BALABANIS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω γιατι καποια παιχνιδια (αντιγραφες παντα) psx δε μου τα παιζει το ps2!H κονσολα ειναι τσιπαρισμενη με matrix ιfinity 1.93!Μερικα τα παιζει αλλα σε καποια αλλα μαυρη οθονη...!Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο;Δοκιμασα πολλα,εκαψα αρκετα cd αλλα δε τα παιζει με τιποτα! Ευχαριστω!!
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις διπλό Reset. Δηλαδή όταν βάλεις το δισκάκι και σου βγάλει αυτή τη μαύρη εικόνα, να πατήσεις Reset δύο φορές με διαφορά λιγότερη από ένα δευτερόλεπτο.
BALABANIS Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Να το κανω αλλα σε τι μπορει να βοηθαει αυτο;;Ευχαριστω...!
Heatspreader Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Κάποια τσιπάκια δεν θυμάμαι ποια, στα παιχνίδια του PS1 και στις ταινίες DVD ήθελαν διπλό Reset. Θυμάμαι που το πρώτο PS2 που είχα το πούλησα γι' αυτό το λόγο, επειδή ήθελε κόλπα. Μετά πήρα άλλο και έβαλα τσιπάκι που τα έπαιζε όλα αέρα.
BALABANIS Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Φιλε δοκιμασα και δε γινεται τπτ!Ναι εχω την εκδοση SCPH-39004 που ειναι απ τις παλιες!Τα isos ειναι NTSC USA ,εχω και PAL εκδοση που την κατεβασα μονο και μονο για να δοκιμασω!τα καιω η με imgburn η με ultra iso σε χαμηλες ταχυτητες 4χ, 3χ, 2χ!Εχω καψει παρα πολλα cd!τι γινεται δε μπορω να καταλαβω....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.