thanos713 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι θα πει overclocking και άμα κάνω αν θα συμφέρει. Είμαι τελείως άσχετος από hardware. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι θα πει overclocking και άμα κάνω αν θα συμφέρει. Είμαι τελείως άσχετος από hardware. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη... πες μας και τι συστημα εχεις...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos713 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Έκανα μεγάλη μλκια... Πήγα και άλλαξα τα htz του CPU και ανοίγει το PC, πάει να βγάλει τα γράμματα και σβήνει... Γίνεται να το φτιάξουν σε κανένα μαγαζί ή να κάνω κάτι εγώ? Όταν λες στοιχεία του συστήματος εννοείς ram,cpu,graphics και λοιπά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Κλεισε το PC.Βγαλε το καλωδιο απο το ρευμα.Μετα ανοιξε το κουτι και βγαλε μια μικρη στρογγυλη μπαταριουλα που εχει η μητρικη.Μετα απο 5 δευτερα ξαναβαλε την στην θεση της.Κουμπωνει ευκολα.Ξαναβαλε το καλωδιο και ξεκινα το PC.Λογικα αυτη η διαδικασια εχει επαναφερει τις εργοστασιακες ρυθμισεις της μητρικης και θα ξαναλειτουργησει. Καλυτερα μην παιζεις με οβερκλοκινγ αν δεν ξερεις και εφοσον το συστημα σου σε εξυπηρετει.Διαβασε πρωτα στο ιντερνετ,και σιγα,σιγα ισως προσπαθησεις.Παιζει ρολο και τι σκριβως hardware εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos713 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Φίλε είσαι θεός, θα το προσπαθήσω, αλλά για σίγουρα, άμα το πάω σε μαγαζί θα μου πάρει πολλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δεν υπάρχει λόγος να το πας σε μαγαζί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Θανο δεν χρειαζεται.Το πιθανοτερο ειναι οτι θα σου λειτουργησει.Δοκιμασε πρωτα αυτο που σου ειπα και μετα βλεπουμε.Το τι θα σου παρει εξαρταται απο το μεγεθος της ζημιας,αν αυτη εχει γινει.Ας ειμσατε αισοδοξοι.Για δοκιμασε και πες μου τι εγινε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos713 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μα έχω φοβηθεί πολύ αλλά αφού είσαστε σίγουροι... Ευχαριστώ πάρα πολύ! ---------- Προσθήκη στις 22:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:18 ---------- Ρε παιδιά ποια είναι η μπαταρία?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Κάπως έτσι θα μοιάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos713 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Εγώ μόνο το στρογγυλό βλέπω... A και κάτι σαν και αυτό αλλά είναι πίσω από τον ανεμιστήρα και δεν το φτάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 περιεργο να ειναι στον ανεμιστηρα συνιθως ειναι λιγο πανω απο την καρτα γραφικων για δες ξανα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ποιον ανεμιστηρα?Του επεξεργαστη? Εχει δικιο ο mitsakhs δεν ειναι αυτο.Η φωτο που εβαλε ο d3m0n ειναι πολυ κατατοπιστικη.Για πες μας ποια μητρικη εχεις.Δες στο κουτι και γραψε τα στοιχεια της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos713 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Το στρογγυλό είναι κάτω από την κάρτα γραφικών και πίσω από την κάρτα γραφικών είναι αυτό που μπορεί να είναι και δεν το φτάνω...Η κάρτα γραφικών έχει ανεμιστήρα? Gigabyte EP31-DS3L Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 εκεινο ειναι πρεπη να το φτασεις με κανα κατσαβιδακη.... αλλα μετα πως το βαζεις ε βγαλε την καρτα αν μπορις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Βαλε ενα κατσαβιδι απο το πλαι και βγαλτο,προσεκτικα ομως,μην χτυπησεις την μητρικη.Μετα απο 3 δευτερα ξανακουμπωσε το. Γραψε μας ποια μητρικη εχεις αν μπορεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.