katcos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 189 η αρχικη τιμη για το ΜΑΥΡΟ. Αρχικη τιμη carrefour οχι αντιπροσωπου. Αρχικη τιμη carrefour 26/3 kai 27/3.Τοσο ηταν η αρχικη τιμη του αλλωστε με -20% και τα Χριστουγεννα που το πηρα απο εκει 151ευρω (μονο που τοτε δεν ηταν "Αγ. Βασιλης" αλλα ειχε δωρο καρτα 20ευρω για Allou fun park = 131 "τελικη τιμη"). Τωρα σπαει εκ νεου το δικο τους ρεκορ με τα 121! Πιο σιγουρος δεν γινεται γιατι 1. το ειδα με τα ματια μου το απογευμα, και τηλεφωνησα σε φιλο μου που 2. πηγε και το πηρε μετα απο μιση ωρα! Σε ποιό κατάστημα ; Στον κατάλογο πάντως το έχουν 219,00 , θα πάω αύριο να τσεκάρω , ty http://cata-online.fr/carrefour_gr/x8/ecata.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tauritos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Η προσφορά ισχύει και για τα παιχνίδια ή μόνο για τις κονσόλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Γενικά τι άλλες καλές προσφορές είδατε; Άμα είναι να κάνουμε μια βόλτα αύριο μπας και μαζέψουμε τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandermonde Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 και για games Εχει το 250GB με το UNCHARTED 2 και ένα χειρηστήριο στα 252 ευρώ με την έκπτωση. εμενα μου το πηραν (απο Ν.Ιωνια αν δεν κανω λαθος) 270 wtf αλλη τιμη απο καταστημα σε καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Η προσφορά ισχύει και για τα παιχνίδια ή μόνο για τις κονσόλες? και για τα παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Σε ποιό κατάστημα ; Στον κατάλογο πάντως το έχουν 219,00 , θα πάω αύριο να τσεκάρω , ty http://cata-online.fr/carrefour_gr/x8/ecata.html Στο Γερακα το μαυρο wii την προηγουμενη εβδομαδα ειχε 199€, τωρα το εριξαν στα 189€ και χουν και το -21%.. Βεβαια οφειλεται και στο γεγονος οτι διπλα ακριβως εχει ενα Saturn και ανταγωνιζονται συνεχεια αυτοι οι 2.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Ξέρουμε τιμές από Nintend DSi ή Lite; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Τελικά κανείς που να κοίταξε μήπως έχουν το Guitar Hero Super Bundle? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulkeeper4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Καλημερα! Μηπως ειδε κανεις ποσο βγαινει η πανασονικ 42u10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 (Τωρα που εστειλα εναν παιδικο μου φιλο και το πηρε μπορω να πω την τιμη - οποιος προλαβει)189-21%=149 KAI δωροεπιταγη 28+ ευρω δηλαδη ερχεται στα 121 ευρω το ΜΑΥΡΟ/resort wiiiiii! Στο Γερακα το μαυρο wii την προηγουμενη εβδομαδα ειχε 199€, τωρα το εριξαν στα 189€ και χουν και το -21%..Βεβαια οφειλεται και στο γεγονος οτι διπλα ακριβως εχει ενα Saturn και ανταγωνιζονται συνεχεια αυτοι οι 2.... Όλα οκ ! Πήρα ένα μαύρο 149,31 - 30,00 δωροεπιταγή = 119,31 !!! Κατάστημα Αμπελοκήπων. Thanks σε matrixx και genato και 3% επιστροφή απο την visa , πάει στα 114,83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά εμένα μου λένε ναι στο 21% αλλά όχι δωροεπιταγή ..... Εσείς τι τους είπατε; Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Πήγα μόλις στο carrefour στην Πάτρα. Η έκπτωση δεν ισχύει για τα περιφερειακά. Πήρα ένα wii motion plus controller και δεν είχε έκπτωση. Πάλι καλά όμως που το βρήκα, εδώ και καιρό έχει εξαντληθεί σκέτο (με 19.90) και είναι διαθέσιμο μόνο πακέτο με το sports resort (45€). Είχε μείνει ακόμα 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.