jimbakl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 δεν βρηκα κανενα παρομοιο θεμα για mac os x γι αυτο και ανοιγω καινουργιο,... θα ηθελα να μου πειτε καποιο προγραμμα αξιοπιστο αλλα και ευκολο ετσι ωστε: να μπορεσω να γραψω ταινεις σε dvd και να βαλω μαζι και τους υποτιτλους... επειδη θα ειναι η πρωτη μου φορα θα θελα και καποιες οδηγιες αν ειναι ευκολο... ευχαριστω...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 παιδια κανα προγραμμα που να κανει convert αλλα να μπορω να ενσωματωσω και τους υποτιτλους υπαρχει για mac?εχω το kigo αλλα μετα απο ψαξημο καταλαβα οτι δεν εχει κατι τετοιο...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 παιδια κανα προγραμμα που να κανει convert αλλα να μπορω να ενσωματωσω και τους υποτιτλους υπαρχει για mac?εχω το kigo αλλα μετα απο ψαξημο καταλαβα οτι δεν εχει κατι τετοιο...! Submerge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Έχω προσπαθήσει με το τιμημένο το submerge και δεν έχω βγάλει άκρη. Θεωρητικά είναι τόσο απλό όσο: 1. Ανοίγω το avi 2. Διαλέγω υπότιτλους 3. Render 4. Export .avi Αλλά παπάκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 αν μιλάμε για αρχεία mp4, mov τότε το καλύτερο κατ εμε είναι το subler για ενσωμάτωση υπότιτλων γιατί μπορείς να τους ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς. Με το submerge δεν είχα καταφέρει να το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbakl Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 και εγω το submerge εχω αλλα δεν με αφηνει να επιλεξω το αρχειο των υποτιτλων... ξερει κανεις τπτ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 με submerge είχα κάνει ενσωμάτωση υποτίτλων σε .avi αλλά όταν έπαιζε τους έδειχνε μόνο στο μακ (με το movist.με κανέναν άλλο player) και όχι στους άλλους υπολογιστές που τρέχαν windows xp και mandriva.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.