Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία site αγγελιών!

ziskar364

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά καλησπέρα σε όλους!!!

Εδώ και λίγο καιρό με προβληματίζει αρκετά ένα θέμα σχετικά με τη δημιουργία ενός σάιτ με μικρές αγγελίες τοπικού χαρακτήρα.

Έτσι προέκυψαν κάποια διλήμματα πάνω στα οποία θα ήθελα τη γνώμη σας.

***Να επισημάνω οτι κατά πάσα πιθανότητα θα έιναι σε joomla εκτός και αν αλλάξω γνώμη ύστερα απο τα σχόλια σας σαν πιο έμπειροι στο χώρο.(Δίαλεξα joomla διότι την είχα χρησιμοποιήσει και παλαιότερα στην πρώτη έκδοση της και μου είναι πιο οικεία)

Το όλο θέμα θα λειτουργεί ώς εξής:Ο ενδιαφερόμενος δεν θα έχει δυνατοτητα να κάνει online καταχώρηση απλά μετά απο επικοινωνία με τα τηλ μας θα ανεβάζουμε εμείς τις αγγελίες στο σάιτ θα είναι τύπου online εφημερίδας με μηνιαια ανανέωση,κάτι που σημαίνει οτι χρειάζομαι κάποιο module που να κάνει έυκολη την καταχώρηση και τη διαχείρηση για τον administrator.τι έχετε να προτείνετε πάνω σε αυτό?επιπλέον πιστέυετε οτι κάποιο άλλο cms είναι πιο χρηστικό για αυτό το ενγχειρημα?

Σκέφτομαι να μοιάζει εμφανησιακά με αυτό της χρυσής ευκαιρίας και δεν εννοώ χρωματικά αλλά σχεδιατικά ο τρόπος που έχουν κάνει κατηγοριοποίηση,τουλάχιστον στην αρχική σελίδα της ΧΕ νομίζω είναι αρκετά ευχρηστο με μια πρώτη ματιά.

θεωρώ ότι έιναι αρκετά εύκολο απλά έχω κολλήσει λιγάκι(δε διαθέτω και την απαιτούμενη εμπειρία)και γι'αυτο χρειάζομαι τις συμβουλές σας!

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας!

****Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!

Δημοσ.

θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να κλειδώσουν το θέμα καθότι δε βλέπω την παραμικρή ευαισθησία και πρόθεση για λίγη βοήθεια....ευχαριστώ όσους είδαν το θέμα γυρω στους 75 αλλά κανείς μάλλον δε συγκινήθηκε να γράψει δυο σειρές και να προσφέρει λίγη απο τη γνώση του...συγνώμη για το ύφος μου αλλά περίμενα καλύτερη ανταπόκριση...

ευχαριστώ το φόρουμ που μου δίνει τη δυνατότητα να γράφω τις παραπάνω σειρές....

Δημοσ.

Θα ήταν πολύ πιο απλά τα πράγματα αν χρησιμοποιούσες το Wordpress που με λίγο customization μια χαρά θα ήταν.

Δημοσ.

πως περιμενεις βοηθεια φιλε απο μια σελιδα η οποια σταδιακα θα γινει συνδρομιτικη η θα εχει κερδος επι των επιτυχημενων πωλησεων βλεπε ricardo

απευθυνσου καλυτερα σε εναν επαγγελματια

Δημοσ.
Θα ήταν πολύ πιο απλά τα πράγματα αν χρησιμοποιούσες το Wordpress που με λίγο customization μια χαρά θα ήταν.

αρχικά ευχαριστώ πολύ το φίλο mrunbox για το σχόλιο του...

Εν συνεχεια ένα σχόλιο για το φίλο komos....Τί σχέση έχει αυτό που ζήτησα εγώ με το ricardo.gr?Ακόμα και άν ήταν κερδοσκοπικού χαρακτήρα που σε πληροφορώ δεν είναι μια τεχνολογική κοινότητα όπως το φόρομ αυτό υπάρχει για να δίνει λύσεις σε απορίες οχι για να κρίνει αν κάτι που βοήθησε με 2-3 συμβουλές να υλοποιηθεί θα αποφέρει κέρδος η όχι στο ιδιοκτήτη του...προφανώς τη βοήθεια σου θα τη χρέωνες μέσα σε ένα forum να υποθέσω?

εγώ ζήτησα κατι πολύ απλό αλλά μάλλον παρεξηγήθηκα...ούτε να μου το δώσει έτοιμο κανείς ζήτησα ούτε να καθήσει να το κάνει το σάιτ αντ' εμού...απλά 2 λεπτά να αφιερώσει να μου δώσει μια συμβουλή.Επιπλέον να σε ενημερώσω οτι είμαι φοιτητής και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθώ σε κάποιον επαγγελματία αυτή τη διέξοδο τη γνώριζα και μόνος μου!!!

Επιπλέον αν διάβασες τι γράφω θα καταλάβαινες οτι δεν πρόκειται να γίνει συνδρομητικη διότι τις αγγελίες τις περναει ο admin και μόνο.αν ήθελα κάτι άλλο θα έβαζα module να κάνει καταχωρήσεις ο χρήστης και να χρεώνετε η υπηρεσία...διάβασε λίγο καλύτερα τι ζητάει και μην καταλήγεις σε βιαστικά συμπεράσματα και εύκολες κρίσεις...Αυτά!

Δημοσ.
θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να κλειδώσουν το θέμα καθότι δε βλέπω την παραμικρή ευαισθησία και πρόθεση για λίγη βοήθεια....ευχαριστώ όσους είδαν το θέμα γυρω στους 75 αλλά κανείς μάλλον δε συγκινήθηκε να γράψει δυο σειρές και να προσφέρει λίγη απο τη γνώση του...συγνώμη για το ύφος μου αλλά περίμενα καλύτερη ανταπόκριση...

ευχαριστώ το φόρουμ που μου δίνει τη δυνατότητα να γράφω τις παραπάνω σειρές....

Βασικά δεν κατάλαβα το απανωτό Post για το θέμα συγκίνησης και ευαισθησίας στο θέμα σου. Το ύφος σου είναι καθαρά εριστικό και σίγουρα το ότι είδαν τόσα άτομα το post δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί είχαν κάποια ισχυρή άποψη να σου προτείνουν. Το να σου πει κάποιος γενικολογίες δεν έχει σημασία παρά μόνο να σε βοηθήσει ουσιαστικά (έχοντας δει στην πράξη κάτι) καθώς στην περίπτωση σου μια λάθος άποψη που πιθανόν να υιοθετήσεις μπορεί να σημαίνει πολλές χαμένες ώρες δουλειάς και πισωγυρίσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...