, αλλά πληζ, μη μου αρχίσεις τα κλισέ, τα oneliners και τις παροιμίες.
million_voices Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 γεια σου ρε frenzy μαεστρο περιμενω πως και πως να μπουνε στην κουβεντα κανονικα για να σε θαυμασω οταν θα κανεις το μαυρο ασπρο (υποκειμενικα-αντικειμενικα-υποκειμενικα-αντικειμενικα) οπως σε βολευει καθε φορα οταν ριχνεις δε τα φιλοσοφημενα οτι ναναι εισαι απολαυση πραγματικα i hope and pray
frenzy Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Και αυτή η ιστορία γίνεται από το πρώτο μου ποστ σε αυτό το θρεντ. Εσύ ακόμα να πεις κάτι. Υπάρχεις μόνο επειδή γράφω στο θρεντ έτσι; Anyway, you're welcome to quote me: ποιό άσπρο έκανα μαύρο; Ποιά φιλοσοφημένα ότι να'ναι; Τουλάχιστον έχω γράψει κάτι να κουοτάρεις. Εσύ ποιός είσαι και σε ποιά λάχανα;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Επειδη το thread δε τον παρακολουθω, αλλα ετυχε να διαβασω τις 2 τελευταιες σελιδες και δεν πολυβγαζω νοημα, πλην του οτι εχουν βαλθει μερικοι εκατερωθεν να μας πεισουν οτι η δικη τους ιδεολογια ειναι η σωστη, βοηθηστε με. Πειτε μου γιατρε. Ειναι η αναρχια η ιδεολογια του μελλοντος? Ειναι η ιδεολογια που θα κανει τον κοσμο μας καλυτερο? Να γινω αναρχικος κι εγω γιατρε? Καλη ιδεα μου φαινεται να παριστανω τον εναλλακτικο, τον μη υποτακτικο, τον "θελω να αλλαξω τον κοσμο σας"... Θα διαβασω και κανα 2 βιβλια θα δω και καμια ταινια για τον Τσε και μετα θα πιασω το πληκτρολογιο και θα πεταω σποντες και ατακες στα τεχνολογικα φορουμ ως ολοκληρωμενος επαναστατης, ε γιατρε? Στο ενα χερι το λαπτοπ (με σταθερα ανοιχτα facebook/msn αλλα και με MICROSOFT windows ε), στο αλλο το κινητο της Ερικσον πχ, και καπου αναμεσα στα 2 χερια και λιγο πιο ψηλα (στο μπλα μπλα δηλαδη) και λιγη επανασταση και μη υποταγη στο συστημα κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ!
liopyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Επειδη το thread δε τον παρακολουθω, αλλα ετυχε να διαβασω τις 2 τελευταιες σελιδες και δεν πολυβγαζω νοημα, πλην του οτι εχουν βαλθει μερικοι εκατερωθεν να μας πεισουν οτι η δικη τους ιδεολογια ειναι η σωστη, βοηθηστε με. Πειτε μου γιατρε. Ειναι η αναρχια η ιδεολογια του μελλοντος? Ειναι η ιδεολογια που θα κανει τον κοσμο μας καλυτερο? Να γινω αναρχικος κι εγω γιατρε? MiDi_MiLiZ, όχι ότι (όλο) το υπόλοιπο thread σφύζει από ουσία, αλλά seriously, τι πιστεύεις πως προσφέρεις με το παραπάνω ποστ σου;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 MiDi_MiLiZ, όχι ότι (όλο) το υπόλοιπο thread σφύζει από ουσία, αλλά seriously, τι πιστεύεις πως προσφέρεις με το παραπάνω ποστ σου; Ελα αραξε ψηλε το δικο μου ποστ σε πειραξε? Εδω οι αλλοι σπαμαρουν τοσες σελιδες με 3 λεξεις καθε ποστ, το δικο μου ποστ για μερικους σιγουρα εχει μεγαλυτερη ουσια αποτι οι τελευταιες σελιδες. BTW δεν μπηκα με σκοπο να προσφερω κατι σε ενα ανουσιο thread, παρεξηγησες. Σαρκαζω ξεκαθαρα, οχι για να γελασετε εσεις, αλλα επειδη γελαω εγω με οσα παρατηρω εδω
million_voices Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Και αυτή η ιστορία γίνεται από το πρώτο μου ποστ σε αυτό το θρεντ. Εσύ ακόμα να πεις κάτι. Υπάρχεις μόνο επειδή γράφω στο θρεντ έτσι; Anyway, you're welcome to quote me: ποιό άσπρο έκανα μαύρο; Ποιά φιλοσοφημένα ότι να'ναι; Τουλάχιστον έχω γράψει κάτι να κουοτάρεις. Εσύ ποιός είσαι και σε ποιά λάχανα; κατσε διαβασε το θρεντ και θα δεις τι εχω γραψει και παντως δεν καταφευγω σε τερτιπια για να εισπραξω χειροκροτημα και για να παραμυθιαστω οτι ειμαι γαματος αρχισε να γραφεις ανθρωπινα και θα σου απανταω αναλογα ---------- Προσθήκη στις 01:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ---------- MiDi_MiLiZ, όχι ότι (όλο) το υπόλοιπο thread σφύζει από ουσία, αλλά seriously, τι πιστεύεις πως προσφέρεις με το παραπάνω ποστ σου; αντι να του την λες γιατι δεν γραφεις την αποψη σου οποια και να ειναι αυτη
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Νομίζω οι περισσότεροι κινούμαστε στο ίδιο φάσμα απόψεων με τον Midi. + συμφωνώ απόλυτα με το post του.
liopyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ελα αραξε ψηλε το δικο μου ποστ σε πειραξε? Εδω οι αλλοι σπαμαρουν τοσες σελιδες με 3 λεξεις καθε ποστ, το δικο μου ποστ για μερικους σιγουρα εχει μεγαλυτερη ουσια αποτι οι τελευταιες σελιδες. BTW δεν μπηκα με σκοπο να προσφερω κατι σε ενα ανουσιο thread, παρεξηγησες. Σαρκαζω ξεκαθαρα, οχι για να γελασετε εσεις, αλλα επειδη γελαω εγω με οσα παρατηρω εδω Α, ήταν αστείο λοιπόν. Οκ. αντι να του την λες γιατι δεν γραφεις την αποψη σου οποια και να ειναι αυτη Συμβαίνει όταν η απογοήτευση ξεπερνά την κατανόηση. Γιατί κομψά-χοντρά-πλαγίως-εμμέσως όποτε την έγραψα, διάβασα σχόλιο σαν αυτό ~~~~~V Νομίζω οι περισσότεροι κινούμαστε στο ίδιο φάσμα απόψεων με τον Midi. + συμφωνώ απόλυτα με το post του.
frenzy Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 @μίλιον you're welcome to quote me: ποιό άσπρο έκανα μαύρο; Ποιά φιλοσοφημένα ότι να'ναι; Και συμπληρώνω, ποιά τερτίπια; Ποιό χειροκρότημα; Δεν βλέπω κανένα να με χειροκροτάει και μάλιστα έδιωξα με ένα τρόπο που πίστευα καλύτερα και τους μεν και τους δε σε ένα ποστ για να σιγουρευτώ πως δεν θα χειροκροτηθώ. Σοβαρά όμως, κάτσε και συλλογίσου λίγο: Έχεις πρόβλημα που νιώθω γαμάτος; Γιατί αλήθεια είναι έτσι νιώθω, δεν κρύβεται φαντάζομαι, βγαίνει και στον γραπτό λόγο. Νιώθω γαμάτος γιατί έχω κάτι να νιώθω έτσι, δεν νιώθω γαμάτος επειδή είσαι εσύ (όποιος εσύ) λιγότερο γαμάτος, ούτε νιώθω περισσότερο γαμάτος. Το θέμα όμως είναι εσένα τι σε κόφτει η συναισθηματική μου κατάσταση; Θα προτιμούσες να νιώθω πεσμένος; Να είμαι σε δίλλημα; Έτσι κι έτσι; Δεδομένου πως είμαι άνθρωπος και όχι bot ή κάποιο άλλο είδος, ανθρώπινα γράφω. Μια καθηγήτριά μου μου έλεγε πως γράφω πολλά σε λίγες λέξεις και δυσκολεύεται, αλλά της απαντούσα πως δεν μπορώ να γράφω λιγότερα στις ίδιες λέξεις. ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Κάτσε και σκέψου λοιπόν, πως σε ένα θρεντ για ένα κίνημα εσύ προβληματίστηκες με το πόσο καλά νιώθω εγώ με την πάρτη μου.
liopyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Btw midi, το να κάνεις edit το προηγούμενο μήνυμα για να έχει νόημα το επόμενο, δεν είναι και πολύ εντάξει.
elven Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ο στάλιν φταίει και οι αναρχικοί έχουν στραβό διαφραγμα α
million_voices Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 @μίλιον Και συμπληρώνω, ποιά τερτίπια; Ποιό χειροκρότημα; Δεν βλέπω κανένα να με χειροκροτάει και μάλιστα έδιωξα με ένα τρόπο που πίστευα καλύτερα και τους μεν και τους δε σε ένα ποστ για να σιγουρευτώ πως δεν θα χειροκροτηθώ. Σοβαρά όμως, κάτσε και συλλογίσου λίγο: Έχεις πρόβλημα που νιώθω γαμάτος; Γιατί αλήθεια είναι έτσι νιώθω, δεν κρύβεται φαντάζομαι, βγαίνει και στον γραπτό λόγο. Νιώθω γαμάτος γιατί έχω κάτι να νιώθω έτσι, δεν νιώθω γαμάτος επειδή είσαι εσύ (όποιος εσύ) λιγότερο γαμάτος, ούτε νιώθω περισσότερο γαμάτος. Το θέμα όμως είναι εσένα τι σε κόφτει η συναισθηματική μου κατάσταση; Θα προτιμούσες να νιώθω πεσμένος; Να είμαι σε δίλλημα; Έτσι κι έτσι; Δεδομένου πως είμαι άνθρωπος και όχι bot ή κάποιο άλλο είδος, ανθρώπινα γράφω. Μια καθηγήτριά μου μου έλεγε πως γράφω πολλά σε λίγες λέξεις και δυσκολεύεται, αλλά της απαντούσα πως δεν μπορώ να γράφω λιγότερα στις ίδιες λέξεις. ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Κάτσε και σκέψου λοιπόν, πως σε ένα θρεντ για ένα κίνημα εσύ προβληματίστηκες με το πόσο καλά νιώθω εγώ με την πάρτη μου. νταξει μαμπο τζαμπο μλκες κουβεντα καμια επι της ουσιας ---------- Προσθήκη στις 03:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:02 ---------- Συμβαίνει όταν η απογοήτευση ξεπερνά την κατανόηση. Γιατί κομψά-χοντρά-πλαγίως-εμμέσως όποτε την έγραψα, διάβασα σχόλιο σαν αυτό ~~~~~V τι σημαινει αυτο? οπως νομιζεις αλλα ξερωγω στα @@ σου τι λενε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.