Höfdingadrapa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ρατσιστής επειδή λέω την αλήθεια; Στα βουνά έχει τσοπάνηδες και στη θάλασσα έχει ψαράδες. Που είναι το κακό δεν καταλαβαίνω; Και στη τελική ότι και κόμπλεξ να 'χω με τους απόγονους του Δαβίδ εγώ, δεν τη πήγαινα εκεί τη κουβέντα αλλά στο ότι απ' το να 'σαι ξέρω 'γω 25 χρονών παληκάρι και να φυλάς τα αρνιά του παππού σου, πάνε γίνε επ.οπ δεκανέας να 'κονομάς τη χιλιαρού σου. έκανα και ρίμα, γιό μαδαφακαζ.
liopyr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Sorry ρε συ liopyr, αλλά είναι άκλιτο. Σόρρυ ρε συ Physics_Rulez, αλλά είναι τριτόκλιτο. Ελπίζω στην φυσική να τα πηγαίνεις καλύτερα.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Κατ' αρχάς οι ΟΥΚ και οι αμφίβιοι καταδρομείς είναι πλέον επαγγελματίες. 100% καμμένα χαρτιά ως προς το μορφωτικό τους επίπεδο και το λέω αυτό διότι υπηρέτησα μηχανικό, που παρά το γεγονός ότι θεωρείται μαζί με τις διαβιβάσεις η elite των "όπλων'' (για τα σώματα δεν λέω καν =ρ), αποτελούνταν από μπαστουνόβλαχους, τσοπάνηδες. Γι' αυτό το εδάφιο μιλάμε. Κατάλαβες πόσο απόλυτος είσαι;
status Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Γι' αυτό το εδάφιο μιλάμε. Κατάλαβες πόσο απόλυτος είσαι; Αφού θεωρούνται Elite, 1 OYKass = 10 κοινούς φαντάρους.
Höfdingadrapa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Τιμή τους και καμάρι τους. Εγώ στη Λήμνο που υπηρέτησα τέτοιους γνώρισα.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Σόρρυ ρε συ Physics_Rulez, αλλά είναι τριτόκλιτο.Ελπίζω στην φυσική να τα πηγαίνεις καλύτερα. Χαχ, δεν το λέω εγώ, ούτε το είπα για να σε προσβάλλω.
liopyr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Χαχ, δεν το λέω εγώ, ούτε το είπα για να σε προσβάλλω. Δεν προσβάλλομαι. Όντως είναι εξαίρεση, yo fuckin grammar nazi @#$%!@#$^$%^%#@!
sotos81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μπραβο στα παιδια της ΟΥΚ.Ετσι μπας και ξυπνησουν μερικοι-μερικοι που θελουν να περασουν καποια αντεθνικα νομοσχεδια τυπου ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ.ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!!!
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δεν προσβάλλομαι.Όντως είναι εξαίρεση, yo fuckin grammar nazi @#$%!@#$^$%^%#@! ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ εδιτ, γεια σου ρε σωτο γεννημένε.
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 μόλις βγω στα ξένα θα καμαρώνω σαν σκύλος ράτσας!!! διάολε... πες αλήθεια... πόσο πιο εύκολα πέφτουν οι κόμενες που είσαι Έλληνας;
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μπραβο στα παιδια της ΟΥΚ.Ετσι μπας και ξυπνησουν μερικοι-μερικοι που θελουν να περασουν καποια αντεθνικα νομοσχεδια τυπου ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ.ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!!! Έχω την εντύπωση ότι πέρασε το νομοσχέδιο στο οποίο αναφέρεσαι.
freedubus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 'Ασε ρε, αν ήταν όντως μάγκες και κομάντο και βατράχια, ας παρέλαζαν ΜΕ τα βατραχοπέδιλα και Stechmarsch. 'Οχι στολή ψαροντουφεκά και σκαρπίνι από κάτω.
minarokeftes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Έχω την εντύπωση ότι πέρασε το νομοσχέδιο στο οποίο αναφέρεσαι. Τώρα επίτηδες το κάνεις? άστο μωρέ μου να φωνάζει!!! ---------- Προσθήκη στις 22:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:47 ---------- 'Ασε ρε, αν ήταν όντως μάγκες και κομάντο και βάτραχοι, ας παρέλαζαν ΜΕ τα βατραχοπέδιλα. 'Οχι στολή ψαροντουφεκά και σκαρπίνι από κάτω. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ΘΕΕ :lol:
status Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Έχω την εντύπωση ότι πέρασε το νομοσχέδιο στο οποίο αναφέρεσαι. Όχι στην Ελλάδα που ζει ο κύριος. Αλέκο, άστα να πάνε! Λούσιφερ,εγώ που φύτρωσα εδώ πιάνομαι για Έλληνας; :Ρ
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 ανταλλάσσεται ελληνική γέννηση με πλεστέσο 3 και προ... ή με εξάτμιση και αεροτομή για το χιουνταϊ μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.