pryda7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Η καρτα μου ειναι η Nvidia GTS 250 1GB..Την εχω εδω και ενα μηνα περιπου ολα λειτουργουν κανονικα μονο οταν παιζω καποιο παιχνιδι μου λεει π.χ. σε ενα συγκεκριμενο "Your system may be unstable" το παιζει βεβαια αλλα κολλαει ελαχιστα..Η ακομα σε αλλα παιχνιδια σβηνει ο υπολογιστης.Τα Drivers τα εχω κατεβασει απο την ιστοσελιδα της Nvidia..Εχω Windows 7 και ειναι το μονο προβλημα που μου βγαζει..Κανεις που μπορει να βοηθησει??Ευχαριστω..
Alchemist` Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Η καρτα μου ειναι η Nvidia GTS 250 1GB..Την εχω εδω και ενα μηνα περιπου ολα λειτουργουν κανονικα μονο οταν παιζω καποιο παιχνιδι μου λεει π.χ. σε ενα συγκεκριμενο "Your system may be unstable" το παιζει βεβαια αλλα κολλαει ελαχιστα..Η ακομα σε αλλα παιχνιδια σβηνει ο υπολογιστης.Τα Drivers τα εχω κατεβασει απο την ιστοσελιδα της Nvidia..Εχω Windows 7 και ειναι το μονο προβλημα που μου βγαζει..Κανεις που μπορει να βοηθησει??Ευχαριστω.. 1) Ο τίτλος που έχεις βάλει δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο του θέματος... 2) Μπορεί να φταίει κάτι διαφορετικό από την GPU, μήπως έχεις κάνει κανα O/C?
pryda7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Οχι δεν εχω κανει O/C..Απλα ενω κανει κανονικα install τα drivers μετα στο παιχνιδι ειτε μου σβηνει στα "βαρια" παιχνιδια ειτε θα κολησει..Τι μπορω να κανω..?
Alchemist` Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Οχι δεν εχω κανει O/C..Απλα ενω κανει κανονικα install τα drivers μετα στο παιχνιδι ειτε μου σβηνει στα "βαρια" παιχνιδια ειτε θα κολησει..Τι μπορω να κανω..? Έχεις δει καθόλου τις θερμοκρασίες της κάρτας?
pryda7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ναι τις εχω ελεγξει 2-3 φορες για σιγουρα και ηταν οκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.