Προς το περιεχόμενο

powerline απο τριφασικο σε μονοφασικο?

gehior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ....το ενα σπιτι (α οροφος) που εχει κ το ιντερνετ (ρουτερ baudetc) εχει τριφασικο ρολοι...

εγω θελω να παρω ιντερνετ απο αυτον απο κατω(ισογειο) αλλα εγω εχω μονοφασικο ρευμα!γινετε τιποα εκτος απο wifi που δεν γινετε να πιασω ,με το powerline?

Δημοσ.

πρέπει να πάρεις από την ίδια φάση,δηλαδή να συνδέσεις το powerline στην ίδια φάση με αυτή που έχεις σπίτι σου,επειδή τις τρεις φάσεις τις έχουν μοιράσει μέσα στο σπιτι στα κατά μέρους φορτία πρέπει να είσαι τυχερός και στο μοντέν που είναι συνδεμένο στην πρίζα να είναι ίδια φάση με αυτή που παίρνεις εσύ στο σπίτι σου.

Δημοσ.

ειναι διαφορετικα ρολογια δεν εχει σημασια ε?δλδ να πω του ηλεκτρολογου που εχει βαλει μια μπριζα με μονοφασικο ωστε να βαλει εκει το ρουτερ κ ο αδερφος μου ε?καλα τα λεω?

Δημοσ.

δεν νομίζω να παίζει πρόβλημα επειδή είναι διαφορετικά ρολόγια,η δεη σου δίνει 3 φάσεις, όλες σχεδόν οι συσκευές δουλεύουν με μονοφασικό,απλά περνεις τρεις φάσεις αν θες από την δεη για να μην τα φορτώνεις όλα σε μια,εσύ τώρα πρέπει από την φάση που δίνει στο router να έχεις την ίδια φάση που πάει στο σπίτι σου,αν είναι διαφορετική λίγο δύσκολο να δουλέψει το σύστημα,κατάλαβες τώρα?

Δημοσ.
λοιπον ....το ενα σπιτι (α οροφος) που εχει κ το ιντερνετ (ρουτερ baudetc) εχει τριφασικο ρολοι...

εγω θελω να παρω ιντερνετ απο αυτον απο κατω(ισογειο) αλλα εγω εχω μονοφασικο ρευμα!γινετε τιποα εκτος απο wifi που δεν γινετε να πιασω ,με το powerline?

Εάν είστε σε διαφορετική φάση τότε δεν γίνεται.

Μία λύση θα ήταν με τέσσερα τεμάχια power-line.

Eνα power-line στο router να δίνει Internet σε μία φάση του α' ορόφου.

Ένα δεύτερο συνδεδεμένο σε πρίζα μπαλκονιού (Προσοχή να είναι στην ίδια φάση).

Μετά κατεβάζεις καλώδιο ethernet από τον πρώτο όροφο στο ισόγειο και συνδέεις το δεύτερο power-line με ένα τρίτο συνδεδεμένο σε πρίζα του ισογείου, οπότε και δίνεις Internet στο ρεύμα του ισογείου.

Κατόπιν με ένα τέταρτο παίρνεις το Internet από το ρεύμα στον υπολογιστή σου.

Δημοσ.

ναι αλλα με 400 ευρω που κανουν τα powerline τα 4 περιπου κανω συνδεση ιντερνετ για 2 χρονια!χεχε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...