Προς το περιεχόμενο

αναρχία

xampa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θες να πιαστώ από τη λέξη "περιγραφή" και να υποθέσω πως αφορίζεις όλα τα εκφραστικά μέσα ως ανεπαρκή να αντιπροσωπεύσουν το αντικείμενο παρατήρησης; Επέλεξα την λιγότερο χαζή πιθανότητα, αλλά πιέζεις την αισιοδοξία μου.

Δημοσ.
Σιγά την άμιλλα ρε, σκραμπλ με τσοπάνους και μπάσκετ με παρκινσονικούς να παίξω;

Έχω να πω ότι σ' αρέσει η φέτα πάντως και ότι την καλύτερη μαλακία την παίζει ο παρκινσονικός.:-)

Δημοσ.
Και τον αμφισβητείς και τον διαψεύδεις.

Το κάνω, όχι στις παραπάνω φράσεις, αλλά το κάνω. Εσείς πότε θα το κάνετε λιγάκι;

Στο έγραψα και το πρωί η αλήθεια δεν είναι υποκειμενική, υποκειμενικός είναι ο τρόπος που την περιγράφει αυτός που την παρατηρεί.

Οπότε, θες να πεις, ας επιλέξω να γράφω για την δική σας συλλογική υποκειμενική αλήθεια και όχι τη δική μου;

Ξαναδιάβασε το ποστ του Λούσιφερ, έχει δίκιο.

Δημοσ.
Το κάνω, όχι στις παραπάνω φράσεις, αλλά το κάνω. Εσείς πότε θα το κάνετε λιγάκι;

Οπότε, θες να πεις, ας επιλέξω να γράφω για την δική σας συλλογική υποκειμενική αλήθεια και όχι τη δική μου;

ποιούς εννοείς;
Δημοσ.
...κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;

...εσάς... αυτός είναι με τους ... άλλους....

έλα ρε διάολε μη μου το χαλάς...

άστον να μου πει ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί είναι οι άλλοι;

έτσι ωραία και αφαιρετικά που τα γράφει :-)

Δημοσ.
έλα ρε διάολε μη μου το χαλάς...

άστον να μου πει ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί είναι οι άλλοι;

εσείς εννοώ η λίνα και εσύ, μαζί παίζουμε μπάλα, μην εξάπτεις τη φαντασία σου. Παντού παρτούζες βλέπεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...