irmaiden Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Mia erotisoula exo kai ego!! Exo isdn 64k me nemod. I erotisi mou einai...xreiazomai terminal adapter gia na exo tilefoniti katagrafei sto skliro minimaton anapantiton kai genika gia na metatrepso to pc se tilefoniko kentro? (me to katalilo software fisika) H iparxoun software pou den xreiazete auti i suskeui?
pyro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 eh, bres prwta to software pou xreiazete kai keita ekei ti paizei!
LEFteriz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Υπάρχει πρόγραμμα που κανει αυτη τη δουλειά και λέγεται RVS-COM 3.0 αλλά η συνεργασία του με το νετμοντ δεν ειναι κι ότι καλύτερο (τουλάχιστο σε μένα). Καλύτερα αγόρασε ενα φτηνο εσωτερικό ISDN adapter που συνήθως παρέχει μέσα και τέτοιο πρόγραμμα (Εγώ έχω το Crypto ISDN TA 128 PCI που είχε μέσα και το RVS-COM 3.0 lite και ειμαι απολυτα ικανοποιημένος απο το όλο αποτέλεσμα. Και καταγραφη κλήσεων και τηλεφωνητής και φαξ...)
DeCoN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Egw exw ena Tornado TIPA kai xrhsimopoiw to Capitel, ta kanei olla kai panalafro!
irmaiden Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Ti times pezoun re paidia kai ti terminal mou proteinete?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.