Προς το περιεχόμενο

acer μια ζωη ελλατωματικα

papanastassiou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα ενα laptop acer 5930g πριν εναμιση χρονο και μετα απο δεκα μερες παρουσιασε προβλημα και εκει που ηταν ανοικτο χανοντουσαν ολα και εβγαζε σελιδα λευκη με γραμμες καθετες καταλαβα οτι ειναι καρτα γραφικων και με εκοψε κρυος ιδρωτας επαθα δε εμφραγμα οταν διαβασα οτι ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη...:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Ενιωθα ομως σιγουρος αφου ειχα στα χερια μου την εγγυηση.... παω στην εταιρια και μου το επιστρεφουν μετα απο 25 μερες και μου ειπαν πως εφταιγε το τροφοδοτικο.....θορυβηθηκα αλλα δεν μιλησα αφου το πηρα μετα απο 15 μερες παρουσιαζει το ιδιο προβλημα :mad::mad::mad::mad::mad:το πηγαινω παλι αναγνωριζουν το προβλημα και μετα απο 37 μερες με καλουν να το παρω....αφου το παιρνω μετα απο 20 μερες χαλαει ξανα δεν ημουν αθηνα νατο παω καταφερνω μετα απο καιρο να τους το παω το κρατανε ενα μηνα και μου λενε πως διορθωθηκε...μετα απο δεκα μερες παλι χαλασε .......το πηγα ξανα στην εταιρια και μου ειπαν πως η εγγυηση εληξε και δεν μπορουν να κανουν κατι :mad::mad::mad::mad: αυτοι απλα εκαναν τις κολλησεις και μου το επεστρεφαν.... υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να τους υποχρεωσω να το φτιαξουν??????????????????? ποτε ξανα acer

• Moderators
Δημοσ.

Οταν σου επισκευαζεται ενα προϊον και στο ξαναδινουν, εχω την εντυπωση οτι η εγγυηση ισχυει εκ νεου.

Θα βοηθουσε αν τα εγραφες και λιγο πιο καθαρα βεβαια...

Δημοσ.

Παθων κι εγω απο κατι παρομοιο...

Πριν 3 ετη αγορασα ενα λαπτοτ της ιδιας εταιριας προς 1500ε περιπου.Την ημερα που το εβγαλα απτο κουτι και το βαλα στη πριζα καηκε η μητρικη,σε 2 ωρες λειτουργιας.

Το λαπτοτ εφυγε για εγγυηση οπου παρακαλω ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ με καινουργιο,και ηρθε πισω επισκευασμενο επειτα απο 3 μηνες.

Ουτε καν οι απιστευτοι καναν ενα φορματ για να περαστουν ξανα οι ντραιβερς της μητρικης με αποτελεσμα να υπολειτουργει.

Ποτε ξανά στην ζωη μου acer,εγω προσωπικα παντα...

Δημοσ.

Τι εννοεις φιλε μου? εκανα ενα ουσιωδες και περιεκτικο ποστ,μηπως θα θελες να προσθεσω και γραπτες σαλτσες για να μεγαλώσει και να γινει ομορφότερο?

• Super Moderators
Δημοσ.

να μην ρωτησω γιατι ειναι στα "Επεξεργαστες κ μητρικες"

έλα τώρα λεπτομέρειες...

Δημοσ.
έλα τώρα λεπτομέρειες...

Eγω παλι παιδια εχω 3 εισερ και δουλευουν ολα μια χαρα. Βεβαια ειναι με φτηνα υλικα και σχετικα φτηνοκατασκευες,,με μικρες δυνατοτητες αλλα δουλευουν.. Επιτρεψτε μου ομως να πω οτι φταιτε και σεις που αφου πληρωσατε μια περιουσια (ακου 1500 για εισερ)τυρανηθηκατε (χωρια τα εξοδα,, διαφυγον κερδος κλπ)) 1 χρονο για να κανουν μια κολληση (!!!!!!!!!!!) τα παλληκαρια της εδω ""αντιπροσωπιας"",, και δεν κανατε μυνηση αυθημερον για να τους κλεισουν την παραγκα,, και να τους πανε και φυλακη..

Δημοσ.
αγορασα ενα laptop acer 5930g πριν εναμιση χρονο και μετα απο δεκα μερες παρουσιασε προβλημα και εκει που ηταν ανοικτο χανοντουσαν ολα και εβγαζε σελιδα λευκη με γραμμες καθετες καταλαβα οτι ειναι καρτα γραφικων και με εκοψε κρυος ιδρωτας επαθα δε εμφραγμα οταν διαβασα οτι ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη...:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Ενιωθα ομως σιγουρος αφου ειχα στα χερια μου την εγγυηση.... παω στην εταιρια και μου το επιστρεφουν μετα απο 25 μερες και μου ειπαν πως εφταιγε το τροφοδοτικο.....θορυβηθηκα αλλα δεν μιλησα αφου το πηρα μετα απο 15 μερες παρουσιαζει το ιδιο προβλημα :mad::mad::mad::mad::mad:το πηγαινω παλι αναγνωριζουν το προβλημα και μετα απο 37 μερες με καλουν να το παρω....αφου το παιρνω μετα απο 20 μερες χαλαει ξανα δεν ημουν αθηνα νατο παω καταφερνω μετα απο καιρο να τους το παω το κρατανε ενα μηνα και μου λενε πως διορθωθηκε...μετα απο δεκα μερες παλι χαλασε .......το πηγα ξανα στην εταιρια και μου ειπαν πως η εγγυηση εληξε και δεν μπορουν να κανουν κατι :mad::mad::mad::mad: αυτοι απλα εκαναν τις κολλησεις και μου το επεστρεφαν.... υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να τους υποχρεωσω να το φτιαξουν??????????????????? ποτε ξανα acer

δες εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=347177&highlight=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1+acer κανε καταγγελια οπως εγω στειλε το κειμενο απλα αλλαζοντας ημερομηνιες και ονοματα και στην acer και στην εταιρια που το πηγες για σερβις (λεγοντας οτι ενημερωσες την μαμα acer) ζητα 2 χρονια εγγυηση γιατι παρανομα δινουν ενα και δεν δινουν και εξτρα 3 μηνες μετα την επισκευη, εχεις καθε δικαιωμα με το μερος σου ειδικα αν στο καθυστερησαν τοσο καιρο και δεν βγηκε ακρη. ζητα αντικατασταση η αν γινεται τα λεφτα σου πισω και τιποτα αλλο. με σοβαρη αντιμετωπιση και επισημο χαρακτηρα θα βγαλεις ακρη πολυ ευκολα. σκισ'τους...

Δημοσ.
Ήμουν στο χείλος της αγοράς ενός Acer της τάξης των 1000 ευρώ... να μην προχωρήσω λέτε; :/

σαφως οχι. πες γιατι χρηση το θες

διαφορετικα παρε κατι αντιστοιχο απο toshiba sony dell.

Δημοσ.
Ήμουν στο χείλος της αγοράς ενός Acer της τάξης των 1000 ευρώ... να μην προχωρήσω λέτε; :/

μεχρι 750 ευρω ειναι το max για acer.Αυτο που εχω εγω στα καλα του καθουμενου μου εχασε τους drivers της ATI!το κλεινω κανονικα,το ανοιγω μετα απο λιγο κανει ενα τσαφ σβηνει παλι και μετα δεν ειχε οδηγους...Ασε που μετα απο 4 μερες πηγε για φορματ γιατι παλι στα καλα του καθουμενου μου ελεγε οτι δεν εγινε σωστη εκκινηση και αν θελω να μπω σε ασφαλη λειτουργια κλπ.Φυσικα και δεν εκανε τιποτα μετα την επιλογη κολλαγε:X

• Moderators
Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να προχωρησεις. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...