21century Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Φιλοι μου επειδή οι περισσότεορι έχουμε το Winampήδη αναβάθμισα στην τελευταία του έκδοση και θέλω να κανω μερικές ερωτήσεις, το mp3 pro μπορω να το προσθεσω για καλυτερο ήχο στο πρόγραμμα? Επισης επειδή ακουω streaming ραδιόφωνο για ώρες, καμια φορά τυχαίνει να σταματά επειδή ο σταθμός μπορει να διακοπτει για λιγο την εκπομπη του ή να ξεκινά μετά απο μερικά λεπτά. Πως μπορω να το κανω να συνδεεται αυτόματα δεδομένου ότι έχω ήδ εισάγει την διέυθυνση του σέρβερ απο όπου ακουω το πρόγραμμά του? Δηλαδή όταν επανέρχεται το στριμάρισμα να δουλευει παλι μονο του κανονικά. Ευχαριστω και δώστε τα φωτα σας...
parsifal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 1. Το MP3 Pro προϋποθέτει ότι και τα αρχεία ή τα streams που ακούς έχουν κωδικοποιηθεί επίσης με MP3 Pro. Επειδή δεν πολυπερπάτησε ως format, υποθέτω ότι είναι πολύ μικρή η πιθανότητα να έχεις τέτοια αρχεία ή να είναι τέτοιου τύπου τα streams που ακούς, άρα δε θα σε ωφελήσει και πολύ η εγκατάσταση MP3 Pro plugin. Η προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας σε συνθήκες χαμηλού bitrate (όπως συμβαίνει συνήθως στα streams για λόγους οικονομίας bandwidth) έχουν επικεντρωθεί κυρίως στην χρήση νεότερων τεχνολογιών/codecs όπως είναι το AAC και AAC+, αντί του MP3 2. Μπορείς να επιτύχεις αυτό που ζητάς με την χρήση του Repeat mode του Winamp
21century Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Φιλε μου σε ευχαριστω για τις κατατοπιστικες απαντησεις σου και επιμενω μονο στο 2ο ερωτημα, γιατι θα το δοκιμασω. Αν βλαω το repeat mode σε περιπτωση που το στριμαρισμα πεφτει θα μπορει μονο του να εκκινει οταν λαβμανει δεδομενα απο το σερβερ ετσι? Το κουμπί αυτό ελεγχου ειναι αυτό που λεει Tonnggle playlist/repeat song/
parsifal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Όταν το stream πέφτει, το Winamp θα προσπαθεί επ' αόριστον να ξανασυνδεθεί μέχρι το stream να αρχίσει να εκπέμπει και πάλι. Για να πιάσει το «κόλπο», θα πρέπει η playlist να περιέχει μόνο μία καταχώρηση: Αυτήν του stream. Και αυτό γιατί το repeat mode του Winamp (σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προγράμματα, π.χ. foobar2000) αφορά την playlist ολόκληρη και όχι μοναδικό track αυτής. Δηλαδή αν π.χ. έχεις δύο streams στην playlist με ενεργοποιημένο το Repeat και βάλεις το 1ο να παίξει, όταν και αν αυτό πέσει, το Winamp θα προχωρήσει στο 2ο και θα κάνει «κύκλο» πηγαίνοντας στο 1ο μόνο αν και το 2ο stream πέσει. Το κουμπί για την ενεργοποίηση του Repeat είναι το παρακάτω:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.