lin@ Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Και εγώ νόμισα πως θα έλεγες κάτι σοβαρό. Ξαναδιάβασε, δεν λέω αυτό.
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Θες να πιαστώ από τη λέξη "περιγραφή" και να υποθέσω πως αφορίζεις όλα τα εκφραστικά μέσα ως ανεπαρκή να αντιπροσωπεύσουν το αντικείμενο παρατήρησης; Επέλεξα την λιγότερο χαζή πιθανότητα, αλλά πιέζεις την αισιοδοξία μου.
lin@ Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Και εσύ την υπομονή μου. Μάθε να διαβάζεις πριν ασκήσεις την κριτική σου.
ClouD Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 η καλύτερη μόνωση είναι φτιαγμένη από αληθινή ύλη. παραμ παραμ!
aloenanick Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Σιγά την άμιλλα ρε, σκραμπλ με τσοπάνους και μπάσκετ με παρκινσονικούς να παίξω; Έχω να πω ότι σ' αρέσει η φέτα πάντως και ότι την καλύτερη μαλακία την παίζει ο παρκινσονικός.
frenzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Και τον αμφισβητείς και τον διαψεύδεις. Το κάνω, όχι στις παραπάνω φράσεις, αλλά το κάνω. Εσείς πότε θα το κάνετε λιγάκι; Στο έγραψα και το πρωί η αλήθεια δεν είναι υποκειμενική, υποκειμενικός είναι ο τρόπος που την περιγράφει αυτός που την παρατηρεί. Οπότε, θες να πεις, ας επιλέξω να γράφω για την δική σας συλλογική υποκειμενική αλήθεια και όχι τη δική μου; Ξαναδιάβασε το ποστ του Λούσιφερ, έχει δίκιο.
@@sos@@ Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το κάνω, όχι στις παραπάνω φράσεις, αλλά το κάνω. Εσείς πότε θα το κάνετε λιγάκι; Οπότε, θες να πεις, ας επιλέξω να γράφω για την δική σας συλλογική υποκειμενική αλήθεια και όχι τη δική μου; ποιούς εννοείς;
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 ...κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; ...εσάς... αυτός είναι με τους ... άλλους....
@@sos@@ Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 ...κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;...εσάς... αυτός είναι με τους ... άλλους.... έλα ρε διάολε μη μου το χαλάς... άστον να μου πει ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί είναι οι άλλοι; έτσι ωραία και αφαιρετικά που τα γράφει
frenzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 έλα ρε διάολε μη μου το χαλάς... άστον να μου πει ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί είναι οι άλλοι; εσείς εννοώ η λίνα και εσύ, μαζί παίζουμε μπάλα, μην εξάπτεις τη φαντασία σου. Παντού παρτούζες βλέπεις...
washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 (πω ρε μπιπ, τέτοιο fix και να μην...τολμάω να το κάνω...αχχχχχχχχχ)
aloenanick Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 (πω ρε μπιπ, τέτοιο fix και να μην...τολμάω να το κάνω...αχχχχχχχχχ) Kαι γιατί ρε Τάσο δεν τολμάς;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 - Με ποιους εισαι ρε, μ'εμας η με τους αλλους !? - Μ'εσας ειμαι, μ'εσας ειμαι. - Ε, εμεις ειμαστε οι αλλοι. :lol:
washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Kαι γιατί ρε Τάσο δεν τολμάς; ...ούτε το γιατί, τολμάω να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.