Προς το περιεχόμενο

Γραμμες με χρωμα σε λαπτοπ

Amnisia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ενα λαπτοπ το οποιο το εκανα φορματ.Ενα sony vaio.

Το εκανα φορματ αλλα τα γραφικα του δεν ειναι πολυ καλα.Βγαζει γραμμες μπλε με κιντρινο στην οθονη.Μηπως επαθε κατι η καρτα γραφικων απο μεσα;

Καποιος να με βοηθησει!

Δημοσ.

Εβαλα το δισκακι που λεει NVIDIA Drivers fro vista,προσπαθω να το κανω εγκατασταση αλλα μου γραφει "Could not locate any drivers that are compatible with you current hardware".Εχω ακομη ενα δισκακι που λεει MSI Drivers and utilities.Τι ακριβως πρεπει να κανω;....προτω φορα μου συμβαινει κατι τετοιο.Συνηθως τα κανει ολα μια χαρα...

---------- Προσθήκη στις 21:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:40 ----------

Επισης δεν μπορω να το ενωσω στο ιντερνετ.Ενω υπαρχει wireless ειναι ανοιχτο απο τον υπολογιστη,δεν βρισκει networks.

Βοηθεια!!!

Δημοσ.

εκανες φορματ.Ωραια.τι λειτουργικο ειχες πριν και τι περασες τωρα;Ενδεχεται αν πηγες απο Xp σε vista η απο vista σε win7 ορισμενοι drivers να μην ειναι συμβατοι και γ αυτο τον λογο δεν δουλευει σωστα

Δημοσ.

Συνήθως στα λαπτοτ υπάρχουν restore δισκάκια που επαναφέρουν το λειτουργικό και γενικώς το σύστημα σου έτσι όπως το πήρες καινούργιο. Χρησιμοποιήσες αυτά τα δισκάκια? Μήπως η κάρτα γραφικών είναι 7600go η 8600go ?

Δημοσ.

φιλε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα! δεν φταιει το format απλα ετυχε κ σου εβγαλε αυτο το προβλημα οταν εκανες format. το θεμα ειναι οτι εχει χαλασει η οθονη του laptop. εχει αρχισει να καιγεται σιγα σιγα... εγω το ιδιο προβλημα το εχω σε ενα laptop hp 5 χρονων κ οσο περναει ο καιρος ο αριθμος τψν χρωματιστων γραμμων μεγαλωνει... ειναι μεχρι να το πεταξω :P

θα σου προτινα να το πας για εγγυηση αν εχει γιατι αλλιως θα σου ζητησουν πολλα λεφτα και δεν αξιζει... αν ειναι εκτος εγγυησης κρατα το οπως ειναι μεχρι να καει τελειως η οθονη και μετα το συνδεεις με καποια τηλεοραση - monitor και το εχεις σαν desktop

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...