windshear Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Φίλε xjps πιστεύω μεγάλο λάθος να πηγαίνεις ένα μηχάνημα εκτός εγγύησης σε service εταιρίας. Θα μπορούσαμε να σε καθοδηγήσουμε μέσα από το forum αυτό να διορθώσεις τη βλάβη - δε χρειάζεται να είσαι ηλεκτρονικός, ούτε πληροφορικάριος πλέον για να διορθώσεις προβλήματα στο pc σου και θα μάθαινες και μέσα από την όλη διαδικασία (το να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά στο μηχάνημα, πιστεψέ με, είναι δύσκολο). Αν παρόλα αυτά δε τα κατάφερνες θα σου βρίσκαμε ένα τεχνικό με συστάσεις
xjps Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Για όσουν έχουν διαβάσει τα προηγούμενα threats, σας ενημερώνω, μετά λύπης μου λόγο βλακείας μου, πως το καλό μου PC, δεν έχει ακόμα επιστρέψει σπίτι του...... :mad:
isay Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Για όσουν έχουν διαβάσει τα προηγούμενα threats, σας ενημερώνω, μετά λύπης μου λόγο βλακείας μου, πως το καλό μου PC, δεν έχει ακόμα επιστρέψει σπίτι του...... Φίλτατε xjps, με το να μας το υπενθυμίζεις ότι δεν έχει επιστρέψει ακόμα, δε νομίζω ότι έχει κάποια αξία. Έχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα. Θα χαρώ να γράψεις, ότι το μηχάνημα γύρισε πίσω ή ότι πήγες και τα έκανες λίμπα και το πήρες πίσω.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Θα ψάξω για το τιμολόγιο Δευτέρα πρωϊ και θα σε ενημερώσω, για το αποτέλεσμα.. ---------- Προσθήκη στις 12:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:28 ---------- Παρέλειψα να σας ενημερωσω για το κόστος. Μotherboard=150 περίπου, επισκευή=40, αν γίνει φορματ ο δίσκος + 90 ... και μάλλον όλα + ΦΠΑ.. Ρε παιδια....Ειναι δυνατον...Αν τα αθροισουμε ολα αυτα...Βγαινει ανετα ενα καινουργιο pc,οπως ειπε και ενας συμφορουμιτης. Με τιποτα δεν προκειται να πληρωνα 150 ευρω μια μητρικη για 775 και ειδικα σε ενα μαγαζι με τετοια συμπεριφορα. Αποψη μου ειναι,οτι πρεπει να πας να παρεις το pc ,πληρωνοντας την επισκεψη και τιποτα αλλο. Αν ειναι δυνατον να ζητανε τοσα πολλα λεφτα.
Crizzt Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Φιλτατε xjps να με συμπαθας αλλα, τι κανεις; Σου λενε οι αλλοι για warranty, οτι σε κλεβουν και αφηνεις το μηχανημα εκει; Παρ'το πισω, παρε και μια μητρικη οπως γυρνας και ελα εδω να σε βοηθησουμε βημα βημα να το στησεις ολο. Ελεος με τους κλεφτες... Υ.Γ. Και ενα σταυροκατσαβιδο αν δεν εχεις...
xjps Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Φίλτατε xjps, με το να μας το υπενθυμίζεις ότι δεν έχει επιστρέψει ακόμα, δε νομίζω ότι έχει κάποια αξία. Έχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα. Θα χαρώ να γράψεις, ότι το μηχάνημα γύρισε πίσω ή ότι πήγες και τα έκανες λίμπα και το πήρες πίσω. Αγαπητέ φίλε καλησπέρα, Μόλις χθές το PCάκι μου ήρθε σπίτι του, επισκευσασμένο, και το πορτοφόλι μου κατά 300 ευρώ πιό ελαφρύ. Η ζημία ήταν, για την ιστορία, αντικατάσταση της motherboard, και αντικατάσταση τροφοδοτικού. Η ζημία προήλθε, σύμφωνα με τον (κατά τα άλλα ευγενέστατο) τεχνικό, επειδή ο αέρας που το φύσηξα (πολύ προσεκτικά) στο βενζινάδικο, είχε και(?) υγρασία με αποτέλεσμα να υγρανθεί κάτι, να χαλάσει κάτι, να καεί και κάτι... κλπ. Σήμερα, λοιπόν, έχω καινούργιο πρόβλημα. Ξαφνικά, η οθόνη μου έγινε λευκή και ένα διαπεραστικό σφύριγμα ξεκίνησε... Μην μπορώντας να κάνω κάτι άλλο, το έσβησα, το ξαναάναψα μετά από λίγο ξανά τα ίδια, αλλά με μπλέ οθόνη, ξανά σβήσιμο-άναμα, ξανά το ίδιο αλλα με πράσινη οθόνη.... Τηλεφώνησα στον τεχνικό που μου τον έφερε σπίτι και μου θύμησε πως κατα την εγκατάσταση στο σπίτι του έκανε και εκείνου αυτό το σφύριγμα. Εν κατακλίδει μου είπε: "Δεν είναι τίποτα, η κάρτα οθόνης μπορέι να κάηκε και να θέλει άλλαγμα".... Τραβάω, όμως τα μαλλιά μου, διότι όταν την αγόρασα (αρχές του 2007) GeForce 8800 GTX, την πλήρωσα ± 700 ευρώ....!!!!! Τι να κάνω βρε παιδιά, κάποια βοήθεια...???????????? μην την πάθω πάλι όπως μου είπε και ο φίλος windshear.
PaokToTheBone Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Αγαπητέ φίλε καλησπέρα,Μόλις χθές το PCάκι μου ήρθε σπίτι του, επισκευσασμένο, και το πορτοφόλι μου κατά 300 ευρώ πιό ελαφρύ. Η ζημία ήταν, για την ιστορία, αντικατάσταση της motherboard, και αντικατάσταση τροφοδοτικού. Η ζημία προήλθε, σύμφωνα με τον (κατά τα άλλα ευγενέστατο) τεχνικό, επειδή ο αέρας που το φύσηξα (πολύ προσεκτικά) στο βενζινάδικο, είχε και(?) υγρασία με αποτέλεσμα να υγρανθεί κάτι, να χαλάσει κάτι, να καεί και κάτι... κλπ. Σήμερα, λοιπόν, έχω καινούργιο πρόβλημα. Ξαφνικά, η οθόνη μου έγινε λευκή και ένα διαπεραστικό σφύριγμα ξεκίνησε... Μην μπορώντας να κάνω κάτι άλλο, το έσβησα, το ξαναάναψα μετά από λίγο ξανά τα ίδια, αλλά με μπλέ οθόνη, ξανά σβήσιμο-άναμα, ξανά το ίδιο αλλα με πράσινη οθόνη.... Τηλεφώνησα στον τεχνικό που μου τον έφερε σπίτι και μου θύμησε πως κατα την εγκατάσταση στο σπίτι του έκανε και εκείνου αυτό το σφύριγμα. Εν κατακλίδει μου είπε: "Δεν είναι τίποτα, η κάρτα οθόνης μπορέι να κάηκε και να θέλει άλλαγμα".... Τραβάω, όμως τα μαλλιά μου, διότι όταν την αγόρασα (αρχές του 2007) GeForce 8800 GTX, την πλήρωσα ± 700 ευρώ....!!!!! Τι να κάνω βρε παιδιά, κάποια βοήθεια...???????????? μην την πάθω πάλι όπως μου είπε και ο φίλος windshear. ε πραγματικα εδωσες 300 ευρω...σε τετοιους καιρους κιολας?για κατι τετοιο... Αυτο που σου ειπαν ενδεχεται να ειναι σωστο. Το οτι χαλασε και η καρτα. Αλλα το σφυριγμα ειναι απο το beeperaki της μητρικης? Τι windows σου περασαν? εγω υποψιαζομαι οτι παιζει να στην χαλασαν και αυτοι...Γιατι πραγματικα για ασχετους και εκμεταλευτες τους εχω... Αλλα κραταω μια πισινη οτι μπορει να ηταν και η ωρα της...το θεμα ειναι οτι μετα απο τετοια συμπεριφορα απεναντι σου...ολα θα τα περιμενα... Ξαναλεω...οτι αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη, και το υποψιαζομαι.
xjps Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αλλα το σφυριγμα ειναι απο το beeperaki της μητρικης?Τι windows σου περασαν? Δεν ξέρω από που προέρχεται το σφήριγμα, αν είναι από την κάρτα ή την μητρική και δεν μου πέρασαν άλα Windows, υπάρχουν τα δικά μου Vista.
The_Judas Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δηλαδή σε χρέωσε 300 ευρώ και σου κράτησε τον υπολογιστή 1 μήνα... αλλά δεν φιλοτιμήθηκε να βρει και για ποιον λόγο του βγάζει σφύριγμα η μητρική. Κανένας σεβασμός για τον πελάτη Όλα αυτά σε μια μητρική που κατά πάσα πιθανότητα είχε ακόμη εγγύηση, όπως πρέπει να έχει και η κάρτα γραφικών σου.
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δηλαδή σε χρέωσε 300 ευρώ και σου κράτησε τον υπολογιστή 1 μήνα... αλλά δεν φιλοτιμήθηκε να βρει και για ποιον λόγο του βγάζει σφύριγμα η μητρική. Κανένας σεβασμός για τον πελάτη Όλα αυτά σε μια μητρική που κατά πάσα πιθανότητα είχε ακόμη εγγύηση, όπως πρέπει να έχει και η κάρτα γραφικών σου. πραγματικα φιλε νευριαζω...και ας μην το κανανε αυτο σε μενα... Στο φερε πισω ετσι? Να το πας και να στο κανουν τζαμπε...Πανε ΙΝΚΑ ΜΙΝΚΑ ΖΙΝΓΚΑ δεν ξερω και γω τι ...αλλα 300 ευρω ετσι?Καινουργιο πισι θα εκανες... Ρε αδερφε κριμα ειναι...ρωτα πρωτα...πω τα λυπηθηκα πραγματικα τα λεφτα και...αντε ξεχνα τα λεφτα...αυτους τους καραγκιοζηδες...τι τους λες τωρα?
xjps Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 πραγματικα φιλε νευριαζω...και ας μην το κανανε αυτο σε μενα... Στο φερε πισω ετσι? Να το πας και να στο κανουν τζαμπε...Πανε ΙΝΚΑ ΜΙΝΚΑ ΖΙΝΓΚΑ δεν ξερω και γω τι ...αλλα 300 ευρω ετσι?Καινουργιο πισι θα εκανες... Ρε αδερφε κριμα ειναι...ρωτα πρωτα...πω τα λυπηθηκα πραγματικα τα λεφτα και...αντε ξεχνα τα λεφτα...αυτους τους καραγκιοζηδες...τι τους λες τωρα? Τι να τους πω, βρε φιλαράκι, δεν ξέρω. Όμως δεν πιστεύω πως χάλασαν την κάρτα, το θεωρώ υπερβολή. Το να μην έχει τίποτα και απλά να έχει μετακινηθεί και να σου (μου) πούν είναι χαλασμένη, άλλαξέ την, εντάξει, το πιστεύω....
xjps Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Η συνέχεια του θέματος έχει ως εξής. Τις τελευταίες ημέρες με το που ανοίγω το κουμπί να ανάψω το PC, ακούγεται ένα σφύριγμα συνεχές και η οθόνη είναι "άχρωμη" . Κάποια ιδέα για το τί έχει συμβεί... πάλι..??? Που να αποτανθώ για επισκευή...?????
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 μαλλον ειναι η καρτα γραφικων. Αλλα προσδιορισε αν μπορεις απο που ακουγεται το σφυριγμα... Γιατι μπορει να ειναι και το τροφοδοτικο...Δωσε μας λιγες πληροφοριες παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.