hashashin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Ευχαριστω για τις εικονες buzzad.Μια επιπλεον απορια εχω.Στην αγορα κυκλοφορουν cd players me mixers μια συσκευασια ή ειναι προτιμοτερο να τα πάρω ξεχωριστά?
buzzad Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μιλας για κατι τετοιο...: Αν ναι, η τιμη κυμαινεται αν δεν κανω λαθος γυρω στα 200 ευρω...Απο εμπειρια προτιμω να τα εχω ολα σε κομματια ξεχωριστα.
john2gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μην πας κατευθείαν σε μηχανήματα (αν και είναι πιο cool να έχεις τον μίκτη και την CD-ιέρα... και ακόμα πιο cool είναι να έχεις κάνα 1000άρι ). Πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις με ένα Traktor ή ένα VirtualDJ. Δες τα tutorials που έδωσαν τα παιδιά και το κυριότερο από όλα είναι να έχεις όρεξη και έμπνευση. Μπορεί να γουστάρεις εκτενέστατα transitions στις μίξεις, μπορεί να γουστάρεις κοφτές αλλαγές, μπορεί να θέλεις να kill-άρεις τα μπάσα του κομματιού που πας να βάλεις, να έχεις loop-α το άλλο και στο breakdown να κόψεις το ένα κομμάτι και σιγά σιγά να ανεβάζεις τα μπάσα. Too many things to experiment with . Have fun απλά και ξέχνα τα μηχανήματα μέχρι να βρεις κάπου δουλειά ώστε να έχει κάποιο νόημα το να έχεις τον εξοπλισμό σπίτι σου (otherwise, πεταμένα λεφτά τα θεωρώ). Μετά που θα έχεις πάρει την πρώτη γεύση από το γενικό mixing, θα δεις ότι τα μηχανήματα το μόνο που θα σου προσφέρουν είναι μια έξτρα ελευθερία (πολύτιμη μεν, δεν υπάρχει όμως λόγος να πας να σκάσεις φράγκα αμέσως για αυτά ).
Xristaras12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 απο την μια εχεις κατι που τα συνδιαζει σχεδον ολα αλλα απο την αλλη σκεψου οτι ειναι λιγο δυσκολο να το μεταφερεις+οτι αν χαλασει κατι στο παιρνουν ολο... ---------- Προσθήκη στις 00:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:53 ---------- επισης μπορεις να δοκιμασεις και το sam broadcaster ειναι πιο πολυ για να παιζεις αλλα εχει αρκετες επιλογες!
hashashin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Ναι Buzzad αυτο εννοω .Το μονο πλεονεκτημα τους ειναι δηλαδη οτι ειναι πιο οικονομικα.Παντως προς το παρον δεν ειμαι διατεθιμενος να αγορασω τιποτα(αν και βλεπω κατι τρελα τις Pioneer προιντα που με αναβουν,οι τιμες ομως ειναι απαγορευτικες).Αν αρχισω σιγα σιγα και ασχοληθω επαγγελματικα στο μελλον θα χρειαστω σιγουρα δικο μου εξοπλισμο φανταζομαι.
buzzad Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Ναι αγορι μου θα χρειαστεις. Η ορεξη σου μου θυμιζει τον εαυτο μου στα νιατα του (βεβαια δεν ξερω την ηλικια σου), ακομη θυμαμαι τον πρωτο μιχτη που ειχα αγορασει το 1994 (πως περνανε τα χρονια σαν χθες το θυμαμαι) ηταν για εμενα ο κοσμος ολος...!! Σου ευχομαι οτι καλυτερο, και οτι χρειαστεις εδω ειμαι...
vaggos_g Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Φανταζομαι μιλας για αυτο ετσι (απο Image Line)...: Το δουλευεις ''standalone'' η σαν VSTi...? ακριβως αυτο εχω κ το δουλευω εντελως ερασιτεχνικα κ standalone.γινεται να συνδεσω ακουστηκα καπου στο pc κ να ακουω τι παιζει το deck b οταν πατησω το κουμπι με τα ακουστηκα?
Xristaras12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Απ οσο γνωριζω η καρτα ηχου δεν μπορει να κανει 2 λειτουργιες ταυτοχρονα.Γι αυτο τον σκοπο που θες εσυ πρεπει να παρεις μια καρτα ηχου(εσωτερικη η εξωτερικη)
vaggos_g Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 ξερεις τι γινεται?βρηκα μια λυση απο το setup του προγραμματος αλλα οταν πατας το κουμπι για τα ακουστηκα,ακουγονται κ τα 2 κομματια το ενα πανω στο αλλο
Xristaras12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 ναι λογικο ειναι ξερω τι λες.Αυτο γινεται γιατι στελνεις ηχο στα ακουστικα απο την master καρτα ηχου της μητρικης.Οπως ειπα και πριν δεν γινεται να κανει 2 δουλειες μαζι δλδ να ακους αλλο απο τα ακουστικα και αλλο απο τα ηχεια.Γ αυτη τη δουλεια θες αλλη μια καρτα ηχου
vaggos_g Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 ναι λογικο ειναι ξερω τι λες.Αυτο γινεται γιατι στελνεις ηχο στα ακουστικα απο την master καρτα ηχου της μητρικης.Οπως ειπα και πριν δεν γινεται να κανει 2 δουλειες μαζι δλδ να ακους αλλο απο τα ακουστικα και αλλο απο τα ηχεια.Γ αυτη τη δουλεια θες αλλη μια καρτα ηχου οκ φιλε μου,καταλαβα τι μου λες!να'σαι καλα,σε ευχαριστω πολυ!!
aledjo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μην πας κατευθείαν σε μηχανήματα (αν και είναι πιο cool να έχεις τον μίκτη και την CD-ιέρα... και ακόμα πιο cool είναι να έχεις κάνα 1000άρι ). Πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις με ένα Traktor ή ένα VirtualDJ. Δες τα tutorials που έδωσαν τα παιδιά και το κυριότερο από όλα είναι να έχεις όρεξη και έμπνευση. Μπορεί να γουστάρεις εκτενέστατα transitions στις μίξεις, μπορεί να γουστάρεις κοφτές αλλαγές, μπορεί να θέλεις να kill-άρεις τα μπάσα του κομματιού που πας να βάλεις, να έχεις loop-α το άλλο και στο breakdown να κόψεις το ένα κομμάτι και σιγά σιγά να ανεβάζεις τα μπάσα. Too many things to experiment with . Have fun απλά και ξέχνα τα μηχανήματα μέχρι να βρεις κάπου δουλειά ώστε να έχει κάποιο νόημα το να έχεις τον εξοπλισμό σπίτι σου (otherwise, πεταμένα λεφτά τα θεωρώ). Μετά που θα έχεις πάρει την πρώτη γεύση από το γενικό mixing, θα δεις ότι τα μηχανήματα το μόνο που θα σου προσφέρουν είναι μια έξτρα ελευθερία (πολύτιμη μεν, δεν υπάρχει όμως λόγος να πας να σκάσεις φράγκα αμέσως για αυτά ). +1000000000
hashashin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Αν και δεν εχω τελειωσει το λυκειο ακομα(1 λυκειου) ειδα αυτο http://athens.sae.edu/el/course/2237/DJing?gclid=CJ26mN_a3KACFcJE3god8nQuDg Δηλαδη η σχολη ειναι απαραιτητη?
aledjo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 οχι! dj ειναι ελευθερη δουλεια αφηρημενη τεχνη.... δεν υπαρχει σωστο και λαθος
john2gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ΤίτλοςDJ Certificate No comments :lol: Θέλω πάρα πολύ να δω κάποιον να πάει να ζητήσει δουλειά και να πει με καμάρι <<Έχω και το DJ Certificate!>>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.