hector3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 καλησπερα σε ολους..!! αντιμετωπιζω το εξης προβλημα... επειδη τα 9/10 της μουσικης μου ειναι archives που αφορουν ολοκληρα αλμπουμ, συλλογες ή δισκογραφιες, οσες φορες κανω search για κατι συγκεκριμμενο, τα κομματια που βρισκονται μεσα σε αυτα, οπως ειναι λογικο δεν συμπεριλαμβανονται στα αποτελεσματα... ήθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο search engine, στο οποιο να οριζεις ενα συγκεκριμμενο location, και να σου επιστρεφει αποτελεσματα συμπεριλαμβανομενων και των αρχειων που βρισκονται μεσα σε archives... ευχαριστω πολυ..!
parsifal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Θα μπορούσες να μείνεις και στο ενσωματωμένο search των Windows, αν προμηθευτείς και εγκαταστήσεις κατάλληλο IFilter που να αναγνωρίζει τον τύπο των archives σου και να κάνει index τα περιεχόμενά τους. Ρίξε μια ματιά στο http://www.ifiltershop.com. Όλα τα IFilters που φτιάχνουν παρέχονται δωρεάν αν πρόκειται για προσωπική/μη επαγγελματική χρήση. Δίνουν IFilters για RAR και ZIP archives...
hector3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε parsifal..!! δεν εχω κανενα προβλημα να μεινω στο search των windows εφοσον παιρνω τα αποτελεσματα που θελω... ακομα καλυτερα ετσι... κατεβασα δυο ifilters για zip και rar files για non-commercial use, τα εγκατεστησα, αλλα δεν ειχε αποτελεσματα... γνωριζεις αν θελουν τα windows καποια περαιτερω ρυθμιση..?
parsifal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ακολούθησες ακριβώς τις οδηγίες εγκατάστασης στο README; http://www.ifiltershop.com/downloads/zipfilter/readme.html http://www.ifiltershop.com/downloads/rarfilter/readme.html
hector3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 ναι..! δεν ετρεχε κανενα search engine και κανενα προγραμμα οταν εκανα τα setup εκτος απο mule και utorrent. προηγουμενες version δεν ειχα. το setup δεν ηταν και τοσο δυσκολο. δεν καταλαβαινω με το re-index files βεβαια τι εννοει... τωρα αν πρεπει να ακολουθησω καποιο απο τα additional steps, προφανως αυτο ειναι το windows desktop search. κολλαω ομως στο τριτο step. μεχρι το να δημιουργησω και να ονομασω το καινουργιο string, oκ. ποιο ειναι ομως το full path to the new temporary directory..? και πως οριζω να εχουν οι users και οι authenticated users full control permissions στο custom temporary directory..?
parsifal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 δεν καταλαβαινω με το re-index files βεβαια τι εννοει... http://www.ehow.com/how_5953930_do-re_index-windows-search_.html τωρα αν πρεπει να ακολουθησω καποιο απο τα additional steps, προφανως αυτο ειναι το windows desktop search. κολλαω ομως στο τριτο step. μεχρι το να δημιουργησω και να ονομασω το καινουργιο string, oκ. ποιο ειναι ομως το full path to the new temporary directory..? Αυτό που θα έχεις αποφασίσει και θα έχεις δημιουργήσει εσύ πιο πριν! και πως οριζω να εχουν οι users και οι authenticated users full control permissions στο custom temporary directory..? Αφού το δημιουργήσεις, δεξί κλικ επάνω σε αυτό > Properties και από την καρτέλα Security μπορείς να ορίσεις/προσθέσεις μεμονωμένα user accounts, ολόκληρες ομάδες user accounts ή ακόμη και την ειδική ομάδα Everyone που σημαίνει...όλοι. Κατόπιν, ορίζεις και το επίπεδο δικαιωμάτων στο Full Permissions.
hector3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 φιλε parsifal, εν τελει νομιζω πως βρεθηκε η λυση..! αλλά... το link που μου εδωσες για το re-index ειναι πολυ κατατοπιστικο, ισχυει ομως μονο για οσους τρεχουν windows vista η 7... εγω εχω xp (κατι που παρελειψα να σου πω) και τα παραπανω δεν ισχυαν... indexing options δεν υπαρχουν κατω απο το control panel... κατεβαζοντας ομως το windows search 4.0 απο το site της microsoft αυτοματα υπαρχει και αυτη η επιλογη... εψαχνα δυο μερες για να βγαλω ακρη... το παραπανω στο αναφερω οχι για να σε κατηγορησω οτι μου τα ειπες λαθος, αλλά για να το εχεις υποψη σου για κατι παρομοιο στο μελλον... τωρα περιμενω να να τελειωσει το indexing και ελπιζω να γινει δουλεια τελικα... ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν σε κουρασα..! οσο για τα strings, τελικα εδωσα για path το index location που αναγραφεται κατω απο τα index settings στην καρτελα advanced...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.