Δημητρης 19 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα Τώρα τελευταία αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα. Παρ’ όλο ότι στο laptop μου έχω προεγκατεστημένα τα γνήσια windows vista home, εμφανίζεται ένα μήνυμα που μου λέει να κάνω ck up τα αρχεία μου γιατί τα windows θα πάψουν να λειτουργούν σε … μέρες. Έκανα και πάλι registration του κωδικού που έχω και στον πίνακα ελέγχου βγαίνει ότι τα windows μου είναι activated. Μήπως κάποιος φίλος θα μπορούσε να με καθοδηγήσει σχετικα? Ευχαριστω εκ των προτέρων
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημήτρη μήπως άλλο πρόγραμμα λήγει και τα έχεις μπερδέψει; Μπορείς να ανεβάσεις μια εικόνα να δούμε; Αν όχι μπορείς να γράψεις τι ακριβώς σου γράφει; Πόσο καιρό έχεις τα windows;
Δημητρης 19 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 οχι τα windows ληγουν-το προβλημα ειναι οτι το μηνυμα δεν βγαίνει κάθε φορα που ανοιγω το laptop-την επομενη φορα θα το εχω υπ'οψιν μου και θα προσπαθήσω να ανεβάσω τη εικονα
sotos81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Εκτος απο αυτο που λεει ο φιλος isay να σου κανω μια ερωτηση?Τωρα τελευταια μηπως ηρθε σε επαφη κανενας φιλος σου με τον υπολογιστη σου ο οποιος ειναι πονηρος και κανει πλακες?Στο λεω αυτο γιατι υπαρχουν τετοιου ειδους fake virous!Για ψαξτο λιγο το θεμα και οπως ειπε ο isay αν μπορεις βαλε μια εικονα με το μηνυμα που σου βγαζει!
Δημητρης 19 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Οχι παιδια δυστυχώς, δεν είχε άλλος επαφή με τον υπολογιστή-με καποιο φίλο που το συζήτησα, μου είπε ότι το είχε ξανακούσει το πρόβλημα-τα vista τα έχω από τον Νοέμβριο του 2008 που αγόρασα το λαπτοπ-ήταν προεγκατεστημένα όπως είπα παραπάνω
sotos81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Απο την μικρη μου εμπειρια δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο που ανεφερες δηλαδη να λυξουν τα windows εφοσον ειναι αγωρασμενα!Γκουγκλαρε λιγο το θεμα μπας και βρεις κατι και αν οχι κανε ενα scan το pc σου με ενα καλο antivirous μηπως κολλησες τιποτα.Αλλιως ενα καλο formataki και δωσε το κλειδι που εχεις μπας και στρωσει! ---------- Προσθήκη στις 22:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:14 ---------- Φιλος για ριξε και μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=261581 Μαλλον εχεις εγγαταστησει καποιο service pack το οποιο ηταν δοκιμαστικο και πρεπει να το απεγγαταστησεις.
Δημητρης 19 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Κατ αρχας να ευχαριστήσω τους φίλους που μου απάντησαν. Το μήνυμα που βγαίνει είναι το ακόλουθο Windows activation-This rereleased version of vista home premium will expire in … days. To keep using Windows back up ur files and then install any released edition of windows Vista Home premium Στο Πλαίσιο δεν ξέρανε σχετικά-Με βλέπω να τηλεφωνώ Δευτέρα στην Microsoft Κατέβασα ήδη τα service pack 1 και 2 αλλά τα έχω ήδη εγκατεστημένα-φοβάμαι να τα βγάλω και να τα ξαναβάλω όπως πρότεινε ένας φίλος Εάν υπάρχει κάποια σχετική λύση, θα ήθελα να την ακούσω ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
gtctsiamp Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω αν μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στην περίπτωση που κάποιος έκανε ενεργοποίηση των Vista με το δικό σου key. Δεν νομίζω όμως ότι κάνει τέτοια check η Microsoft.
micos000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Αν έχεις Ελληνικά vista, δεν υπάρχει περίπτωση να σου εμφανίσει μήνυμα για ενεργοποίηση στα Αγγλικά. Όταν το εμφανίσει ξανά, πάτα PrtScr στο πληκτρολόγιο, άνοιξε την ζωγραφική και πάτα στο μενού Επεξεργασία->Επικόλληση. Σώσε το αρχείο σε png ή jpg και ανέβασέ το κάπου να το δούμε. Πολύ φοβάμαι ότι είναι κάποιο malware. Κάνε και ένα full scan με το malwarebytes antimalware ή το super antispyware.
Δημητρης 19 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Να ευχαριστησω ολους τους φίλους που ασχοληθηκαν με το προβλημά μου το οποίο λύθηκε ως εξής Επικοινώνησα τηλεφωνικά με microsoft, μου στείναλνε link με original service pack 2 το οποίο και εγκατέστησα αφού πρώτα αφήρεσα το προηγούμενο το οποίο ήταν προφανως δοκιμαστικό {το service pack 1 ήταν προεγκατεστημένο] Κατα συνέπεπειαν ο φίλος Sotos81 είχε απόλυτο δίκιο Και πάλι ευχαριστώ παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.