Προς το περιεχόμενο

γνώμες για επιλογή οθόνης

miltosalyona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεα χαρά, χρειάζομαι βοήθεια στην επιλογή οθόνης

Μετά από έρευνα αγοράς και διάβασμα reviews έχω καταλήξει στις εξής 3 22άρες

ΒΕΝQ E2200 HD

VIEWSONIC VX 2260 WM

LG FLATRON W2261VP

και στις εξής 2 20άρες

SAMSUNG SYNCMASTER F2080

SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάω για 20΄ ή 22΄

Θα ήθελα τις απόψεις κυρίως όσων έχουν εμπειρία με τις παραπάνω οθόνες

Η χρήση θα είναι λίγο απ'όλα, κυρίως ιντερνετ, ταινίες και hd videos

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

LG FLATRON W2261VP

SAMSUNG SYNCMASTER F2080

λοιπον το Lg δεν το έχω δει αλλα κάποιοι εδω μέσα λέγαν ότι είναι φιλότιμο και καλό για τα λευτά του

το σαμσουνγκ είναι ωραίο Pva μονιτορ , εγώ σκεφτόμουνα μέχρι πρόσφατα να το τσιμπήσω

Δημοσ.
Γεα χαρά, χρειάζομαι βοήθεια στην επιλογή οθόνης

Μετά από έρευνα αγοράς και διάβασμα reviews έχω καταλήξει στις εξής 3 22άρες

ΒΕΝQ E2200 HD

VIEWSONIC VX 2260 WM

LG FLATRON W2261VP

και στις εξής 2 20άρες

SAMSUNG SYNCMASTER F2080

SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάω για 20΄ ή 22΄

Θα ήθελα τις απόψεις κυρίως όσων έχουν εμπειρία με τις παραπάνω οθόνες

Η χρήση θα είναι λίγο απ'όλα, κυρίως ιντερνετ, ταινίες και hd videos

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Έχω την LG FLATRON W2261V-PF, και κατα την άποψή μου είναι η καλύτερη επιλογή, και θα σου εξηγήσω γιατί. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καμία 20"-22" οθόνη, γι'αυτο και διάλεξα την εν λόγω διότι ειναι 21,5" αν διαβάσεις τα χαρακτηριστικά της :-D . Αρχικά δυσκολεύτηκα να βρώ την κατάλληλη ανάλυση έτσι ώστε να μη "τεντώνουν" τα γράμματα και τα εικονίδια, αλλα μετά καταστάλλαξα στην 1360χ786. Πέραν τούτου, φαντάζομαι γνωρίζεις οτι υποστηρίζει μεχρι και 1920χ1080 οπότε δε φαντάζομαι να έχεις παράπονο.

Συμπέρασμα : Πολύ καλή ποιότητα ( εικόνας και μεγέθους) σε πολυ καλη τιμη :-)

Δημοσ.

Και εγώ την LG FLATRON W2261V-PF. Αρκετά ικανοποιημένος για τα χρήματα που ζητάει. Το μόνο που με ενοχλεί λίγο είναι οτι είναι λίγο μικρή για την ανάλυση 1920χ1080 με αποτέλεσμα να είναι λίγο μικρά τα γράμματα. Αν θές την γνώμη μου αν θες hd ανάλυση δες κάτι σε 24" 'οπως αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168074&u=SAMSUNG-SYNCMASTER-P2450H

Δημοσ.
Το μόνο που με ενοχλεί λίγο είναι οτι είναι λίγο μικρή για την ανάλυση 1920χ1080 με αποτέλεσμα να είναι λίγο μικρά τα γράμματα. Αν θές την γνώμη μου αν θες hd ανάλυση δες κάτι σε 24" 'οπως αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168074&u=SAMSUNG-SYNCMASTER-P2450H

εχω μια απορία

το ανθρώπινο μάτι σε αυτές τις ίντσες <30"

βλέπει διαφορά αν ενα παιχνίδι το παίζεις σε 1280×720 ή 1920χ1080?

(γιατί στις ταινίες δεν βλέπει ...φορ σουρ)

Δημοσ.

Για τις οθόνες, θα έλεγα να μην εμπιστεύεσαι τίποτε, κανένα review και καμμία γνώμη. Είναι όλα τόσο αντικρουόμενα, που πιο πολύ θα μπερδευτείς, παρά θα βρεις αυτό που θέλεις.

Τρίτη μέρα και συνεχίζω το ψάξιμο. Πήγα στα μεγάλα μαγαζιά, είδα τα demo που τρέχουν. Εχθές και σήμερα πήγα σε μικρά μαγαζιά που με ανέχονται και βλέπω φωτογραφίες μου που κουβαλάω σε στικάκι. Σβήνω φώτα, ανάβω φώτα, δοκιμάζω όσο μπορώ. Η τελευταία αποτυχημένη μου αγορά με τρέλανε και δεν θα την επαναλάβω, θα πάρω ό,τι καλύτερο στα 300 ευρώ.

Δημοσ.
http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E7E04AFE0BB36C4E8897C147F9950473&pa=4BD6FE9E0023DF4C903F20B665A6D6BD μετα απο πολυ ερευνα εχω καταληξει σε αυτη εδω να την παρω ..κοιτουσα σε διαφορες ινζτες 21-22 και τα σιναφη αλλα το 16:9 παιζει καλητερα σε μεγαλες ιντζες...οποτε αυτη εδω ειναι σε πολυ καλη τιμη 23...2 ms αποκριση 50.000 contrast full hd hdmi και ειναι και LG 0 καμενα pixel εφορου ζωης..
Δημοσ.
εχω μια απορία

το ανθρώπινο μάτι σε αυτές τις ίντσες <30"

βλέπει διαφορά αν ενα παιχνίδι το παίζεις σε 1280×720 ή 1920χ1080?

(γιατί στις ταινίες δεν βλέπει ...φορ σουρ)

φαντάζομαι πως όχι. Το πρόβλημα το δικό μου δεν είναι τα παιχνίδια και οι ταινίες αλλά η ανάγνωση ιστοσελίδων. Τα γράμματα φαίνονται μικρά, κάτι το οποίο κουράζει, γιαυτό προτείνω κάτι μεγαλύτερο απο 20, 21, 22 ίντσες, αν θέλουμε να κρατήσουμε ανάλυση 1920χ1080. Και κάτι άλλο, μην ξεχνάτε οτι οι οθόνες δουλέυουν σωστά μόνο στην default ανάλυση, οπότε η μείωση της ανάλυσης δεν είναι συνήθιως καλή λύση...

Δημοσ.

έχοντας την LG 2062D είχα τραγικό πρόβλημα σε 1920χ1080 και στο desktop και στα παιχνίδια.

Αποφάσησα λοιπόν πριν μια εβδομάδα να πάρω την SAMSUNG 2370HD.

Παιδιά δεν παίζεται η οθόνη από το panel μέχρι και την ανάλυση της.

1920χ1080 full και στο Battlefield bad company 2.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως σε κάποια γωνία θέασης φενόντουσαν όλα πολύ μαύρα με την LG.

Με την Samsung δεν παίζει αυτό το πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...