Προς το περιεχόμενο

acer μια ζωη ελλατωματικα

papanastassiou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σαφως οχι. πες γιατι χρηση το θες

διαφορετικα παρε κατι αντιστοιχο απο toshiba sony dell.

Ναι να πάρει Sony για να του το στέλνουν εξωτερικό όταν χαλάει.....

Δημοσ.
Ναι να πάρει Sony για να του το στέλνουν εξωτερικό όταν χαλάει.....

απο acer και hp θα ειναι σιγουρα καλυτερο οπου και αν παει.

Δημοσ.
Και που είναι το πρόβλημα , αν πάει εξωτερικό για επισκευή;

θα κανει μαυρα ματια να το δει.

Δημοσ.

Μιλάς από προσωπική εμπειρία, γιατί εγώ τουλάχιστον με Asus που πήγε εξωτερικό, μόνο μαύρα μάτια δεν έκανα να το δω

Δημοσ.
Μιλάς από προσωπική εμπειρία, γιατί εγώ τουλάχιστον με Asus που πήγε εξωτερικό, μόνο μαύρα μάτια δεν έκανα να το δω

για sony ηταν το προηγουμενο σχολιο που εσυ απαντησες γενικα χωρις να αναφερεις μαρκα (αρα ευκολα θα νομιζε καποιος οτι μιλουσες για εμπειρια σου με sony) αλλα τελικα τωρα λες για asus..διαφορετικη μαρκα, διαφορετικος παραγοντας στην εξισωση.

Δημοσ.

Μέσα στο forum υπάρχουν αρκετές αναφορές από χρήστες με sony που πήγε για service εξωτερικό και εκανε 5-6 μέρες η διαδικασία, όπως επίσης και αναφορές από χρήστες που ο φορητός τους πήγε Ελλάδα για service και έκανε 20-30 μέρες

Δημοσ.
Μέσα στο forum υπάρχουν αρκετές αναφορές από χρήστες με sony που πήγε για service εξωτερικό και εκανε 5-6 μέρες η διαδικασία, όπως επίσης και αναφορές από χρήστες που ο φορητός τους πήγε Ελλάδα για service και έκανε 20-30 μέρες

ναι αυτο προσπαθω, μεμονωμενα περιστατικα υπαρχουν παντα...κι εσυ λες για 20-30 μερες, εγω ξερω και το τριπλασιο για service ελλαδα... γενικα ειναι να μην σου κατσει.

Δημοσ.
Φιλε μου καλα τα λες εσυ, αλλα μην γραφεις λες και στελνεις τηλεγραφημα...

Συγνωμη αλλα το εκανα για λογους συντομιας, ωστε να μην κουραζω αυτους που θα το διαβαζουν...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα λαπτοπ της sony κανουν 5-6 μερες να στα επιστρεψουν ενω στην ''εξω απο δω '' εταιρια(acer) κανουν τουλαχιστον 25 μερες στην καλυτερη περιπτωση:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ACER :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

Και στην οικογένεια μου 1 acer μια από τα ίδια.

Αγοράστηκε το καλοκαίρι του '09 από το πλαίσιο στη Πάτρα και απλά δε δούλεψε ποτέ.-

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

να μην ρωτησω γιατι ειναι στα "Επεξεργαστες κ μητρικες"

Το πρόβλημα ήταν πως καιγόταν η μητρική συνέχεια.Γι αυτό το θέμα αναρτήθηκε εδώ.

Δημοσ.

Χωρίς φωνές, χωρίς νεύρα και χωρίς απειλές με νόμους και δικηγόρους αλλά με την κατάλληλη στάση, όλα λύνονται.

Μου είχε χαλάσει το DVD RW στο Acer Aspire 1650z που έχω μετά από 1,5 χρόνο. Πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είμαι εκτός εγγύησης.

Όμορφα και ωραία, με ηρεμία, εξήγησα στην κοπέλα, ότι υποχρεούστε βάση Ευρωπαϊκής νομοθεσίας να έχετε τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση στα προϊόντα σας. Με έβαλε για λίγο σε αναμονή και αμέσως μου ζήτησε τα στοιχεία μου, το Serial Number και την επόμενη μέρα το πήγα από εκεί. Μου το έφτιαξαν και όλα μια χαρά.

Από τη στιγμή λοιπόν φίλε μου που το πρόβλημα είναι το ίδιο, φυσικά και είσαι εντός εγγύησης. Αν δεν κάνω λάθος έχεις 6 μήνες εγγύηση για το ανταλλακτικό.

Όπως και να έχει πας από εκεί με με ηρεμία και με τη λογική τους εξηγείς ότι είναι δικό τους το λάθος που πέρασαν οι μέρες την εγγύησης αφού σε καθυστερούσαν χωρίς τελικά να σου επισκευάσουν τη βλάβη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...