Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite L500-1QE & HD MKV files

bezoss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα τον φορητό αυτόν

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L500-1QE-PSLS3E-03F00LGE.htm

προτίμησα φορητό με αυτόνομη κάρτα γραφικών και βλέπω ότι σε κάτι hd mkv αρχεία, όταν ας πούμε έχει μεγάλη κίνηση η εικόνα τότε κολλάει το βίντεο και τα δείχνει frames frames και είναι πολύ εκνευριστικό!

έχω δοκιμάσει με wmp, mpc & vlc! και με όλα πάνω κάτω είναι τα ίδια.

με τον media player classic κόλλαγε συνέχεια μέχρι που απενεργοποίησα κάτι internal codecs, και πήγαινε πιο καλά εκτός από τις σκηνές με πολύ κίνηση!

με τον vlc πιξελιάζει όταν το προχωράω...

και με τον wmp ίσως είναι λίγο καλύτερα από όλα αλλά και πάλι κολλάει!

είναι δυνατόν...νόμιζα ότι ήταν αρκετά δυνατό το μηχάνημα για να μην έχει πρόβλημα σε τέτοια αρχεία...

έχει πάνω windows 7 64bit αν παίζει κάποιο ρόλο...έχει πρόβλημα ο φορητός? ή είναι μάπα τελικά η κάρτα γραφικών???

στο site λέει ότι υποστηρίζει κανονικά hd αρχεία...μου έχει σπάσει τα νεύρα!

>>>>το έλυσα παιδιά, ευχαριστώ πολύ ;-)

Δημοσ.

Τα ίδια ακριβώς προβλήματα έχω κι εγώ με Α500-1C0, που υποτίθεται ότι είναι και πιο δυνατός. Μόνο που εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς όλες οι ταινίες, εκτός από τα κανονικά dvd, παίζουν χάλια, με πολλά χιόνια. Ακόμα και η γραμματοσειρά των υποτίτλων δεν φαίνεται ομαλά.

Εμένα ξαφνικά παγώνει όλο το pc και χρειάζεται να βγάλω τη μπαταρία (γενικά, όχι όταν βλέπω ταινίες).

WIN7 64

Δημοσ.
>>>>το έλυσα παιδιά, ευχαριστώ πολύ ;-)

Για πες και το πώς, αν δε σου κάνει κόπο, για αρχειακούς λόγους... :-)

Δημοσ.

επειδή έχω φάει αμέτρητες ώρες παλεύοντας με συνδιασμους codecs η λύση είναι coreavc σε συνδιασμό με mediaplayer home cinema. Ελαφριά και ποιοτική λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...