Voodooman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ντρέπομαι που ρωτάω κάτι τέτοιο, αλλά η αδερφή μου έχει φάει κόλλημα με το παιχνίδι και θέλει έναν φορητό που - πέρα από τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με την δουλειά της και δεν είναι τρομερά απαιτητικά - να μπορεί να το τρέξει αξιοπρεπώς. Αγορά από Πλαίσιο ή multirama. Απορρίπτονται τα Turbo X και Acer, προτιμώ Toshiba και HP. Α, και χρήματα βαριά βαριά έωσς 900, αν μπορούμε και λιγότερα. Αυτό με κέρδισε για την ώρα. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447254&catid=010200 Τί λέτε;
tasosvel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Το Toshiba που προτείνεις είναι πάρα πολύ καλό και με νέο επεξεργαστή i3! Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, καλή κάρτα γραφικών και 4 gb ram!!
esertas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Εγώ αγόρασα αυτό και σφυράει. Πήγα στο Plaisio και τους είπα ότι το Saturn το έχει 849 και να κάνει καλίτερη τιμή και το πήρα τελικά 863 από 914 και με 12 άτοκες δόσεις ενώ το Saturn τα έχει μόνο έντοκες 4% το χρόνο.
Voodooman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Καλό το sony, αλλά +100 ευρώ από το toshiba, λόγω της ταχύτερης CPU. Δεν υπάρχει λόγος για τις ανάγκες τις. Πριν από λίγο μου είπε ότι θέλει να παίξει και Dragon Age! Ε,ρε ξύλο που θέλει!..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.