sam sam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 το θέμα είναι αν μπαίνει κανείς από το κινητό μέσω opera and skyfire ... Μου έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι και καλά υπάρχει πρόβλημα, ενώ δεν υπήρχε. Απλά το βλέπει σαν να είναι από άλλη χώρα... (αν κάνω λάθος διορθώστε με) (αλλά όχι πάντα, τώρα που μπήκα δεν έδειξε κάτι, μπορεί και να το διόρθωσαν) Πολύ καλό και το ότι για να αλλάξει θέλει μια εβδομάδα...
eyes_o9001 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 εγώ ξαναρωτάω: πως ακριβώς θα μας ενημερώσει;;; γιατί αν είναι να μας στείλει mail σε έναν λογαριασμό που είναι ήδη hacked τότε...το mail μπορεί να φτάσει στον παράνομο εισβολέα του mail μας... Θα σε παρει τηλεφωνο. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
feodor Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Να κανω εγω μια αλλη ερωτηση τωρα... Αν αυτη την ειδοποιηση τη δει πρωτα ο εισβολεας (εδω που τα λεμε δεν χρειαζεται να τη δει γιατι ξερει οτι ειναι ο εισβολεας) και κανει πριν απο μενα sign out all sessions..;; Ρητορικη ερωτηση
MaTrOx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Για δες το ίδιο σύστημα χρησιμοποιεί και το τουφιανοφέισμπουκ. Προχτες κάνω λογκιν και μου λέει ότι έχει γίνει λογκιν από περίεργη αι-πι (κάπου στο αμέρικα) και με προέτρεπε να αλλάξω πασγουόρντι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα