Προς το περιεχόμενο

25η Μαρτίου και οι αξίες της δημοκρατίας.

minarokeftes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Fail στην απάντηση του Fail στο Epic Fail...

Υ.Γ. Είναι σαν να μου λες ότι είναι στρατοκαυλοι όσοι είδαν την διάσωση του στρατιώτη Ραϊαν... Ναι είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες, ναι σiχένομαι το στρατό και τους φανατισμούς, ναι μ αρέσει να παίζω battlefield...

Κοιτα δεν εχω προβλημα με τις πολεμικες ταινιες ή με τα πολεμικα παιχνιδια.Ουτε ειπα οτι οποιος βλεπει τετοιες ταινιες ή παιζει τετοια παιχνιδια ειναι 'στρατοκαυλος'!

Αλλο ειπα (και ηταν απλο και ξεκαθαρο) αλλα για να το καταλαβει καποιος πρεπει να μην ειναι single digit IQ.

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλά έκαναν και μπράβο στα παιδιά. το ίδιο κάναμε και όσοι βρισόμασταν στο πλάι του δρόμου. οι ρεζίληδες που 'εχουν σκύψει το κεφάλλι να πάρουν πόδι καλύτερα.

στην παρέλαση είδα μεγάλους και νεαρούς να τραγουδάνε και να φωνάζουν μαζί για την Ελλάδα . και κάποια πρόσωπα "ξυνίσανε". ας πρόσεχαν.

ελλας ελληνων χριστιανων και ετσι ε?

Δημοσ.
καλά έκαναν και μπράβο στα παιδιά. το ίδιο κάναμε και όσοι βρισόμασταν στο πλάι του δρόμου. οι ρεζίληδες που 'εχουν σκύψει το κεφάλλι να πάρουν πόδι καλύτερα.

στην παρέλαση είδα μεγάλους και νεαρούς να τραγουδάνε και να φωνάζουν μαζί για την Ελλάδα . και κάποια πρόσωπα "ξυνίσανε". ας πρόσεχαν.

Foolon, ρώτα και τον επικεφαλή του αγήματος των 36 ΠΙΘΗΚΑνθρώπων πόσο ξύνισε.

Άκουσα πως ήπιε 4 ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ καφέδες σκέτους, και η ξυνίλα ακόμα εκεί.

Δε τον χάλασε!

:lol:

Δημοσ.

Κοροιδεύτε μιαροί προσκυνημένοι. ΟΤΑΝ γίνει πόλεμος με τους δίπλα και ο φούλ θα χιμάει και θα ξεριζώνει τον καρίτζαφλο του Αγαρηνού με τα δόντια, εσείς θα ρίπτετε ασπίδες και θα ψάχνετε πάμπερς για να αλλάξετε.

Παππουσούλη, 252468 πόηντς ρε αιμοβόρο ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ; Εσένα σε κόβω μετά τη νίκη μας, όταν θα ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ να καμπουριάζεις από τα πολλά παράσημα που θάχεις καρφιτσωμένα στο (γυμνό σου) στήθος.

Δημοσ.
Που λες ANHLIKOS είχαμε έναν τέτοιο τύπο στον στρατό. Ξες μέλος των site: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ , http://ellas-afipnisi.blogspot.com/ κτλ...

Μια μέρα μιλούσαμε ρε παιδί μου σοβαρά για θρησκείες. Ένας είπε ότι δεν πιστεύει στον Χριστιανισμό και πετάγεται αυτός και λέει: Δηλαδή είσαι τούρκος!!!

Μετά σε άλλη συζήτηση ρωτάει ένα παιδί από που είναι και απαντάει το παιδί: Από Σπάρτη και λέει ο "Έλληνας" : Ε μιά χαρά ρε βύσμα δίπλα είσαι στην Ξάνθη, τι να πω εγώ που είμαι από Λάρισα...

Εννοείτε όταν έγραφε κάτι γελούσε και το στυλό..

Έτσι από τότε που μπήκε η ορθοδοξία στην Ελλάδα, ο ελληνισμός έφυγε από το παράθυρο.

Κ εγώ έχω ένα σχετικό θεματάκι με το ότι είμαι άθεος αλλά αυτό δεν θα πει ότι είμαι λιγότερο Έλληνας από τον ορθόδοξο Έλληνα, πολύ λιγότερο Ελληνάρας φυσικά και είμαι.

Δημοσ.
Παππουσούλη, 252468 πόηντς ρε αιμοβόρο ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ; Εσένα σε κόβω μετά τη νίκη μας, όταν θα ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ να καμπουριάζεις από τα πολλά παράσημα που θάχεις καρφιτσωμένα στο (γυμνό σου) στήθος.

Κλαίω ρε :lol:

Άμα γίνει κανένα ντου με τους δίπλα τότε λαμβάνοντας υπ όψιν τις επιδόσεις των περισσοτέρων από εμάς στο battlefield λέω : Ζήτω που καήκαμε :-D

Δημοσ.
Ναι μπράβο τους! Και άσε τους άλλους, με κατεβασμένο, το ξυνισμένο κεφάλλι τους.

Έλληνας είναι οποίος παίρνει την ελληνική παιδεία.-

Η άποψη πως η ελληνική φυλή είναι καθαρή απο την αρχαιότητα ειναι τουλάχιστον ηλίθια.

Οσο για τα παραπάνω φυντάνια... "Στα BAR τσαμπουκάς, στη δουλειά χαλβάς", "μαγκιά κλανιά και κ@λος φιλιστρίνι" κλπ.

Το υπουργείο να τα βλέπει αυτα, σε εποχές φόβου - στέρησης και με την αμορφωσιά να χτυπάει επισκεψιμότητα διπλάσια απο το μ@@νι της Τζουλιας. Τότε η δημοκρατία εύκολα χάνεται...

Συμφωνώ κι εγώ... Η παιδεία είναι αυτή που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους, όχι η "καταγωγή" του ωαρίου και του σπέρματος... Η παιδεία πάντως, είναι η μεγάλη απούσα από ολόκληρο τον πλανήτη...

Έτσι από τότε που μπήκε η ορθοδοξία στην Ελλάδα, ο ελληνισμός έφυγε από το παράθυρο.

Κ εγώ έχω ένα σχετικό θεματάκι με το ότι είμαι άθεος αλλά αυτό δεν θα πει ότι είμαι λιγότερο Έλληνας από τον ορθόδοξο Έλληνα, πολύ λιγότερο Ελληνάρας φυσικά και είμαι.

Χαρακτηριστικό του "Ελληνάρα" είναι και το απόλυτο της γνώμης του, κάτι το οποίο κάνεις κι εσύ... Εντελώς φιλικά.

Δημοσ.
Παππουσούλη, 252468 πόηντς ρε αιμοβόρο ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ; Εσένα σε κόβω μετά τη νίκη μας, όταν θα ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ να καμπουριάζεις από τα πολλά παράσημα που θάχεις καρφιτσωμένα στο (γυμνό, δασύτριχο σου) στήθος.

fixed

Και για τα παράσημα δε παίζει πρόβλημα. Μόνο να θυμηθώ να πάρω μπατονέτες γιατί θα κολυμπήσω κυριολεκτικά στο αίμα.

Δημοσ.

Να πάρεις ένα σκυλί κοντά ρε, όπως στο Dragon Age, να σε γλύφει απ' το αίμα των βαρβάρων που θα σφάζεις κατά δεκάδες.

Δε λέει να είναι πιτσιλισμένη με μιαρό αίμα η καινούργια Albanianskin Scale Armor σου, τόσα χρυσά νομίσματα και τομάρια Αλβανών έδωσες στο μάστερ Wade για να στη ράψει.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς οι ΟΥΚ και οι αμφίβιοι καταδρομείς είναι πλέον επαγγελματίες. 100% καμμένα χαρτιά ως προς το μορφωτικό τους επίπεδο και το λέω αυτό διότι υπηρέτησα μηχανικό, που παρά το γεγονός ότι θεωρείται μαζί με τις διαβιβάσεις η elite των "όπλων'' (για τα σώματα δεν λέω καν =ρ), αποτελούνταν από μπαστουνόβλαχους, τσοπάνηδες.

Θα μου πείτε τόσο μαλάκες; Όχι. Στη παραμεθώριο τέτοιοι είναι. Κατσίκες αρμέγουν. Το να γίνεις στρατιωτικός είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις.

Τώρα, όσον αφορά τα συνθήματα, οκ, κουταμάρες και αηδίες ξέρω 'γω. Θα προτιμούσα να ακούσω για το τρούλο της Αγιάς Σοφιάς, αλλά όπως είπε και ο ντεθ λορντ, είναι ανιστόρητοι. =ρ

Χωρίς πλάκα, οκ στρατιωτικοί είναι, αφού υπάρχει στρατός ακόμα δυστυχώς και αφού γουστάρουν να επιδεικνύουν τη δήθεν μεγάλη δύναμη τους ας πουν κανένα σε στυλ "η σημαία που αγαπώ έχει ένα λευκό σταυρό και θα την υπηρετώ μέχρι να με βρούν νεκρό''. Αυτά. Με το κοτόπουλο στα μπούτια είμαι, αφήστε με να φάω.

Δημοσ.
... Στη παραμεθώριο τέτοιοι είναι. Κατσίκες αρμέγουν. Το να γίνεις στρατιωτικός είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις...

Άκρως υποτιμητικό το σχόλιό σου γι αυτούς που βγάζουν το ψωμί τους με αυτό τον τρόπο, δεν νομίζεις; Τι να γίνει, κάποιος πρέπει να παράγει το γάλα και το κρέας για όλους "εμάς" που μένουμε στις πόλεις και δεν αρμέγουμε...

Δημοσ.
Κατ' αρχάς οι ΟΥΚ και οι αμφίβιοι καταδρομείς είναι πλέον επαγγελματίες. 100% καμμένα χαρτιά ως προς το μορφωτικό τους επίπεδο και το λέω αυτό διότι υπηρέτησα μηχανικό, που παρά το γεγονός ότι θεωρείται μαζί με τις διαβιβάσεις η elite των "όπλων'' (για τα σώματα δεν λέω καν =ρ), αποτελούνταν από μπαστουνόβλαχους, τσοπάνηδες.

1. απο τους αμφιβιους καταδρομεις μόνο η Ζ ΜΑΚ ειναι επαγγελματικη, στα ετεθ περνουν ακομα κληρωτους.

2. Τα ΟΥΚ ειναι 6 σχολεία υποβρύχιων καταστροφέων που μπορουν να το περάσουν στρατιωτικοι μέχρι τον βαθμο του ταγματάρχη. Αν δεν κοπούν, γιατί θέλει πολύ προετοιμασία και παίζει μεγάλο ποσοστο αποτυχιών.

Δημοσ.

Συγχύστηκα τόσο όταν διάβασα το ...ευφυέστατο σχόλιο ότι η υπογραφή του παππού είναι υπογραφή "στρατόκαυλου", που κατά λάθος έβαλα + στο ποστ του fullon. Πόσο νυστάζω.

Δημοσ.
Στη παραμεθώριο τέτοιοι είναι. Κατσίκες αρμέγουν. Το να γίνεις στρατιωτικός είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις.

Πρόσεξε γιατί ξεπερνάς και εσύ τα όρια του ρατσισμού. Και εγώ από Ξάνθη (παραμεθόριο) είμαι τι πάει να πει;;;

Καλύτερα να μασούσες το κοτόπουλο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...