Προς το περιεχόμενο

Θελω να γινω DJ

hashashin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιος είπε ότι δεν παίζει beatmatching με προγράμματα όπως το Traktor; ;). Χαρακτηριστικά, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που μόνο με το αυτί βγαίνει η μίξη (αν κάποιος κάνει το λαθάκι και επιλέξει το auto-sync, θα φάει κάτι ωραία 'αλλογάκια' στην μάπα :P).

Από την άλλη, υπάρχουν και προγράμματα όπως το Ableton που πραγματικά σου λύνουν τα χέρια σε θέμα beatmatching, οπότε ότι βολεύει κι ότι γουστάρει ο καθένας.

Σημασία όμως έχει να γουστάρεις προτίστως εσύ, όπως κι αν κάνεις την μίξη ;). Αν γουστάρεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο, χέστηκες τι θα πει ή τι θα κατακρίνει κάποιος άλλος. Δεν γίνεται όλοι να έχουν την ίδια άποψη (θα ήταν βαρετός ο κόσμος αν ΟΛΟΙ συμφωνούσαμε σε ΟΛΑ :P)

Βασικα δε μιλησα καν για traktor αλλα μιας που το ανεφερες..

Αν φτιαξεις το grid στα κομματια σου πριν ξεκινησεις να παιζεις, τα αλογακια εξαφανίζονται. Περιπου κατι σαν το warping στο live.

Χεστηκες, ναι. Απλα εχω βαρεθει την ατακα "πηρατε ενα λαπτοπ και μου το παιζετε djs, η φάση ειναι cds".

Γκετ ε λαιφ σ'αυτους.. :devil:

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βασικα δε μιλησα καν για traktor αλλα μιας που το ανεφερες..

Αν φτιαξεις το grid στα κομματια σου πριν ξεκινησεις να παιζεις, τα αλογακια εξαφανίζονται. Περιπου κατι σαν το warping στο live.

Didn't know it (φαντάσου πόσο προσέχω τα features του, χαχαχαχαχαχα :lol: ).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απορια μετα απο μια συζητηση...

οι παρακατω usb καρτες δεν θα διωχνουν τον ηχο μονοφωνικα εφοσον δεν εχουν left right output?

ή εφοσον απο laptop headphones output βγαινει left/right ηχος στον μεικτη ,με μια απλη καρτα σαν τις παρακατω μπορεις να ακους το 2ο deck εφοσον συνδεσεις ακουστικα πανω στις φτηνες καρτες?

σταματησαν να βγαινουν εξωτερικες καρτες?maya,soundblaster?

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C7%D7%CF%D5&category2=USB

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Sound-Cards.htm

Δημοσ.

Οι καρτες που λες εχουν εισοδο για minijack που περναει στερεοφωνικος ηχος. Αν δεις ασ πουμε σε ενα βυσμα ακουστικων εχει 2 γραμμες αναμεσα απο το μεταλικο μερος... αναμεσα απο αυτες ειναι τα καναλια. Εσυ θελεις ενα καλωδιο που μετατρεπει απο καρφι για minijack σε 2 rca καλωδια.

Δημοσ.

κανενάν οδηγό για το vdj6 υπάρχει? στα ελληνικά ακόμα καλύτερα!!! απλά θέλω να φτιάξω κανένα cd με δικά μου κομμάτια! με το προγραμματάκι αυτό μπορώ να κάνω απλές μίξεις? δεν θέλω πολλά εφέ απλά όταν τελειώνει το ένα τραγούδι να μπαίνει το άλλο στο καπάκι η με fade out,in κ.α.

Δημοσ.
κανενάν οδηγό για το vdj6 υπάρχει? στα ελληνικά ακόμα καλύτερα!!! απλά θέλω να φτιάξω κανένα cd με δικά μου κομμάτια! με το προγραμματάκι αυτό μπορώ να κάνω απλές μίξεις? δεν θέλω πολλά εφέ απλά όταν τελειώνει το ένα τραγούδι να μπαίνει το άλλο στο καπάκι η με fade out,in κ.α.

απο οσα λιγα που ξερω δυσκολα θα βρεις οδηγο στα ελληνικα.αν θελεις προγραμμα για τοσο απλη δουλεια βρες το deckadance 1.20.6.πολυ απλο κ ευκολο στη χρηση του,θα το μαθεις ευκολα.περιπου για την ιδια δουλεια το ηθελα κ εγω κ εχω βολευτει

Δημοσ.
απο οσα λιγα που ξερω δυσκολα θα βρεις οδηγο στα ελληνικα.αν θελεις προγραμμα για τοσο απλη δουλεια βρες το deckadance 1.20.6.πολυ απλο κ ευκολο στη χρηση του,θα το μαθεις ευκολα.περιπου για την ιδια δουλεια το ηθελα κ εγω κ εχω βολευτει

και στα αγγλικά να ήταν δεν έχω πρόβλημα!!!ευχαριστώ φίλε θα το επεξεργαστώ;).....πανω κάτω φαντάζομαι την ίδια δουλειά θα κάνουν αυτα τα προγράματα dj....

Δημοσ.

και 'γω θα ήθελα να 'χω το σπίτι των ονείρων μου σε τόπο απομακρυσμένο σε ωραία φύση,όπως νορβηγία,αλλά τι να κάνουμε...

Δημοσ.
και στα αγγλικά να ήταν δεν έχω πρόβλημα!!!ευχαριστώ φίλε θα το επεξεργαστώ;).....πανω κάτω φαντάζομαι την ίδια δουλειά θα κάνουν αυτα τα προγράματα dj....

την ιδια δουλεια κανουν.δες το κ αν εχεις απορια ρωτα

Δημοσ.

η μπλε konig στο λινκ παντως δεν το χει σβηνει μαλλον απο υπερθερμανση..

@fastnickride ψαξε στο youtube εχουν αρκετα βιντεακια για mixing για καθε προγραμμα

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...