Fuel7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Αντινετωπίζω ένα προβληματάκι με το itunes στο macbook pro μου.Στο συγκεκριμένο υπολογιστή μου εκανά συγχρονισμό το αιφον μου.Ενας ξύπνιος συνάδελφός μου έκατσε και κονέξαρε το αιποντ του στον υπολογιστή μου με αποτέλεσμα να μου το κανει σάν τα μούτρα του.Ολα τα απλικασιονς ποντκαστς και συναφή του αιφόν μου εξαφανίστικαν, και δέν ξέρω πώς να τα επαναφέρω.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να επαναφέρω ότι είχε σχέση με το τηλέφωνο; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Κάποιός κάτι;έστώ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 μαλλον στα εσβησε αν εχεις time machine πας πριν το συγχρονισμο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Ρίξε μια ματιά στον φάκελο Users/ΧΧΧΧΧ/Music/iTunes/iTunes Music/Mobile Applications (όπου "ΧΧΧΧ" είναι το username σου) για να δεις αν υφίστανται σαν φυσικά αρχεία τουλάχιστον οι εφαρμογές σου...!!!! Πολύ πιθανόν να στα έσβησε. Εκεί είναι όλα τα applications που έχει αποθηκευμένα ο Mac σου (για το iphone σου). Από την άλλη, ίσως πρέπει να ξανα-κάνεις Authorize το iTunes σου. Άν έχεις Backup από time machine, αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα φίλε vaged.Κοιταξα το Users/ΧΧΧΧΧ/Music/iTunes/iTunes Music/Mobile Applications. Εκει βρήκα ολα τα απλικασιονς που ειχα στο τηλέφωνο.δοξα το θεό ειναι εκει ολα.Το θέμα είναι που έχουν πάει τα ποντκαστς,φοτογραφίες και τα τραγοθδια που είχα κανει φώρτοση στη συσκευη. Επισεις θα ήθελα να σε ρωτήσω πώς πρέπει να ξανα-κάνεις Authorize το iTunes σου. Ευχαριστώ πολύ.επισεις έαν καποιος ξέρει κάτι και μπορεί να μας βοήθησει, είναι καλοδεχουμενος ευχαριστώ πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Store --> Authorize Computer. Επίσης πρόσεχε να είσαι Logged in για να μπορείς να χρησιμοποιείς το store. (Θα λέει το email σου κάτω κάτω και θα σου έχει να κάνεις Log out αν είσαι ήδη logged in) Τα τραγούδια είναι στο /Users/ΧΧΧΧΧ/Music/iTunes/iTunes Music/Music/ Οι φωτογραφίες του iPhoto είναι στο /Users/ΧΧΧΧΧ/Pictures/iPhoto Library/Originals/ ---------- Προσθήκη στις 02:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:47 ---------- Και τα Podcasts στο /Users/ΧΧΧΧΧ/Music/iTunes/iTunes Music/Podcasts/ ---------- Προσθήκη στις 02:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:49 ---------- Τυχόν Movies που έχεις βάλει ο ίδιος στο iTunes, θα τα βρείς στο /Users/ΧΧΧΧΧ/Music/iTunes/iTunes Music/Movies/ ---------- Προσθήκη στις 02:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:50 ---------- Μόλις διορθώσεις το πρόβλημά σου, πάρε έναν External HDD και κάνε που και που Backup με το Time Machine για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.