Praetorianos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Eχω δει εγω αναρχικούς με σπιτια στα βορεια προάστια να καπνίζουν πούρα Αβάνας που τα χει σκαντζαρει ο θειος απο Αμερικα να βλεπουν τα χιόνια τον χειμώνα και φιλοσοφουν.Αφήστε τα. Εχω δει και αλλους ''αναρχικούς'' με το ''ντισιμο'' του κνίτη να χουν τζιπάκια wrangler/landrover,να αγοραζουνε μπλουζα 250 ευρω μάρκας και να σβήνουν με μαρκαδορο μαύρο το λογοτυπο της μάρκας(χαθηκε να περναν απλα ενα μαυρο μπλουζάκι;;<---Γροθιά στον καπιταλισμο με αυτο που κανανε :lol: τα 250 φυγανε όμως για τον οικο μόδας! Ελατε μόδα ειναι και θα περάσει Αμα γίνετε σαν τον Ασιμο θα σας βγαλω το καπελο Οχι αναρχικοι και ανοιχτομυαλοι μεχρι να πατε στην Αμερική και στην πρεσβεία μεσα παναγιες για το green light. Για λίγα δευτερόλεπτα πίστεψα ότι κουβεντιάζαμε σοβαρά για την αναρχία, μετά αρχίσαμε πάλι να κλ@νουμε.
chaplin1981 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Και που ειναι οι αυθεντικοι αναρχικοι σημερα;Που κρυβονται πιά;Πόσο ψαγμενος πρεπει να σαι για να τους εντοπίσεις;Απλα δεν υπάρχουνε γιατι τα αντικείμενα η καλοπέραση και τα υλικά αγαθά πάντα τα γούσταρε ο άνθρωπος (απο την εποχη των σπηλαίων) και πάντα θα τα γουστάρει.Οταν δεν τα χε στραφηκε στην αναρχία. Καλημέρα. Αυτο δεν ειναι επιχειρημα.Με την ιδια λογικη σημερα δεν υπαρχουν σκηνοθετες του βεληνεκους ενος Bergman ή Bunuel.Αρκει να παρατηρεις εναν ανθρωπο απο τον τροπο ζωης του.Η αναρχια δεν έχει ταμπελες.Τροπος ζωης ειναι.Ημαρτον ρε παιδια ανοιχτε και κανα βιβλιο ενταξει.Δεν κρινουμε πριν ψαξουμε ενα πραγμα απο παντου και οχι απο σκηνικα και λογια ασχετων. Α και οσο για το "Οταν δεν τα χε στραφηκε στην αναρχία" ειναι εντελως ακυρο.Οπως μπορεις να διαπιστωσεις διαβαζοντας λιγο ιστορια θα δεις οτι οι αναρχικοι οσο αυξανουν τα "αγαθα" διαμαρτυρονται ακομα περισσοτερο.Για τις αιτιες μπορεις να κανεις την αναζητηση σου στην λογικη σου,στις κοινωνικες συνθηκες της εποχης μας και στις κοινωνικες συνθηκες των εκαστοτε περιοδων(βιβλια ιστοριας).
aris1986 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Για λίγα δευτερόλεπτα πίστεψα ότι κουβεντιάζαμε σοβαρά για την αναρχία, μετά αρχίσαμε πάλι να κλ@νουμε. Γιατι φιλαρακι κοροιδεύεις αυτα που πα; Απο το μυαλο μου τα βγαλα νομίζεις; Αυτους τους τυπους θα δεις σε πορείες και μετα θα πανε να χτυπίσουν κανενα big mac στα mac donalds. Στα αυτια μου ίσως να ακουγονται κλ@νιές τα δικα σου λόγια τωρα(και το καταφερες εσυ).Καθομαι και συζηταω και δεν κοροιδεύω τα λογια σας.Απλα λεω τι πιστεύω οτι ισχύει σημερα(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ). Εσυ σαν αναρχικο,κουλτουριακο,μορφωμένο,ανοιχτο και φιλοσοφημένο άτομο μου απεδειξες το αντιθετο μη σεβοντας με. Εχουμε ολοι το ιδιο δικαιωμα να μιλαμε στο forum και να σεβόμαστε τον αλλον.Ειτε εχεις 1000+ μηνυματα ειτε 1,2,3 συνολικα. Φιλικά 'Αρης
Praetorianos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εχουμε ολοι το ιδιο δικαιωμα να μιλαμε στο forum και να σεβόμαστε τον αλλον.Ειτε εχεις 1000+ μηνυματα ειτε 1,2,3 συνολικα. Bάζω πρώτο αυτό ως σημαντικότερο. Δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος έχει 0 ή 35.000 ποστς, αρκεί αυτά που γράφει να έχουν μια λογική. Πάμε παρακάτω: Γιατι φιλαρακι κοροιδεύεις αυτα που πα;Απο το μυαλο μου τα βγαλα νομίζεις; Αυτους τους τυπους θα δεις σε πορείες και μετα θα πανε να χτυπίσουν κανενα big mac στα mac donalds. Αυτοί φίλε μου δεν ονομάζονται αναρχικοί και είναι βρισιά για τους αναρχικούς να τους ονομάζεις έτσι. Αυτοί είναι παπάρες που απλά ήθελαν να ονομάσουν πιο εύηχα την μαλακία τους και επειδή το αναρχικός πάει με όλα και ρίχνει γκομενάκια το υιοθετούν. Γι' αυτό ήμουν λίγο ειρωνικός, πίστευω ότι δεν πρέπει να ισχύει το ό,τι δηλώσεις είσαι. Στα αυτια μου ίσως να ακουγονται κλ@νιές τα δικα σου λόγια τωρα(και το καταφερες εσυ).Καθομαι και συζηταω και δεν κοροιδεύω τα λογια σας.Απλα λεω τι πιστεύω οτι ισχύει σημερα(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ).Εσυ σαν αναρχικο,κουλτουριακο,μορφωμένο,ανοιχτο και φιλοσοφημένο άτομο μου απεδειξες το αντιθετο μη σεβοντας με. Αν μπορείς να μου αιτιολογήσεις γιατί, ας ακούγονται όπως επιθυμείς, αλλά σου εξήγησα γιατί ήμουν ειρωνικός. Όταν εξισώνουμε bmw και βόρεια προάστια με αναρχικούς ε ντάξει, κάπου θέλει ένα μέτρο. Αν ήθελα να μου προσδώσεις έναν από τους παραπάνω χαρακτηρισμούς θα έγραφα καμιά ψαγμένη ατάκα ή θα έβαζα τρεις τελείες ή θα έγραφα με ακαταλαβίστικους όρους για να μην μπορείς να με πιάσεις πουθενά. Είπαμε όμως να συζητήσουμε λίγο σοβαρά. Φιλικά 'Αρης Χάρηκα, χωρίς καμία ειρωνία.
chaplin1981 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Γιατι φιλαρακι κοροιδεύεις αυτα που πα;Απο το μυαλο μου τα βγαλα νομίζεις; Αυτους τους τυπους θα δεις σε πορείες και μετα θα πανε να χτυπίσουν κανενα big mac στα mac donalds. Στα αυτια μου ίσως να ακουγονται κλ@νιές τα δικα σου λόγια τωρα(και το καταφερες εσυ).Καθομαι και συζηταω και δεν κοροιδεύω τα λογια σας.Απλα λεω τι πιστεύω οτι ισχύει σημερα(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ). Εσυ σαν αναρχικο,κουλτουριακο,μορφωμένο,ανοιχτο και φιλοσοφημένο άτομο μου απεδειξες το αντιθετο μη σεβοντας με. Εχουμε ολοι το ιδιο δικαιωμα να μιλαμε στο forum και να σεβόμαστε τον αλλον.Ειτε εχεις 1000+ μηνυματα ειτε 1,2,3 συνολικα. Φιλικά 'Αρης Sorry κιολας αλλα που ειδες να κοροιδευω?Και κατι αλλο.Οντως δε σεβομαι και δεν δεχομαι γνωμες απο 1)ατομα που δεν εκαναν τον κοπο να ψαχτουν,2)απο ατομα που εχουν δολιο σκοπο(και αυτο φαινεται αμεσως).Εσυ δεν ανηκεις σε καμια κατηγορια απο τις παραπανω αλλα σε μια αλλη.Εισαι ενα ατομο που απλα μενει σε αυτα που ακουει απο τριτους και τρωει την προπαγανδα των καθεστωτικων ΜΜΕ.Λυπαμαι αλλα ΔΕΝ μπορεις να εχεις γνωμη,ουτε αποψη για κατι στο οποιο δεν εχεις εντρυφησει.Για σκεψου ξαφνικα να ερχομουν σπιτι σου και να το επαιζα ειδικος στα ηλεκτρολογικα επειδη μονο και μονο εχω αλλαξει μια ασφαλεια στο σπιτι μου...Δεν εχω λοιπον αποψη,ουτε γνωμη για τα ηλεκτρολογικα σε ενα σπιτι επειδη ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ και θα παραμεινω εσαει αν δεν ασχοληθω με αυτο.
ClouD Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο και υπάρχουν τρόποι να ενσωματωθείς χωρίς να αφομοιωθείς. Εκεί θέλω να καταλήξω από χτες' date=' αλλά είναι δύσκολος ο διάλογος αν πρέπει να βάλεις ετικέτα στο κούτελο του συνομιλητή σου και μετά απαντάς στην ετικέτα. Η ουσία δεν είναι στην αναρχία, η αναρχία είναι το καπρίτσιο. Η ουσία είναι το παράπονο. Και το παράπονο είναι προς την πλειοψηφία. Ας δούμε πόσο νιώθουμε διαφορετικοί και πόσο όμοιοι. Η πλειοψηφία δεν πιστεύει στη βία και ζει μέσα σε αυτήν. Η πλειοψηφία δεν πιστεύει τους καθοδηγητές της, αλλά τους ακολουθεί. Η πλειοψηφία είναι ανόητη αλλά εγώ ως μονάδα νομίζω είμαι λίγο εξυπνότερος. Η πλειοψηφία έχει εξαιρέσεις κακοποιών αλλά οι περισσότεροι απλώς προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή τους. Η πλειοψηφία είναι ομοιογενής αλλά εγώ είμαι διαφορετικός.[/quote'] Τι εννοείς με την εξαίρεση; Ο κακοποιός δεν είναι αρκετά άνθρωπος; Από όσα διάβασα' date=' δεν συμφωνώ με όσα λες παραπάνω.Δεν υπάρχει ενσωμάτωση χωρίς αφομοίωση.Αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να μιλάς γενικόλογα για να πεις πως κάτι δεν είναι άσπρο ,αλλά ούτε και μαύρο. Αν θέλεις να πατάς σε στέρεα εδάφη, πρέπει να είσαι πραγματικός, κατά συνέπεια αληθινός, άρα να ορίσεις επακριβώς τον χρωματισμό. Μισή αλήθεια = ψέμα. Χρειάζεται να είσαι εξαιρετικά θαρραλέος στις μέρες μας, για να διατυπώνεις την αλήθεια στον αντικειμενικό ορισμό της.[/quote'] lin@, το αληθινό χρώμα του τσιμέντου είναι γκρί; δε ξέρω δε ξέρω, αλλά, έχω την εντύπωση πως ακόμα και κάτι τόσο στατικό στην τελική του μορφή όσο το τσιμέντο, περνάει από πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς ... στην πραγματικότητα μέχρι να γίνει τελικά αυτό που είναι. η τελική μορφή του ανθρώπου είναι λίπασμα ή τροφή για σκουλίκια -αν αποκτήσει αληθινό χρώμα πιο πριν!
million_voices Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 παμε παλι στα βασικα και αυτο γιατι οπως πολυ σωστα αναφερθηκε ορισμενοι ειτε αναπαραγουν την προπαγανδα των media ειτε συνειδητα βαφτιζουν καποιον αναρχικο για να αποδυναμωσουν την αποψη του με βαση το παραπανω ειτε απλα καπηλευονται τον ορο για λογους μοστρας http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 αυτη ειναι η γνησια αναρχια,το αν κατι τετοιο ειναι doable ειναι αλλο θεμα
aris1986 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Sorry κιολας αλλα που ειδες να κοροιδευω?Και κατι αλλο.Οντως δε σεβομαι και δεν δεχομαι γνωμες απο 1)ατομα που δεν εκαναν τον κοπο να ψαχτουν,2)απο ατομα που εχουν δολιο σκοπο(και αυτο φαινεται αμεσως).Εσυ δεν ανηκεις σε καμια κατηγορια απο τις παραπανω αλλα σε μια αλλη.Εισαι ενα ατομο που απλα μενει σε αυτα που ακουει απο τριτους και τρωει την προπαγανδα των καθεστωτικων ΜΜΕ.Λυπαμαι αλλα ΔΕΝ μπορεις να εχεις γνωμη,ουτε αποψη για κατι στο οποιο δεν εχεις εντρυφησει.Για σκεψου ξαφνικα να ερχομουν σπιτι σου και να το επαιζα ειδικος στα ηλεκτρολογικα επειδη μονο και μονο εχω αλλαξει μια ασφαλεια στο σπιτι μου...Δεν εχω λοιπον αποψη,ουτε γνωμη για τα ηλεκτρολογικα σε ενα σπιτι επειδη ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ και θα παραμεινω εσαει αν δεν ασχοληθω με αυτο. Ποιοι τριτοι;Αυτα τα χω δει με τα ματια μου. Ξερω και γω ο,τι αναρχικοι original(<--αναγκαστικα την εβαλα τη λεξη) αντε να ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα ενος χεριου. Δεν θα κρινω εγω ποιος ειναι αναρχικος εδω μεσα ή εφετζής αλλα και οι λιγοστοι αναρχικοι που υπηρχανε χανονται ή αλλάζουν. Με κατηγοριοποιήσες ομως στεγνά με εβαλες σε κατηγορια γιαγιαδων που βλεπουν ειδησεις στο mega και μιλανε για σατανικους κουκουλοφορους που θα μας καψουν τα σπιτια και οχι τις τραπεζες που ρουφανε το αιμα του λαου. Οταν προσδιορίζεις περιορίζεις να ξέρεις. -Oscar Wilde-
chaplin1981 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Τι λετε να μαζευτουμε ολοι οι "κακοι" αναρχικοι του Insomnia και να παμε να σπασουμε το σπιτι του aris1986 να δει και απο πρωτο χερι ποσο καθαρματα ειμαστε?μουχαχα! Περαν της πλακας εξακολουθεις να "νομιζεις" και να "θεωρεις" χωρις χειροπιαστα επιχειρηματα.Εγω δεν συμμετεχω αλλο σε τετοια κουβεντα... Υ.Γ. Μιας και εχεις signature ατακα του fincher,δες το fight club...
Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Θέλω να βάλω τα κλάμματα ε, η μία για τις αλεπούδες, ο άλλος για τα πούρα αβάνας, τι σκατά, τι χώρος είναι αυτός που δεν έχει ούτε σοβαρούς πολέμιους ούτε σοβαρούς υποστηρικτές;
aris1986 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Τι λετε να μαζευτουμε ολοι οι "κακοι" αναρχικοι του Insomnia και να παμε να σπασουμε το σπιτι του aris1986 να δει και απο πρωτο χερι ποσο καθαρματα ειμαστε?μουχαχα!Περαν της πλακας εξακολουθεις να "νομιζεις" και να "θεωρεις" χωρις χειροπιαστα επιχειρηματα.Εγω δεν συμμετεχω αλλο σε τετοια κουβεντα... Υ.Γ. Μιας και εχεις signature ατακα του fincher,δες το fight club... To fight club οχι απλα το χω δει ειναι σαν να το χω σκηνοθετήσει!
@@sos@@ Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Kαι των δύο Πάντως προσέξτε το αυτό το "ή είσαι μαζί μας ή εναντίον μας" ειδικά από τη στιγμή που ξέρετε πάνω κάτω που πατάει ένα μέλος στα περισσότερα κοινωνικοπολιτικά θρεντς. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο και υπάρχουν τρόποι να ενσωματωθείς χωρίς να αφομοιωθείς. Εκεί θέλω να καταλήξω από χτες, αλλά είναι δύσκολος ο διάλογος αν πρέπει να βάλεις ετικέτα στο κούτελο του συνομιλητή σου και μετά απαντάς στην ετικέτα. καλά το "ή είσαι μαζί μας ή εναντίον μας" είναι κομματάκι προβοτόρικο και δεν παίζει με τό τίποτα λέμε ... για να πάμε στην κατάληξή σου όμως , για επιχειρηματολόγησε να δούμε κατά πόσο στέκει ποιοί είναι οι τρόποι ώστε ο αναρχικός να ενσωματωθεί χωρίς να αφομοιωθεί ; γιαα λέγε... Η ουσία δεν είναι στην αναρχία, η αναρχία είναι το καπρίτσιο. Η ουσία είναι το παράπονο. Και το παράπονο είναι προς την πλειοψηφία. Ας δούμε πόσο νιώθουμε διαφορετικοί και πόσο όμοιοι. Η πλειοψηφία δεν πιστεύει στη βία και ζει μέσα σε αυτήν. Η πλειοψηφία δεν πιστεύει τους καθοδηγητές της, αλλά τους ακολουθεί. Η πλειοψηφία είναι ανόητη αλλά εγώ ως μονάδα νομίζω είμαι λίγο εξυπνότερος. Η πλειοψηφία έχει εξαιρέσεις κακοποιών αλλά οι περισσότεροι απλώς προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή τους. Η πλειοψηφία είναι ομοιογενής αλλά εγώ είμαι διαφορετικός. Πόσο αλλάζουν αυτά τα πράγματα στην πλειοψηφία τη δική σου αν βγάλεις την ταμπέλα; Ας αμφισβητήσουμε τα πάντα, αρχίζοντας από τον εαυτό μας. Και ας το κάνουμε αυτό στο διηνεκές. μόνο η τελευταία πρόταση που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη, ποιό παράπονο προς την πλειοψηφία; η ουσία βρίσκεται στο : "αν είχαμε ενάρετους αφέντες,τι κίνδυνο θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει η σκλαβιά ;". Από όσα διάβασα, δεν συμφωνώ με όσα λες παραπάνω.Δεν υπάρχει ενσωμάτωση χωρίς αφομοίωση.Αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να μιλάς γενικόλογα για να πεις πως κάτι δεν είναι άσπρο ,αλλά ούτε και μαύρο. Αν θέλεις να πατάς σε στέρεα εδάφη, πρέπει να είσαι πραγματικός, κατά συνέπεια αληθινός, άρα να ορίσεις επακριβώς τον χρωματισμό. Μισή αλήθεια = ψέμα. Χρειάζεται να είσαι εξαιρετικά θαρραλέος στις μέρες μας, για να διατυπώνεις την αλήθεια στον αντικειμενικό ορισμό της. της αρχειοθήκης και συ; Θέλω να βάλω τα κλάμματα ε, η μία για τις αλεπούδες, ο άλλος για τα πούρα αβάνας, τι σκατά, τι χώρος είναι αυτός που δεν έχει ούτε σοβαρούς πολέμιους ούτε σοβαρούς υποστηρικτές;καλά καλά, κοίτα να δείξεις τα κατατόπια στον νέο που έσκασε στο club ...
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 σους εσύ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,αλλά κρατιέμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.