Προς το περιεχόμενο

game από kazaa

Chrisad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει κατα καιρούς κάποια games από το kazaa τα οποία ήταν σε .zip,rar κλπ. Τα οποία μπορούσες και τα έκανες install ή ακόμα και να τα τρέξεις χωρίς να τα κάνεις install χωρίς να τα γράψεις σε cd.....Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω το ίδιο με παιχνίδια που είναι 2 cd π.χ fifa2003 πως πρέπει να το κάνω έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να το κάνει install χωρίς να το γράψει σε cd αλλά αν το κατεβάσει απο το kazaa?? :confused:

Δημοσ.

Ίσως αν αντιγράψεις το περιοεχόμενο και των 2cds σε ένα directory στον σκληρό να παίζει.... αλλά μπακαλοδουλειά μου φαίνεται και ίσως να έχουν βγάλει κάποια videos κλπ για να πιάνει λιγότερο χώρο.

Γιατί δεν προτιμάς καναν πειρατή? Πιο φθηνά θα σου βγει από το να κάτσεις να τα κατεβάσεις από το internet και να σπάσεις και τα νεύρα σου με τις αισχρές του ταχύτητες...

Φαντάσου και να μη δουλεύει δηλαδή!

Δημοσ.

το παιχνίδι το έχω σε CD απλά θέλω να μάθω τον τρόπο πως να το κάνω γιά να παίζω χωρίς cd (μιας και γιά έναν παράξενο λόγο δέν μπορώ να κάνω full install φτάνει μέχρι 42,01 % και κολάει.....) σε αυτό που΄λές φίλε doc1000 έχεις απόλυτο δίκιο πριν το αγοράσω προσπάθησα να το κατεβάσω από το kazaa

έκανα περιπου 2 ημέρες (αρκετές ώρες κάθε ημέρα...)μόλις το κατέβασα λοιπόν το έκανα unrar και τί είδα??? Ενώ κατέβαζα το fifa2003 full βρέθηκα να έχω το age of mythology το οποίο έτρεχε κανονικά χωρίς setup.......έφαγα τέτοια ήτα που δεν φαντάζεσαι!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...