@@sos@@ Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 δεν παρεξηγιέμαι don't worry, αλλά το ψάξιμο το έχω περάσει εδώ και καιρό,δεν έχω τον χρόνο βασικά, αν κάτι με χαλάσει θα το ψάξω για να βρώ άκρη,αλλά μέχρι τώρα όλα οκ, ούτε ψειρίζω μια κατάσταση στον εάν και όταν, ζω την ουτοπια μου καθημερινά (really)και αυτό θέλει χρόνο, τώρα αν σε σε΄να(και σε άλλους) ακούγομαι σαν κασέτα δεν μπορω να κάνω κάτι, συνήθεια είναι να κρατώ το ζουμί χωρίς πολλά πολλά
million_voices Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 ok κατανοητο αλλα δεν ειναι αυτος ο τροπος βασικα ο μονος δρομος ειναι τα γιατι και πως
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Ρε, το συστημα των Ζαπατιστας να'χαμε και ας το λεγαμε και βασιλεια του Βεελζεβουλ. Στο ονομα κολαμε?
Luxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 @@sos@@ για πες μου λιγο τι ακριβως εκανες προπερσι το Δεκεμβρη.. Και επισης ακομα δε μας εξηγησες γιατι καιτε τις Ελληνικες σημαιες και γιατι πρεπει να μας επιβαλλετε με το ετσι θελω την αναρχια.. Απο τη στιγμη που ολα βγαινουν δημοκρατικα και παιρνετε λιγοτερο απο 5% δεν υπαρχουν περιθωρια για αμφισβητηση.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 @@sos@@ για πες μου λιγο τι ακριβως εκανες προπερσι το Δεκεμβρη.. Και επισης ακομα δε μας εξηγησες γιατι καιτε τις Ελληνικες σημαιες και γιατι πρεπει να μας επιβαλλετε με το ετσι θελω την αναρχια.. Απο τη στιγμη που ολα βγαινουν δημοκρατικα και παιρνετε λιγοτερο απο 5% δεν υπαρχουν περιθωρια για αμφισβητηση. Αυτό που λες είναι η αριστερά. Άλλα η αριστερά, και άλλο η αναρχία.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Εγω ημουν μπροστα οταν ανοιγαν το Πλαισιο στην Στουρναρη και το ομολογω οτι οταν εκαιγαν τα πσια και φωναζαν σε αυτους που τα επερναν για δωρο να τα αφησουν, φωναζα και εγω. Αλλα δεν ξερω γιατι. Επισης ημουν και στο Πολυτεχνειο και κανα δυο βραδυα αλλα το ομολογω παλι οτι οι συνελευσεις ηταν βαρετες, ο πετροπολεμος ακομη πιο βαρετος και ο τροπος να πας σπιτι σου χωρις να σε μαζεψουν οι λιτες, αφαντος. Δικαιολογουμαι? Απο τη στιγμη που ολα βγαινουν δημοκρατικα και παιρνετε λιγοτερο απο 5% δεν υπαρχουν περιθωρια για αμφισβητηση. Τι εννοει ο ποιητης?
million_voices Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 @@sos@@ για πες μου λιγο τι ακριβως εκανες προπερσι το Δεκεμβρη.. Και επισης ακομα δε μας εξηγησες γιατι καιτε τις Ελληνικες σημαιες και γιατι πρεπει να μας επιβαλλετε με το ετσι θελω την αναρχια.. Απο τη στιγμη που ολα βγαινουν δημοκρατικα και παιρνετε λιγοτερο απο 5% δεν υπαρχουν περιθωρια για αμφισβητηση. Luxx φιλικα αστο δεν το χεις
Luxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Luxx φιλικα αστο δεν το χειςΘα μας απαγορεψετε και να μιλαμε τωρα; Καθολου φιλικα. Και δεν ειπα οτι αναφερομαι στην αριστερα.. Εκτος αν ειχε τοσο χαμηλα ποσοστα και δε το ξερω..
@@sos@@ Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 @@sos@@ για πες μου λιγο τι ακριβως εκανες προπερσι το Δεκεμβρη.. Και επισης ακομα δε μας εξηγησες γιατι καιτε τις Ελληνικες σημαιες και γιατι πρεπει να μας επιβαλλετε με το ετσι θελω την αναρχια.. Απο τη στιγμη που ολα βγαινουν δημοκρατικα και παιρνετε λιγοτερο απο 5% δεν υπαρχουν περιθωρια για αμφισβητηση. Luxx εξεγέρθηκα όπως και άλλοι,διαδήλωσα,συμμετείχα σε συνελεύσεις και βοήθησα όσο μπορούσα(και όσο μου επέτρεπαν οι περιστάσεις)κινηματικά τον χώρο μου,τώρα αν θέλεις να σου γράψω αν πέταξα μολότοφ ή πέτρες ή έκαψα τράπεζες όχι Luxx δεν το προσπάθησα καν, δεν έτυχε ,δεν το θεωρώ κατά βάση κακό απλά δεν έτυχε... καταρχήν δεν επιβάλλει κανείς σε κανέναν τίποτα, αν κάποιος καίει μια σημαία το κάνει καθαρά συμβολικά, καίει την επιβολή που του ασκείται, καίει αυτούς που τον εξουσιάζουν,καταπιέζουν,σκλαβώνουν... το τελευταίο δεν το κατάλαβα,εκτός και αν εννοείς πως οι αναρχικοί που είναι μια μικρή μειοψηφία πρέπει να υποταχθούν στην πλειοψηφία που ψηφίζει( και να μην την αμφισβητούν,αν εννοείς αυτό, νομίζω πως κάτι λάθος έχεις κατα νου οι αναρχικοί δεν αμφισβητούν την πλειοψηφία, αμφισβητούν αυτούς που φτιάχνουν τις όποιες πληοψηφίες με τον τρόπο που τις φτιάχνουν ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αν θέλεις να πεις κάτι άλλο με την τελευταία σου πρόταση...
Luxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 αμφισβητούν αυτούς που φτιάχνουν τις όποιες πληοψηφίες με τον τρόπο που τις φτιάχνουνΤιποτα δε φτιαχνει κανεις. Ολα εχουν γινει με δημοκρατικο τροπο. Ψηφος, ξερεις.. τώρα αν θέλεις να σου γράψω αν πέταξα μολότοφ ή πέτρες ή έκαψα τράπεζες όχι Luxxδεν το προσπάθησα καν, δεν έτυχε ,δεν το θεωρώ κατά βάση κακό απλά δεν έτυχε... Δλδ το να καις τα αμαξια του κοσμακη και να σπας τα μαγαζια τους ειναι απολυτικα φυσιολογικο, ετσι; Και δεν ηθελα να γραψω 5%, αλλα 0,5%..
sugata Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Κοίτα, βασικά άλλο αναρχικός, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μια συγκεκριμένη θεώρηση για το πώς θα λειτουργούσε ιδανικά μια κοινωνία, κι άλλο μπαχαλάκης, ένας άνθρωπος που είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στη Στουρνάρη είναι, θα βρει λόγο να τα σπάσει. Ούτε εξ αγχιστείας συγγένεια δεν έχουν, πώς να το κάνουμε.
tolis_01 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Τιποτα δε φτιαχνει κανεις. Ολα εχουν γινει με δημοκρατικο τροπο. Ψηφος, ξερεις.. Πόσο αξιόπιστη είναι όμως η ψήφος; Πόσα γνωρίζει αυτός που ψηφίζει; Πόσο καθαρό είναι το μυαλό του από προπαγάνδα; Δλδ το να καις τα αμαξια του κοσμακη και να σπας τα μαγαζια τους ειναι απολυτικα φυσιολογικο, ετσι; Όχι βέβαια. Αλλά το τόπικ μιλάει για αναρχία. Όχι για φίλαθλουςοπαδούςχούλιγκανςσπάστεςμολότωφτρέντυμποϊς. Και δεν ηθελα να γραψω 5%, αλλα 0,5%.. Πάλι λάθος κάνεις. Ακολούθα τη συμβουλή του million_voices
pournaras Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Πόσο αξιόπιστη είναι όμως η ψήφος; Πόσα γνωρίζει αυτός που ψηφίζει; Πόσο καθαρό είναι το μυαλό του από προπαγάνδα; Διαφωνω σε αυτο. Ποιος θα με κρινει, και με τι κριτηρια ως προς το μυαλο μου και την αξιοπιστια μου; ΛΑθος προσεγγιση πιστευω.
Luxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Όχι βέβαια. Αλλά το τόπικ μιλάει για αναρχία. Όχι για φίλαθλουςοπαδούςχούλιγκανςσπάστεςμολότωφτρέντυμποϊς.ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Δε ξαναμπαινω σε αυτο το θεμα. Δε αξιζει το κοπο.. Αντε του χρονου το Δεκεμβρη παλι τα ιδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.