Προς το περιεχόμενο

Ετοιμος για Apple iMac 27'' i7 2.8 GHZ με 8GB RAM

xjps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι καλησπέρα,

Είμαι έτοιμος για αγορά ενός Apple iMac 27'' i7 2.8 GHz με 8GB ram, και έχω μόνο δύο (2) ερωτήσεις πριν πάω για κατάθεση:

1) Blu Ray, γιατί δεν έχει..? Μήπως βάλουν αμέσως μετά που θα το αγοράσω εγώ..? :lol:, διότι πάντα την παθαίνω έτσι.

2) Η κάρτα ATI RADEON HD 4850,512MB GDDR3 που έχει το 27'' είναι καλύτερη ή χειρότερη από αυτή στο 21'', που έχει NVIDIA GeForce 9400M,256MB DDR3

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

1)Απ'ότι νομίζω δεν σκοπεύουν να βάλουν,τουλάχιστον όχι άμεσα.

2)Απ'ότι ξέρω δεν είναι απλά καλύτερη είναι πολύ καλύτερη.

Δημοσ.
1)Απ'ότι νομίζω δεν σκοπεύουν να βάλουν,τουλάχιστον όχι άμεσα.

2)Απ'ότι ξέρω δεν είναι απλά καλύτερη είναι πολύ καλύτερη.

Υπάρχει πιθανότητα (λέω τώρα) να είχα δικαίωμα επιλογής....?? ;) ;)

Δημοσ.

Με κανένα External Blue Ray Drive, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζεται από άποψη drivers.

Τα δισκάκια του Blue-Ray ξέρεις πόσο έχουν? Είσαι σίγουρος οτι θέλεις blue-Ray? Επίσης ξέρεις πόσο κοστίζει ένα Blue-Ray Drive?

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πάντως προς το παρόν το Blue-Ray λόγω υψηλής τιμής απόκτησης και υψηλού κόστους των άγραφων DVD. Προσωπικά πιστεύω δεν συμφέρει ακόμα...!!!

Δημοσ.
Με κανένα External Blue Ray Drive, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζεται από άποψη drivers.

Τα δισκάκια του Blue-Ray ξέρεις πόσο έχουν? Είσαι σίγουρος οτι θέλεις blue-Ray? Επίσης ξέρεις πόσο κοστίζει ένα Blue-Ray Drive?

Εμένα προσωπικά δεν με ενσιαφέρει πάντως προς το παρόν το Blue-Ray λόγω υψηλής τιμής απόκτησης και υψηλού κόστους των άγραφων DVD. Προσωπικά πιστεύω δεν συμφέρει ακόμα...!!!

δεν πιστευω πως το blu-ray θα γινει δημοφιλες αφου τα παντα γινονται με τους εξωτερικους

σκληρους....B)

Δημοσ.

Η εποχή του γρήγορου internet είναι δύσκολος καιρός για blu-ray drives.

Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ξοδέψει κανείς τόσα χρήματα όπως την αντίστοιχη εποχή που είχαν βγει τα dvd.

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πάντως προς το παρόν το Blue-Ray λόγω υψηλής τιμής απόκτησης και υψηλού κόστους των άγραφων DVD. Προσωπικά πιστεύω δεν συμφέρει ακόμα...!!!

Ισως να μην συμφέρει ακόμα... αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα προς τα κεί οδηγούμεθα. Πάντως η ποιότητα εικόνας του, σε σχέση με το dvd, απέχει πάρα πολύ..

Να σου πω ένα λόγο ακόμα, σχεδόν 2 χρόνια τώρα έχω αγοράσει μία HD Sony κάμερα και επειδή μου αρέσει, μοντάρω τα videάκια μου. Αν τα έβαζα και σε blue ray, δεν θα ήταν "χάρμα οφθαλμών"..?

---------- Προσθήκη στις 11:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:25 ----------

Η εποχή του γρήγορου internet είναι δύσκολος καιρός για blu-ray drives.

Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ξοδέψει κανείς τόσα χρήματα όπως την αντίστοιχη εποχή που είχαν βγει τα dvd.

...καλά εδώ που μένω εγώ, την εποχή του γρήγορου internet, θα αργήσουμε να την δούμε πολύ... πάρα πολύ..!!!

Δημοσ.

Εχουμε.

Σπίτι μου πληρώνω για 2mbps, αλλά κατεβάζω, από 1,2 έως 1,4. Ο ΟΤΕ, λέει πως αν είσαι πάνω από 3-4 km, από την διανομή έχεις πρόβλημα.

Εκανα αναβάθμιση στα 8, με προοπική να έχω 5-6, αλλά τίποτα. Ενώ ο ΟΤΕ έλεγε πως υποστηρίζει στην περιοχή τα 8, το router δεν συγχρόνιζε και μου το γυρίσανε σε 1...., διότι δεν είχα λόγο να πληρώνω 2..

Και μου το προτείνανε μόνοι τους...!!! Είδες ο ΟΤΕ..??

Τελικά το άφησα στα 2, για να πάρω το κάτι παραπάνω, με την ελπίδα..........

Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι πως στα 500 μ΄τρα από εμένα είναι το Grand Resort, και εκεί μου είπανε πως έχουν 12άρα....!!

Πως συμβαίνει αυτό βρε παιδιά..??

Δημοσ.
Όταν λες ότι κατεβάζεις με 1,2 - 1,4, εννοείς MB/s ή στα 1,2-1,4 mbps κλειδώνει το ρουτερ?

Με 2αρα δεν μπορει να κατεβαζει πανω απο 250 kBps

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Δεν ξέρω πιά είναι η διαφορά για να σου πω.

Εχω δοκιμάσει όμως ένα site speedometer και μου δίνει ταχύτητα 1,2-1,4, σε σχέση με τα 2 που πρέπει να πάρω από τον ΟΤΕ. Δεν είναι σοβαρή η διαφορά..?

To site είναι: http://www.speedtest.net/

Δημοσ.
δεν πιστευω πως το blu-ray θα γινει δημοφιλες αφου τα παντα γινονται με τους εξωτερικους

σκληρους....B)

Θα διαφωνήσω σε αυτό, είναι πολλά τα GB για σκληρούς πιστεύω, + ότι πρέπει να έχεις και backup μην γίνει καμιά στραβή και τα κλαίς, προσωπικά έχω αρχίσει συλλογή dvd bluray ταινιών γιατί είχα γεμίσει σκληρούς και δεν μπορώ να έχω ΤΒ ταινιών και backup αυτών.

Δημοσ.
Θα διαφωνήσω σε αυτό, είναι πολλά τα GB για σκληρούς πιστεύω, + ότι πρέπει να έχεις και backup μην γίνει καμιά στραβή και τα κλαίς, προσωπικά έχω αρχίσει συλλογή dvd bluray ταινιών γιατί είχα γεμίσει σκληρούς και δεν μπορώ να έχω ΤΒ ταινιών και backup αυτών.

Το backUp σε DVD & BluRay, έχει όριο ζωής.??

Κάπου άκουσα πως τα δισκάκια αυτά, έχουν περιορισμένο χρόνο λειτουργίας. Είναι γεγονός..??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...