firewalker Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 http://www.imdb.com/title/tt1226273/ Καθώς ο ντεντέκτιβ ανθρωποκτονιών Τόμας Κρέιβεν ερευνά το θάνατο της κόρης του, ανακαλύπτει... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Καλή ταινία σαν αστυνομικό θρίλερ. Κλασική ερμηνεία Mel Gibson. Δεν είχε κάτι το πολύ ιδιαίτερο, αλλά πέρασε η ώρα αρκετά ευχάριστα. Μου άρεσε που ξεκινά normal και σε ξαφνιάζει πολύ στην δολοφονία.
guido Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 yeap συμφωνώ τπτ ιδιαίτερο , αλλά το βλέπεις άνετα
buzzad Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Review αυριο η μεθαυριο, παιζει στον σκληρο αλλα δεν την ειδα ακομη περιμενω να μου φερουν τα υπογλωσσια μπας και δω τον Gibson με αλλο ματι...!!
hurin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Πάντως έκανε πολύ σύντομη έξοδο από τις ελληνικές αίθουσες.
guido Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 καλά δεν είναι και για cinema. σπιτάκι ,"θείος" κτλ
buzzad Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μολις το ειδα...: Ακτιβιστες,ραδιενεργεια(κασιο),συνωμοσιες, μια νεκρη κορη και ο Gibson στα 54...Χμμμμ...!! Και να μην την δειτε OK (Ολα καλα ισως και καλυτερα).
guido Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 καλά ναι δεν χάνεις και τπτ. αλλά οταν από τις μισές "mainstream" ταινίες που κατεβάζω , συνήθως στο τέλος λυπάμαι το bandwidth που σπαταλησα (βλέπε πχ Legion) , ε οκ καλή ηταν.
klainmaingr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Είχε πολλές απότομες κινήσεις ή εμένα μου φάνηκε; Γενικά ήταν τσιουμφίουμ. Αλλα μου έκανε εντύπωση αυτό το "μπάμ" σε ότι γινόταν(όταν γινόταν και δεν αράδιαζαν σειρές απο αδιάφορα ονόματα). Κλάσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.