Προς το περιεχόμενο

Αγορά Ram απο Ebay

georginiogr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω έναν παλιό υπολογιστή pentium 4 στα 2.66 και με υπαρχουσα Ram kvr 333x64c25/256mb. Θα μπορουσα να βάλω πάνω μια Kingston Genuine 1GB PC3200 DDR KVR400X64C3A/1G 400Mhz? Θα έχει την ίδια συμβατότητα όπως η προηγούμενη?

Δημοσ.
Γεια σας. Έχω έναν παλιό υπολογιστή pentium 4 στα 2.66 και με υπαρχουσα Ram kvr 333x64c25/256mb. Θα μπορουσα να βάλω πάνω μια Kingston Genuine 1GB PC3200 DDR KVR400X64C3A/1G 400Mhz? Θα έχει την ίδια συμβατότητα όπως η προηγούμενη?

Κατα πασα πιθανοτητα μπορεις να βαλεις την Kingston που θελεις...

Αλλα θα βοησουσε περισσοτερο αν ελεγες και ποια μητρικη εχεις.

Δεν τιθεται θεμα ασυμβατοτητας, απλα ισως η μητρικη σου να υποστιριζει μεχρι 333

και απλα να ριξει την ταχυτητα της Kingston.

Δημοσ.

Οτι αγοραζεις απο αλλη χωρα πλην χωρας της Ευρωπαικης Ενωσης,επιβαρυνεσαι επιπλεον απο το Ελληνικο Τελωνειο.Προσεξε.Μονο αν αγορασεις π.χ. απο το ebay Βρεττανιας σε συμφερει.

Δημοσ.

κοιτα καλου κακου το manual μην την πατησεις οπως εγω. στον δικο μου P4 2,66 η μητρικη δεν παιρνει καν πανω απο 2χ512 ram (ειναι μια αρχαια QDI)

Δημοσ.
Οτι αγοραζεις απο αλλη χωρα πλην χωρας της Ευρωπαικης Ενωσης,επιβαρυνεσαι επιπλεον απο το Ελληνικο Τελωνειο.Προσεξε.Μονο αν αγορασεις π.χ. απο το ebay Βρεττανιας σε συμφερει.

Δεν εχει καμια σχεση αυτο. Πρεπει ο πωλητης να αναφερει οτι το αντικειμενο αποστελεται απο χωρα εντος ΕΟΚ. :-)

Δημοσ.

Πως θα γινει αυτο αν ο πωλητης ειναι απο το Michigan π.χ.?Δεν γινεται να παραποιησει στοιχεια,αφου θα το δωσει στο Αμερικανικο Ταχυδρομειο.

Αντιθετα,οτι εχω παραγγειλει απο ebay σε Βρεττανο πολιτη μου ερχεται χωρις την παραμικρη επιβαρυνση.

Δημοσ.

Παραποιησει στοιχειων δεν γινεται κ δεν συμφερει κανενα.Αλλα επειδη εχω αγορασει 100 φορες απο Κινα κ Αμερικη, το τελωνειο δεν με καλεσε ποτε.Το πιο απλο κ σιγουρο που μπορεις να κανεισ ειναι να στο στειλουν με κανονικο ταχυδρομειο κ ΟΧΙ courier.Θα το παρεις σε 2-3 βδομαδες αλλα αν κρινω απο τις αγορες μου δεν θα εχεις κανενα προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...